Register
A password will be e-mailed to you.

<< A szemek szenvedése

A hallóérzékek által is nagy szenvedést viseltem el: mivel be voltam zárva az anyaméhbe, meg voltam fosztva ettől az érzékemtől is.

Csak a lángoló sóhajokat hallottam, melyeket Anyám a szíve mélyéből küldött Hozzám. Szívesen vettem a bájos beszélgetéseket, melyeket Velem így folytatott. Bensejében annyi szeretettel és kedvességgel beszélt Hozzám, hogy szinte elbűvölte a Szívemet, és kénytelen voltam őt egyre jobban megszeretni.

Egyébként teljesen meg voltam fosztva a hallástól. Ez igen nagy lemondás volt – szenvedtem tőle, amit elégtételül ajánlottam fel Atyámnak azért a sok-sok bűnért, melyet testvéreim hallóérzékükkel követnek el. Hiszen még a törvényeim elleni zúgolódást és beszédeket is nagy kíváncsisággal hallgatják, és kedvüket lelik abban, hogy erkölcstelen, ítélkező, másokat rágalmazó és egyéb méltatlan beszédekre is odafigyeljenek. Kértem Atyámat, hogy bocsásson meg ezért nekik.

Kértem, hogy adjon bőséges erőt azoknak, akik megtagadják ezt az érzéküket, csakhogy menekülni tudjanak: adjon nekik vágyat a szent és Isten nagyobb dicsőségét szolgáló beszédek, tanítások hallgatására. Szeretett Anyámban talált nagy örömömben arra kértem Atyámat, hogy adjon sok lelki vigaszt azoknak, akik önszántukból hallgatnak szent társalgást. És amikor férfi és női követőim szép éneket és zenét hallgatnak, kegyeskedjék lelküket az égi dolgok szemléletére és vágyára felemelni, hogy miközben az angyali karok dallamaira gondolnak, nyerjen vigasztalást a lelkük sok sebért, és ne engedje, hogy szívüket az isteni törvénnyel nem egyező sok rossz beszéd bemocskolja.

Kértem azt is, hogy adja meg a hallóérzéküktől megfosztottaknak azt az erőt, hogy ezt a keresztet önként, és Iránta érzett szeretetből viseljék el.

Mindezt megígérte Atyám, de mindig megkívánja testvéreimtől akaratuk közreműködését is.
.
>> Az Üdvözítő uralkodásának kétféle módja

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.