RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

 A következő magánkinyilatkoztatásokat Antoine Lamberger kapta Klagenfurtban, a 2. világháború idején.

A Szűzanya, mint a Legszentebb, Szentséges Vér szent Anyja, azt mondta:

"Vegyétek körül hazátokat a Legszentebb Vér szalagjával. Ezen nem tud áthatolni az ellenség. gyakran mondjátok, ha lehet, óránként:

Örök Atya! Felajánlom Neked Jézus Krisztus Legszentebb Vérét és Sebeit, Mária fájdalmas, szeplőtelen Szívén keresztül, hogy a Szűzanya megtörhesse a Sátán hatalmát; szent Mihály arkangyal és az összes angyalok segítségével elűzze a gonosz szellemeket; műveiket és terveiket megsemmisítse – különösen most, ebben az órában és hazánkban. Ámen."

Az Atyaisten mondja:

"Aki ellenségeiért imádkozik, elveszi a lehetőséget tőlük, hogy ártsanak neki. De lélekben és igazságban kell értük imádkoznotok, nemcsak ajkaitokkal! Csak ennek van hatalma legyőzni a sötétséget."

Mennyei Atya! Küldd le, szeretett Fiaddal, Jézus Krisztussal, a mi Megváltónkkal, és Boldogságunkkal Atyai Szeretetedet minden sötétségre, hogy megtérjenek, vagy saját területükön maradjanak.
.
Küldd le Atyai Szeretetedet, hogy mindenkit, aki üldözni akar minket, vagy elárulni, vagy más rosszat forral ellenünk, Jelenléted megakadályozza terve kivitelében. Küldd le szent Szeretet-Tüzedet minden hazugra, minden rágalmazóra, és képmutatóra. Áraszd ki Szeretetedet minden bűnözőre, az erőszak, gyilkosság, vak hatalomvágy eszközeire, hogy ne tudjanak ártani!
.
Parancsolj a sötétségnek, hogy távozzon és kímélje meg az embereket!
Atyánk, TE Legjobb Atya, tedd, amit Atyai Szereteted jónak, igaznak és üdvösnek talál! Ámen."

"Gyermekeim! El tudjátok képzelni ezeknek a szavaknak a hatalmát, ha tiszta, odaadó, szerető lélekből száll Hozzám? Bizony mondom: egyetlen lélek, aki szívből könyörög Hozzám, erősebb, mint egy egész hadsereg ördög! Mert Én vagyok az ereje, és eléje sietek seregeimmel. Ezt adom mentőhorgonyként az elkövetkezendő bajok ellen."

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

2 007 hozzászólás

 1. Erzsébet

  Örök Atya!
  Felajánlom neked, Jézus Krisztus Legszentebb Vérét és Sebeit, Mária fájdalmas szeplőtelen Szívén keresztül, hogy a Szűzanya megtörhesse a Sátán hatalmát, Szt Mihály arkangyal és az összes angyalok segítségével, elűzze a gonosz szellemeket, műveiket és terveiket megsemmisítse, különösen most ebben az órában és hazánkban. Amen

  Válasz
 2. Ibolya

  Uram Jézus Krisztus! kérlek szabadics meg engem minden féle roszindulatú emberektöl , hatósági ellenőröktől segics, hogy nyugottan éljem a nyugdijas éveimet Te tudod, hogy menyi időm van még hátra segics,hogy ezt nyugottan éljem minden rettegés nélkül . Uram Te tudod menyit szenvedtem, küszködtem eddigi életem során s türtem minden zokszó nélkül,de boldog voltam mert tudtam, hogy Te vezec és vigyázol rá. Köszönöm, hogy segitettél és segitesz küld el szent Örző anyalaidat, hogy vigyázzanak rám és a családomra , és minden rászoruló emberre. Köszönöm!

  Válasz
 3. Epro adatlap-képe
  Epro

  Jézus, bocsánatot kérek, hogy oly sokszor panaszkodom ellenségeim miatt és dühömben elkeseredem, aztán magam is rosszindulatú szavakat mondok ki, amikkel végül másokat károsítok. Szabadíts meg a haragtól és segíts felülemelkednem lelki nyomorúságaimon. Lehetőleg szabadíts meg a mások közötti ellenségeskedés miatt kialakult rossz légkörből otthon és a munkahelyemen is, vagy ha ez nem lehetséges, adj bölcsességet és türelmet a boldoguláshoz. Erősíts meg, hogy jóval fizethessek a rosszért. Ámen.

  Válasz
 4. Rózsa

  Jézus segíts meg a munkahelyi rossz indulattól.Add,hogy én is jó indulatú legyek, és adj erőt,hogy jól végezzem a munkámat

  Válasz
 5. Ibolya

  Én Uram és én Istenem szabadits meg engem a rosz akaró emberektöl ne engedd,hogy D.E ártson nekem hanem inkáb segitsd Őt,hogy megtérjen,hogy segitse a bajba jutott embereket. Köszönöm, hogy mindenben segitessz.

  Válasz
 6. Anka

  Uram és szabadító Istenem, bocsáss meg nekem, és mindazoknak akik már évek óta nyomorítják szorongatják tudatosan családomat. Te tudod szívemből vágyom az őszinte megbocsátásra, de még nem vagyok szabad, légy irgalmas és tedd szabaddá szívemet. Amen.

  Válasz
 7. Ibolya

  Uram a roszakaróim miatt nagy kár ért bocsájss meg nekik én csendesen el viselem elfogadom tőlled adj erőt. Amen

  Válasz
 8. Ibolya

  Menyei Atyám bocsájss meg minden bünősnek én szivből megbocsájtok mindenkinek aki ellen vétett!

  Válasz
 9. Ibolya

  MENYEI ATYÁM a TE egyetlen FIAD a mi ÚRUNK JÉZUS KRISZTUS értünk hullot Drága Szent Vére által szabadits meg minden rosz akaratu embertől Ámen!

  Válasz
 10. Ibolya

  URAM JÉZUS KRISZTUS szabadits meg minden rosz akaratu embertől szabaditsd meg gyermekeimet, testvéreimet, barátaimat, ismerőseimet és minden jó akaratú embert a világon!!!

  Válasz
 11. Ibolya

  Ez az ima nagyon hatásos ugyan ugy mint minden ima ha azt tiszta szivvel imátkozzuk .

  Válasz
 12. eschnee adatlap-képe
  eschnee

  Én gyakran imádkozom ezt az imát, és mondhatom, nem hiába. Vannak problémás kapcsolataim, de amikor elmondom ezt az imát, úgy érzem, védelem alatt állok.

  Válasz
 13. zsolt

  Ez a imádság gyönörű de hamarabb is fölteheték volna nómert ma egyre több és több a veszély a mai időkben legyenek szives hagyák rajta köszönöm a megértésüket és áldot szolgálatot önöknek.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.