Register
A password will be e-mailed to you.

A videóban az MTVA, Isten kezében c. műsorát láthatjátok (2018. 2. 25. Műsorvezető: Erhardt Ágoston)

Az Igentmondó Miasszonyunkról nevezett Sára nővér gyerekkori jó barátnője többünknek, személyesen is tanúsíthatjuk életútját, rendkívül erős, magnetikus egyéniségét, Avilai Nagy szent Teréz-hez mérhető kaliberét. A Metropolita Egyesület nagyon büszke Sára nővérre, bennünket is ő hordoz az Úr előtt. Sára nővérre jellemző a radikális elszántság, az, hogy nem tudja elviselni a megalkuvást. Nos, Istennel nem kellett megalkudnia. megtalálta az Egyetlen Tökéletest, aki egy ilyen lelket betölthet, egy életre.

A női kármeliták szemlélődő, zárt életet élnek, hivatásuk a közbenjáró ima mindenkiért, elsősorban a papokért. A napi több órai imádságon kívül fizikai munkát végeznek a kolostor körül. A magyarszéki Kármelben hagyományosan ostyasütésből éltek a szerzetesnők, ám ennek kizárólagos feladatát az utóbbi pár évben hozott egyházi döntés kivette a kezükből, így most a könyvkiadásra, bio állat-, és növénytenyésztésre támaszkodnak, valamint színvonalas lelkigyakorlatokat tartanak (bentlakással), általában egy pszichológus és egy pap közös vezetésével. Mivel minden bevételük közel önköltséges, ezért segíthettek nekik adományokkal, hogy pl a téli hidegben ne fázzanak fűtetlen celláikban. Ne felejtsétek el, értetek és helyettetek is imádkoznak.

www.karmelita.hu

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

2 hozzászólás

  1. Anna

    Üdvözletem! Már semelyik fórumon nem elérhető a Sára nővérről szóló videó, melyeken korábban még megtekinthető volt. A tanúságtétele a kármelita nővérek honlapján sem látható. Miért?

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.