Register
A password will be e-mailed to you.

+Jézus üzenetei papoknak – Mária Natália nővér lelki naplójából

< Az Üdvözítő Vérének üzenete

„Pap testvéreim, én, Jézus szólok hozzátok. A mindennapi kenyeret, és mindazt, ami életetek fenntartására szolgál, ne tekintsétek a természet adományának! Minden, ami jó, tőlem ered, és nem a természettől. A természet pusztán a szolgátok földi életetek idejére. Ha a természetet teszitek meg isteneteknek, el is fogtok tűnni a természettel együtt. Vigyázzatok, hogy ne essetek bele ebbe a csapdába.


Mindenben és minden mögött engem szemléljetek műveimben. A természet szépsége által gyönyörködjetek az én szépségemben! A természetben rejlő örömben ne felejtkezzetek el rólam, hanem teljetek el az én örömömmel! Így tegyetek, és meg fogjátok érteni, hogy Én vagyok mindennek a forrása. Ami teremtetett, azok közül nem lett semmi Nélkülem.”

Egy megtért paphoz

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.