RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

+Jézus üzenetei papoknak – Mária Natália nővér lelki naplójából

< A bűnben élő papok által okozott sebek

Jézus üzenete az eltévelyedett papoknak:

“Drága pap fiaim! Álljatok meg egy pillanatra, és gondolkozzatok el, gondoljatok szent hivatásotokra, és mindarra, amivel adósaim vagytok! Testvéreim, ti, akik odatapadtatok a világhoz, elfordulva tőlem, és most a test örömeinek éltek, nézzetek őszintén magatokba: boldogabbak vagytok?

Nem lehettek, mert az én szeretetem – tekintettel korábbi hűségetekre – a kegyelem szikráját hagyta bennetek. A kegyelem szikrája az az önvád, mely a lelkiismeretetekből ered, és amely tisztán mutatja, mit kellene tennetek. Jöjjetek vissza hozzám, aki az irgalmas szeretet forrása vagyok! Ha ti felém vetitek újra a tekinteteket, hogy elfelejtsétek a világot, én is elfelejtem botlásaitokat! De ha úgy döntötök, hogy engem felejtetek el, úgy bűneitek fognak megítélni titeket.”

> A boldog papi élet

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.