RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Sátán konferenciát tartott. Összehívta a démonokat a világ minden tájáról. A megnyitó beszédében ezt mondta: "Nem tarthatjuk vissza a hívőket attól, hogy eljárjanak szentmisére. 

Nem tarthatjuk vissza őket attól, hogy olvassák a Bibliájukat és hogy tudják az igazságot. Attól sem tarthatjuk vissza őket, hogy bensőséges kapcsolatot alakítsanak ki a Megváltójukkal. De ha egyszer kiépítették ezt a kapcsolatot Jézussal, megtört a hatalmunk felettük. Úgyhogy engedjétek csak, hogy elmenjenek a templomukba, engedjétek, hogy magukhoz vegyék az Eucharisztiát, de lopjátok el az idejüket annyira, hogy ne legyen idejük rá, hogy igazi kapcsolatot alakítsanak ki Jézus Krisztussal." 

"Ez a tervem!" – mondta a Sátán. – "Eltéríteni őket a Megváltójukkal való bizalmas kapcsolattól, és hogy képtelenek legyenek fenntartani ezt az éltető kapcsolatot egész napon át!"

"Hogyan tegyük ezt?" – üvöltöztek a démonjai.

"Kössétek le őket az élet mellékes dolgaival és találjatok ki számtalan cselt, amikkel lefoglalhatjátok a gondolkodásukat" – válaszolta az Ördög – Kísértsétek őket arra, hogy költsenek, költsenek, költsenek és kérjenek kölcsön, vegyenek fel hiteleket, kérjenek kölcsön.
.
Győzzétek meg a feleségeket, hogy dolgozzanak hosszú órákat és a férjeket, hogy dolgozzanak 6-7 napot egy héten, 10-12 órát egy nap, így megengedhetik maguknak az üres életformát, és nem lesz idejük a kapcsolataikra. Tartsátok vissza őket attól, hogy időt töltsenek a gyerekeikkel. Ahogy a családok darabokra hullanak, az otthonaik többé nem lesznek biztonságos menedékek a munka nyomása alól!
.
Stimuláljátok túl az agyukat, hogy ne legyenek képesek meghallani azt a bizonyos ‘halk, szelíd hangot.’
.
Csábítsátok őket arra, hogy kapcsolják be a rádiót vagy a magnót, amikor autót vezetnek … hogy folyamatosan legyen bekapcsolva a tévé, a videó, CD lejátszó és a számítógép az otthonaikban, és gondoskodjatok arról, hogy minden üzletben és étteremben a világon ne keresztény zene legyen napi 24 órán keresztül hallható. Ez majd betölti az agyukat és megtöri a kapcsolatukat Krisztussal.

Töltsétek fel a dohányzóasztalokat magazinokkal és újságokkal. Nyomjátok bele az agyukba a nonstop híreket. Törjetek be a vezetés perceibe reklámtáblákkal és óriásplakátokkal. Árasszátok el az e-mail postafiókjaikat hirdetési szeméttel, katalógusokkal, amikből online lehet rendelni, sorsolásos játékokkal és mindenféle hírlevéllel és promóciós ingyenes ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és hiú reménnyel.

Tetessetek sovány, gyönyörű modelleket a magazinokba és a tévébe, hogy a férjek azt higgyék, a külső szépségen múlik minden, és elégedetlenné váljanak a feleségükkel.

Tartsátok fáradtan a feleségeket olyannyira, hogy ne tudják már éjjel szeretni a férjüket. Adjatok nekik fejfájást is! Ha nem adják meg a férjüknek azt a szeretetet, amire szüksége van, hamarosan máshol fogják azt keresni. Ez jó hamar szétszakítja a családokat!

Adjatok nekik télapót és karácsonyi ajándékvásárlási lázat, hogy eltérítsétek őket attól, nehogy megtanítsák a gyerekeiknek a karácsony igazi jelentését.

Adjatok nekik húsvéti nyuszit, így nem fognak beszélni Jézus Krisztus feltámadásáról és a bűn és a halál feletti hatalmáról.

Még ha el is utaznak pihenni, tegyetek arról, hogy hajszolják ott is túl magukat … hogy kimerülten térjenek vissza. Tartsátok őket túl elfoglaltan ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe, és Isten teremtményeit csodálják. Küldjétek el őket inkább vidámparkokba, sporteseményekre, wellness-paradicsomokba, színdarabokra, koncertekre és moziba.

Tartsátok őket elfoglaltan, elfoglaltan, elfoglaltan! És amikor lelki találkozóra mennek, nyugtalan lelkiismerettel fognak távozni.

Zsúfoljátok tele az életüket sok jó kifogással, hogy ne legyen idejük keresni Jézus hatalmát. Így egy idő után már a saját erejükből fognak dolgozni, fel fogják áldozni az egészségüket és a családjukat egy elég jó cél érdekében. 

– Működni fog! Működni fog!’ Mekkora terv! – ricsajoztak a démonok, és buzgón indultak teljesíteni a megbízatásukat, hogy a keresztények minél kevesebb időt hagyjanak Istenre és a családjaikra szerte a világon, hogy a Feltámadás ünnepe a nyúl és a tojás ünnepe legyen, és hogy minél kevesebb idejük maradjon arra, hogy meséljenek másoknak arról, hogy Jézus hatalma hogyan változtatta meg az életüket.

/Czakó Gábor/

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

35 hozzászólás

 1. cúth zsolt

  Én erről hallottam is a őszi ifjúsági Nagymarosi találkozón a 2010.ben és olvastam is itt az interneten szerintem aktuális dolgok a véleményem erről.

  Válasz
 2. Rutai István

  A fenti cikk Czakó úrtól valósághű, felrázó és
  lelkiismeretvizsgálatra késztet.
  Szent Gábor főangyal segítse továbbra is áldásos
  működését hazánk és egyházunk javára!

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.