Register
A password will be e-mailed to you.

"De megfeledkezhet-e csecsemőjéről az asszony? És megtagadhatja-e szeretetét méhe szülöttétől? S még ha az megfeledkezhet is, én akkor sem feledkezem meg rólad. Nézd, a tenyeremre rajzoltalak." (Iz 49,15-16)

Az egész világon senki, de senki nem olyan mint te. Az idő kezdete óta soha nem volt még egy olyan személy mint te. Senkinek nincs olyan mosolya, olyan szeme, olyan keze, olyan haja mint neked. Senki nem ír úgy, mint te, és senkinek nem olyan a hangja. Egyetlen vagy!
.
Senki sem tudja utánozni az arcvonásaidat. Senki nem ízleli úgy az ételt, a zenét, a táncot, vagy a művészetet, mint te. Az egész világegyetemben senki sem látja úgy a dolgokat, ahogyan te. Soha nem volt senki, aki pontosan úgy szeretett volna, mint te. Ami téged megnevettet, elszomorít vagy elgondolkoztat, másokból egészen különböző hatást vált ki. Egyetlen vagy!
.
Különbözöl minden embertől, aki valaha élt a világegyetem történelmében. Az egész teremtett világon te vagy az egyetlen, akinek olyan képességei vannak mint neked. Mindig van valaki, aki valamiben jobb mint te. Minden ember jobb nálad legalább egyvalamiben. Ugyanígy te is jobb vagy valamiben mindenki másnál. Senki nem tudja elérni az adottságaid, érzéseid együttesének értékét. Mint ahogyan egy szobányi hangszer közül mindegyik kiemelkedik külön-külön, de egyik sem tudja azt a a szimfonikus hangzatot elérni, ahogyan együtt szólnak. Ez a te szimfóniád. Az egész örökkévalóságban senki sem fog úgy sétálni, beszélni, gondolkodni, vagy pontosan ugyanúgy cselekedni mint te. Egyetlen vagy! Rendkívüli vagy és az egész rendkívüliséged roppant nagy érték. És pont a nagy értéked miatt egyáltalán nincs szükséged arra, hogy másokat utánozzál. Egyedüli vagy és ez nem véletlen.

Ébredj rá, hogy Isten Téged különleges szándékkal teremtett. Feladata van a számodra, amit senki más nem tud olyan jól megcsinálni, mint Te. A pályázók közül csak egyetlenegy képesített erre a feladatra. Csak egynek olyan egyedülálló az összeállítása, amilyen megfelel. És ez az egy Te vagy!

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.