RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A Szentáldozás kilenced imádkozásának módja:
Jézus kérése:
“Azt kívánom, hogy a hűséges lelkek, akik elvégzik ezt az ájtatosságot Nekem, végezzenek szentáldozás kilencedet. Ajánlják fel kilenc egymást követő szentáldozásukat Nekem, mint Minden Népek Királyának, és lehetőleg járuljanak szentgyónáshoz a kilenced ideje alatt.”

Története:
A “Jézus, Minden Népek Királya” tiszteletet két amerikai asszony előtt nyilvánította ki Jézus. Az Egyház képviselői tanúsítványa szerint ez az áhítat mentes minden hit- és erkölcsi tévedéstől. (Puerto Rico, 1993.08.15.)

A kinyilatkoztatásban Jézus imákat és ígéreteket adott megtérésre, gyógyításra, az egység megvalósítására, a békére, a védelemre, és a kitartáshoz szükséges megerősítésre. Jézus különleges kegyelmeket ígért azoknak, akik Őt ezen ájtatosságon keresztül tisztelik. Jézus kéri, hogy akik végzik e tiszteletet, ajánlják fel magukat az Édesanyjának, Máriának, mint Minden Kegyelem Közvetítőjének. A Minden Népek Királya ájtatosság része a “Szentáldozás kilenced”.

A kilencedhez adott ígéretek:
E kilenced hatalmas erejét Jézus megmutatta a látnoknak:
Jézus az égre tekintett és kilencszer adott parancsot angyalok földre szállására. Majd elmagyarázta:

“Leányom, azon lelkek számára, akik ezt az áhítatot elvégzik, egy-egy angyalt küldök mind a kilenc karból, hogy földi életükben vezessék, és őrizzék őket.”

“Bármit kértek is e kilenced alatt, ha az egyezik Akaratommal, biztosan teljesülni fog.
Kérjetek tehát bátran, bármit.”

Jézus azt kívánja, hogy ezt a kilencedet másokért is ajánljuk fel.
“Ez a kilenced elvégezhető más lelkekért is, akik ugyanabban az angyali védelemben részesülnek az ígéretek szerint, mintha maguk végezték volna el. Arra buzdítom a hűséges lelkeket, hozzák meg ezt az áldozatot másokért is, olyanokért, akik önmagukért nem teszik meg. Ezekben az utolsó időkben az ellenség hatalma nagymértékben megnőtt. Nagy szüksége van gyermekeimnek erre a védelemre.”
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

10 hozzászólás

 1. Erdei Marian

  Kedves Irén
  Mindennap imádkozzák együtt a Szeretett lán rózsafüzért. Ennek van a legnagyobb hatása ilyen ügyekbe. Én voltam egyszer egy nemzetközi Szeretett láng imatalálkozón és ott agy Spanyol atya aki ekxorciós pap is volt ,ha már semmi nem segít akkor ez használ. sajnos hatalmába kerítette őket a gonosz a cél ból önöknek bosszúságot okozón

  Válasz
 2. Gaál Irén

  Egy gonosz házaspár lakik felettünk.Mindent elkövetnek hogy idegileg kikészitsenek Bennünket.Maga a gonosz költözött be velük házba!Szent Rita segits mert itt ember nem segithet.Már öregek vagyunk és kértük szépen őket nem használt annál rosszabbak.Pedig csak lakók, de a tulajdonos kebeln
  barátai…Tehetetlenek vagyunk,csak az ima erejében bizunk.

  Válasz
 3. Ibolya

  Kedves Éva ne légy szomoru mert ha szépeket irtál az a Te lelki üdvöségedet gazdagitja . Én szeretném elolvasni azt azokat és megadom az e-mail cimem irjál az oda ha neked nem gond kösszönöm. rozalleta@gmail.com

