Register
A password will be e-mailed to you.

A sztárfutballista most már hivatalosan és végleg is elvált feleségétől, Claire Merry-től – és, 8 millió fontot kell fizetnie ex-nejének.

A 31 éves Henry megegyezett a 27 éves modell Claire-rel, hogy ne kelljen a bíróságon marakodniuk. A modell a barátainak hozzátette – ez a 8 millió közel van ahhoz a 10 millió fontos követeléshez, amiért küzdött, és nagyon elégedett.

A pár 2001-ben találkozott a Renault Clio reklámfilmnek a forgatásán. Van egy közös 3 éves kislányuk, Tea. Claire tavaly szeptemberben nyújtotta be a válókeresetet, Thierry "ésszerűtlen viselkedéséért". Az ok feltehetően hűtlenség – a futballsztárt ugyanis többször látták a sminkmester Sadie Hewlett-tel (lent).
Claire több "pikáns" sms-t is talált, ami a kettejük viszonyára utalt.
.

Korábban nem sikerült megegyezniük a válást illetően, júliusban a modell ugyanis Henry fizetésére épülő megegyezést követelt, miközben Thierry azzal védekezett, ő már találkozásuk előtt is sikeres volt.
Henry amúgy azt az ügyvédi irodát bízta meg, ami Diana hercegnőt és Heather Millst képviselte – ennek megfelelően, Claire Charles herceg és Sir Paul McCartney válóperes ügyvédjét alkalmazta.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.