RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

+Jézus üzenetei papoknak – Mária Natália nővér lelki naplójából

< A bűnben élő papok által okozott sebek

Jézus üzenete az eltévelyedett papoknak:

“Drága pap fiaim! Álljatok meg egy pillanatra, és gondolkozzatok el, gondoljatok szent hivatásotokra, és mindarra, amivel adósaim vagytok! Testvéreim, ti, akik odatapadtatok a világhoz, elfordulva tőlem, és most a test örömeinek éltek, nézzetek őszintén magatokba: boldogabbak vagytok?

Nem lehettek, mert az én szeretetem – tekintettel korábbi hűségetekre – a kegyelem szikráját hagyta bennetek. A kegyelem szikrája az az önvád, mely a lelkiismeretetekből ered, és amely tisztán mutatja, mit kellene tennetek. Jöjjetek vissza hozzám, aki az irgalmas szeretet forrása vagyok! Ha ti felém vetitek újra a tekinteteket, hogy elfelejtsétek a világot, én is elfelejtem botlásaitokat! De ha úgy döntötök, hogy engem felejtetek el, úgy bűneitek fognak megítélni titeket.”

> A boldog papi élet

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.