Register
A password will be e-mailed to you.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

58 hozzászólás

  1. Margit asszony

    Tisztelt Szerkesztőség!!

    Nagyon szépen kérem, hogy töröljék az e-mail címemet, mert nem akarom , hogy mások is olvassák.Én nem tudom sajnos törölni .2017 január 19 és 21-én is írtam ez ügyben levelet Önöknek.Az van kiírva, hogy nem jelenik meg az e-mail cím, és mégis megjelenik!!!

    Tisztelttel és köszönettel: Margit asszony

    Válasz
  2. Gabriel

    Határtalan hálával köszönöm Uram, hogy meghallgattad kérésemet és mindkét Unokámnak van jó munkahelye, két Családom is dolgozik jó munkahelyen, jó fizetésért.Kérlek vigyázz testi és lelki épségükre. Köszönöm szépen.

    Válasz
  3. Gabriel

    Drága Jézus! Add meg két Fiú Unokámnak és két Családomnak azt a kegyelmet, hogy legyen munkahelyük, kitartásuk, egészségük, megfelelő jövedelmük és azt meg is tudják becsülni és beosztani, de a rászorulókon mindig segitsenek! Ugyanezt kérem több hasonló sorsú, munka nélkül tengődő családoknak.Hálás köszönettel.Ammen.

    Válasz
  4. Éva-2014.Oktober.18.12.12

    Drága Mennyei Atyám, Imádlak téged is Jézusöm, és nagyon becsüllek és nagyon sok eröt adsz Szüz Mária. Kimondhatatlanul imádlak és szeretlek benneteket.Este amikor lefekszem olyan nagy erös vágyat érzek hogy hzzátok bujjak és tiszta szivböl megtudnálak ölelgetni benneteket. Jéusom te rengeget szenvedtél mi értünk, a mi szenvedéseink a tiédhez nagyon aproka. Most mikor e sorokat irom a szeretet teljesen elfog, a homlokom kicsit nedves a szivem gyorsabban ver. Én a kis porszem irhatok Nektek ez csodálatos és a szeretet szinte zombolbennem, nem tudom hogy hogy mondjam el hogy mennyire szeretlek és milyen rengeteget jelentesztek nekem.
    Köszönöm, hogy irhattam NEKTEK és megszeretném köszönni azt a rengeteget amit segitettetek nekem. K Ö S Z Ö N Ö M Nehéz abba hagyni az irást és elbucsuzni de muszáj és tudom biztos vagyok benne hogy továbbra is kapom azt a sok segitséget. Nagyon nagyon sokat jelentesztek nekem. Bucsuzom Tudom, hogy továbbra is kaőom a TI AKARATOTOKAT ami az életben elöre visz. Ammen.

    Válasz
  5. Ibolya

    Imádlak Téged drága Jézusom és szeretlek tiszta szivemböl, nehéz az én kereszem de amikor rágondolok, hogy TE drága Jézusom menyit szenvedtél a TE kerested olyan nehéz volt milyen méj sebet ejtett a válladon, és testeden nem volt egy négyzet centiméter sem ahol ne érte volna az ütés, ilzenkor megborzadok és ugy gondolom az én keresztem kisebb a poszemnyi pornál. Minden percemért hálás vagyok neked és boldog vagyok mert nagyon szeretlek,bocsánatot kérek minden aprocska bűnömért is és kérlek segics továbra is, segitsd a gyermekeimet, testvéreimet és minden jó szándékú embert ,halgasd meg a könyörgéseit minden rászoruló embernek. DE mindenek előtt legyen meg a tE akaratod AMEN

    Válasz
  6. Ibolya

    Üdvőzlégy JÉZUS KRISZTUS Drága Szentteste mejet éretem a keresztfán fel áldoztál a legméjebb alázattal imádlak Téged o JÉZUSOM irgalmazz o Jézusom kegyelmezz o Jézusom bocsájsd meg büneimet Amen. Üdvőzlégy JÉZUS KRISZTUS Drága Szentvére mej éretem a keresztfán kiontotál a legméjebb alázattal imádlak Tége o JÉZUSOM légy hozzám kőnyőrületes o JÉZUSOM légy hozzám irgalmas o JÉZUSOM bocsájsd meg büneimet Amen.

    Válasz
  7. Ibolya

    Kőszőnőm neked JÉZUS,hogy MEGHALTÁL ertem,hogy megváltotál és kőszőnőm,hogy mindig megsegitettél hálát adok neked ÚRAM AMEN

    Válasz
  8. Ilike

    Istenem!Istenem,mi gyarló emberek miért nem értjük ezt meg?,ha felfognánk szenvedésed mélységeit,sokkal megértöbbek lennénk egymás iránt.Köszönjük NEKED,hogy „Betegségeinket elviselted,fájdalmainkat elhordoztad,szent sebeidben pedi gyógyulást nyertünk”,köszönjük Neked URAM!

