Register
A password will be e-mailed to you.

+Jézus üzenetei papoknak – Mária Natália nővér lelki naplójából

< A bűnben élő papok által okozott sebek

Jézus üzenete az eltévelyedett papoknak:

„Drága pap fiaim! Álljatok meg egy pillanatra, és gondolkozzatok el, gondoljatok szent hivatásotokra, és mindarra, amivel adósaim vagytok! Testvéreim, ti, akik odatapadtatok a világhoz, elfordulva tőlem, és most a test örömeinek éltek, nézzetek őszintén magatokba: boldogabbak vagytok?

Nem lehettek, mert az én szeretetem – tekintettel korábbi hűségetekre – a kegyelem szikráját hagyta bennetek. A kegyelem szikrája az az önvád, mely a lelkiismeretetekből ered, és amely tisztán mutatja, mit kellene tennetek. Jöjjetek vissza hozzám, aki az irgalmas szeretet forrása vagyok! Ha ti felém vetitek újra a tekinteteket, hogy elfelejtsétek a világot, én is elfelejtem botlásaitokat! De ha úgy döntötök, hogy engem felejtetek el, úgy bűneitek fognak megítélni titeket.”

> A boldog papi élet

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.