RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< Az arany nyíl

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Jézus: "Elfogadom kisközösségetek engesztelését. Amiatt olyan kedves nekem az engesztelésetek, bármily tökéletlenek is vagytok, mert szeplőtelen Anyám védelme alá helyeztétek magatokat."

Semmi sem kedvesebb Jézusnak, mint amikor Mária közbenjárásának segítségével fordulunk Hozzá. Isten Fia Máriában áld meg minket, és velünk együtt az egész világot. Mert ezt a bűnben elmerült világot az Úr Szeplőtelen Édesanyjának közvetítésével akarja megmenteni.

Egy másik alkalommal, Jézus kijelentette: "A bűnbánatot szinte senki nem gyakorolja. Pedig a bűnbánat rengeteg kegyelmet vonz a földre. A bűnbánat gyakorlatai lerövidítik a fájdalom idejét. A bűnbánat imái elmondhatatlanul drágák előttem. De alig akad bűnbánó lélek."

>> A legkisebb tövis

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.