RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A magas, széles vállú, borotvált fejű férfi igazán nem tűnik misszionáriusnak, de van miről beszélnie. John Pridmore üzenete egyszerű: Isten képes változtatni az emberek életén, és ezt meg is teszi.

Szülei  elváltak, amikor ő tíz éves volt. Ekkor indult el a lejtőn, és rövidesen a javítóintézetben kötött ki. 15 évesen költözött el otthonából, a lopás volt az egyetlen mesterség, amit megtanult. 20 éves korára már közismert volt a londoni East End-i alvilágban erőszakosságáról.

A képeken: John Pridmore

Egy idő után a londoni West End fényűző mulatóiban lett biztonsági őr. Híres volt kemény, erőszakos fellépéseiről. Bűnöző életstílusa pénzt, hatalmat, nőket, sportautókat hozott számára, de életét furcsán üresnek érezte.

Egyszer kis híján holtra vert egy ember, ekkor vett fordulatot az élete.

Tavaly Sydney-ben, az Ifjúsági Világtalálkozón tűnt fel, amikor több mint fél millió ember előtt beszélt őszintén, nyíltan múltjáról és megtéréséről. A filmekben, a televízión gyakran dicsőített gengszter típust, az úgynevezett „erős embert” kívánja leleplezni.      
.
Megtérése után egy ideig a New-York-i Bronxban dolgozott Teréz anya leányai között. Most Írországban igyekszik negyedmagával segíteni a plébániák és az iskolák helyreállításában. Május végén egy héten át az Észak-londoni Stamford Hill Szent Ignác templomában beszél életéről. Szeretné elmondani: „Ha Isten képes volt olyan embert szeretni, mint én, akkor mindenkit tud szeretni.”
.
Két könyvet írt, az egyik élettörténete, a másik egy kézikönyv,  címe: „Egy bűnöző kalauza az Istenhez vezető úton”
(„A Gangster’s Guide to God” – Independemt Catholic News, Jezsuita hírek)
   

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.