    Válasz
  9. Judit

    Imadunk Teged Krisztus es aldunk Teged,mert szent kereszted altal megvaltottad a vilagot. DOLUTUS

    Válasz
  10. Illés Anna Bianka

    Nagyon Szeretlek Drága Jézus! Segíts nekünk, hogy mindig tisztán és jól,szépen éljeünk, és minden körülményben csak Benned bízzunk <3 Nagyon szeretlek!!!

    Válasz
  11. DonBoscó

    Óh, Jézus! Rám is igaz: ” RAjtam immár igaz véred. Ám én hányszor tántorultam, bűneimbe visszahulltam!”
    Nekünk még a világszemében jelentéktelen bűnöktől is vissza kellene fordulnunk, és mégis mindent jol megmagyarázva bekapcsoljuk a tévét!

    Helytelen.

    Inkább ne vonjuk meg a táplálékot( csak fogjuk vissza), de a BŰNT HATÁROZZUK EL, HOGY KERÜLJÜK!
    Igy készüljünk Feltámadásod és Második eljöveteled eseményére- mert lehet, hogy nem is látjuk( bár tudjuk!), hogy nagyobb a baj,mint látszik!

    Két szép dal legyen a gondolatébresztő :

    Az egyik: Közelebb, közelebb, Hozzád, Istenem!
    A másik: Bár nem látom, mégis tudom, szeret minket az UR!

    Dicsértessék a Jézus Krisztust! Adja, hogy jobban tudjak benne hinni!

    Válasz
  12. Adrienne

    Köszönöm Uram, hogy a sötét években is megtartottál és rávezettél a szabadulás útjára!
    Segíts, hogy mások javára élhessek! Támogass, hogy az Útról ne térjek le, és sokan velem jühessenek!
    Ámen

    Válasz
  13. kalmár judit

    Drága Jézusom.
    Szeretlek, imádlak és magasztallak Téged. Köszönöm, hogy meghaltál értem, hogy nekem örök életem legyen. Mit adhaták neked cserébe ezért, hisz semmi vagyok, neked adom a semmiségemet, a bűntől megsebzett szívemet, a kicsinységemet, az egész életemetet, hisz Te adtad nekem, most azt vissza adom neked. Had legyek a kezedbe , csonkig leégő gyertya, égő áldozat, hisz Tiéd vagyok Uram, egészen a Tiéd. Kérlek fogadj el engem.

    Válasz
  14. melinda

    Köszönöm Jézusom hogy drága Szent véred által megváltottál minket. Kérlek segíts minket gyarló bűnösöket hogy jó keresztények lehessünkHivatásunkat lelkiismeretesen tudjuk gyakorolni.Adj kitartást a jóban mindenkinek.Nagy szükség van és lesz rá az elkövetkező időkben.Sokmindent tudnék még kérni,de ami a legfontosabb HÁLÁS VAGYOK MINDENÉRT.

    Válasz
  15. kinga

    Draga …Jezuska….szivbol kerlek h. bocsad meg buneinket……..

    Válasz
  16. Marianna

    Szivből köszönöm jézusom, és neked istenem amiért a kisfiam hasi ultrahangja nem mutatott már veleszületett vesetágulatot a tegnapi vizsgálaton…..(6mm volt) . Örök hálám érte……………..Marianna

    Válasz
  17. Éva

    Drága JÉZUS ! Köszönöm , hogy meghaltál értünk a kereszten , köszönöm , hogy ismerhetlek és én is nagyon szeretlek TÉGED. Kérlek növeld bennünk a hitet és a bizalmat Irántad.Segítsd az embereket , hogy mielőbb megtérjenek. Segíts bennünket , hogy hűségesen tudjunk követni Téged .

    Válasz
  18. ida

    draga JEZUS MINDEN KÖSZÖNOM a mit adtál nekünk ,és a mit adné fogsz én csak benned bizok ,köszönom úrám

    Válasz
  19. Jenei Györgyné

    Áldunk Téged JÉZUS !Imádunk Téged JÉZUS!Magasztalunk Téged JÉZUS!
    Hál átadunk Neked Jézus!………..Köszönöm Neked JÉZUS!

    Válasz
  20. cúth zsolt

    Ime az Isten báránya aki elveszi a világ bűneit. Igen ő a fájdalmak férfia

    Válasz
  21. Marika

    Imádlak édes Jézus, mert megváltottál minket Szent Keresztfádon!Add, hogy minél jobban imádjalak, és szeressem az embereket Tebenned!Amen

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.