RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A videóban az MTVA, Isten kezében c. műsorát láthatjátok (2018. 2. 25. Műsorvezető: Erhardt Ágoston)

Az Igentmondó Miasszonyunkról nevezett Sára nővér gyerekkori jó barátnője többünknek, személyesen is tanúsíthatjuk életútját, rendkívül erős, magnetikus egyéniségét, Avilai Nagy szent Teréz-hez mérhető kaliberét. A Metropolita Egyesület nagyon büszke Sára nővérre, bennünket is ő hordoz az Úr előtt. Sára nővérre jellemző a radikális elszántság, az, hogy nem tudja elviselni a megalkuvást. Nos, Istennel nem kellett megalkudnia. megtalálta az Egyetlen Tökéletest, aki egy ilyen lelket betölthet, egy életre.

A női kármeliták szemlélődő, zárt életet élnek, hivatásuk a közbenjáró ima mindenkiért, elsősorban a papokért. A napi több órai imádságon kívül fizikai munkát végeznek a kolostor körül. A magyarszéki Kármelben hagyományosan ostyasütésből éltek a szerzetesnők, ám ennek kizárólagos feladatát az utóbbi pár évben hozott egyházi döntés kivette a kezükből, így most a könyvkiadásra, bio állat-, és növénytenyésztésre támaszkodnak, valamint színvonalas lelkigyakorlatokat tartanak (bentlakással), általában egy pszichológus és egy pap közös vezetésével. Mivel minden bevételük közel önköltséges, ezért segíthettek nekik adományokkal, hogy pl a téli hidegben ne fázzanak fűtetlen celláikban. Ne felejtsétek el, értetek és helyettetek is imádkoznak.

www.karmelita.hu

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.