  Válasz
 4. müller eszter

  DRÀGA BARÀTRAIM!
  NEM MONDOM EL SENKINEK,ELMONDOM HÀT MINDENKINEK!!35ÉVES MAGYAR NÖ VAGYOK,SVÀJCBAN ÉLEK A SVÀJCI FÉRJEMMEL 8ÉVE.SEMMILYEN HITBÉLI NEVELÉSBEN NEM RÉSZESÜLTEM,ÉS NEM IS HITTEM A JO ISTENBE.ANYÀM 2ÉVE MEGBETEGEDETT AGYVÉRZÉST KAPOTT,TELJESEN LEBÉNULT.AGYMÜTÉTJE UTÀN,ÉLÖ HALOTTKÉNT IDÖVEL ELFOGYOTT,ELSZÀRADT A KIS BETEGÀGYÀBAN,56ÉVES VOLT.ENGEM EGÉSZ IDÖ ALATT EZ TERMÉSZETESEN NAGYON MEGVISELT,ÉN SVÀJCBA Ö EGY MAGYAR KORHÀZBA OTTHON SZENVED,NEM TUDTAM SEGITENI.JANUÀR 30.-ÀN ÀLMODTAM,ÀLMODTAM HOGY ÉN ÉS A TESTVÉREIM,EGY SZOBÀBAN ÜLÜNK,ÉS NÉZZÜK,HOGY ANYÀM A KERTBEN EGY HATALMAS OROSZLÀNNAL BESZÉL,SIMOGATJA SZERETGETI,LE VOLT NYÜGÖZVE A SZÉPSÉGÉTÖL A FÉNYESSÉGTÖL,AZ ERÖTÖL,KIMONDHATATLAN LEIRHATATLAN GYÖNYÖRÜ OROSZLÀN VOLT.MI A SZOBÀBA RETTEGTÜNK.ANYÀM MOSOLYOGVA RÀNK NÉZETT,ÉS CSAK AZT ÉREZTEM,NE FÉLJ NINCS MITÖL!!!ÉS ELMENT AZ OROSZLÀNNAL!!!!MI MÉG MINDIG KUPOROGVA A SZOBÀBA VÀRTUK HOGY VISSZAJÖN ANYÀM,DE NEM JÖTT,AZ OROSZLÀN VISSZAJÖTT ÉS A LÀBUNKHOZ HEVEREDETT,HOGY NE FÉLJÜNK,SZERESSÜK,ISMERJÜK MEG.ABBAN A PILLANATBAN ARRA ÉBREDTEM HOGY CSÖRÖG A MOBILTELEFONOM:A NÖVÉREM HIVOTT-ESZTI ANYU ÉJJEL MEGHALT.ÉN MINT NEM HIVÖ,NEM ÉRTETTEM AZ EGÉSZET,CSAK AZT TUDTAM VALAMI KIMONDHATATLAN SZÉP TÖRTÉNT VELEM AZ ÉJJEL,AMI SOKKAL IGAZIBB,BÀRMILYEN FURCSÀN IS HANGZIK,SOKKAL VALOSÀGOSABBNAK TÜNIK MINT AZ ITTENI REÀLIS ÉLET.ELKEZDTEM KUTATNI,MEGTUDTAM JÉZUS AZ OROSZLÀN,RENGETEG KÖNYVET ELOLVASTAM,MOST OTT TARTOK HOGY SZEPTEMBER 14.-ÉN LESZ A KERESZTELÖM,MERT MÉG MEG SE VAGYOK KERESZTELVE.AZOTA RENGETEG DOLOG TÖRTÉNT VELEM DE AZT TALÀN MÀSKOR……..HIGGYETEK VAN ISTEN,IMÀDJÀTOK,SZERESSÉTEK AZ URAT MINDEN ERÖTÖKKEL,HA A DOLGOK NEM UGY ALAKULNAK AHOGY ÉPPEN SZERETNÉTEK NE BÀNKODJATOK,MERT AZ ABBA A VILÀGBAN AHOVA INNEN TARTUNK CSAK A JAVATOKRA VÀLIK MAJD!!!SOK SZERETETTEL,ESZTER

  Válasz
 5. Ibolya

  Kedves eszterbella! ha igy álsz hozzá az imákzoz akkor nem vagy hivő . Mert Boldogok akik nem látnak és mégis hisznek. Én hiszem azt,hogy egy Mi Atyánkot sem mondasz el hiába persze ha bizalommal teszed .

  Válasz
 6. Lacibá

  Én egy olyan változatot ismertem eddig, amelyben a kilenc egymásutáni szentáldozáskor az Urat mint a mindenség Királyát kell fogadni, és akkor minden egyes áldozáskor egy-egy angyali rendből való angyal kerül az őrangyalunk mellé, és őket feladatokkal is megbizhatunk, vagy más mellé rendelhetünk.

  Válasz
 7. Marika

  Ha valós, ha nem valós, mindenképp üdvös dolgot cselekszünk, ha Szentáldozásainkat felajánljuk!

  Válasz
 8. eszterbella

  POntosan kinek jelent meg?
  Ha nem vállalja a nevét,nem valós a dolog.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.