Register
A password will be e-mailed to you.

< A nyelv egy éles tőr

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Jézus szavai:

"Sok engesztelő lélek emberi tökéletlenségektől foltos. A hazugság is köztük van. Csak egyetlen biztos mód van az az engesztelés tökéletes végzéséhez: szeplőtelen Anyám társasága. Vele, az engesztelés beteljesedik."

Semmiféle önteltség, semmiféle elbizakodottság, semmiféle hamisság, semmiféle bűn nem csúfítja el azt az engesztelő tettet, melyet a Szűzanya tekintete kísér. Nincs az a tökéletlenség, mely értéktelenné tehetne egy engesztelő cselekedetet, ha azt Máriával egyesülve végzik. A Máriával együtt engesztelő lelkek Mária hitével engesztelnek. Amit ők tökéletlenül, szórakozottan vagy unottan végeznek, Mária érintésétől tökéletessé válik. Kérjük ezért szívvel és tisztelettel Máriát, és ő velünk fog imádkozni.

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.