RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

+Jézus üzenetei papoknak – Mária Natália nővér lelki naplójából

< Az Üdvözítő Vérének üzenete

“Pap testvéreim, én, Jézus szólok hozzátok. A mindennapi kenyeret, és mindazt, ami életetek fenntartására szolgál, ne tekintsétek a természet adományának! Minden, ami jó, tőlem ered, és nem a természettől. A természet pusztán a szolgátok földi életetek idejére. Ha a természetet teszitek meg isteneteknek, el is fogtok tűnni a természettel együtt. Vigyázzatok, hogy ne essetek bele ebbe a csapdába.


Mindenben és minden mögött engem szemléljetek műveimben. A természet szépsége által gyönyörködjetek az én szépségemben! A természetben rejlő örömben ne felejtkezzetek el rólam, hanem teljetek el az én örömömmel! Így tegyetek, és meg fogjátok érteni, hogy Én vagyok mindennek a forrása. Ami teremtetett, azok közül nem lett semmi Nélkülem.”

Egy megtért paphoz

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.