RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Érdekesség

Vajon ez egy csoda, vagy véletlen természeti jelenség? Több, külföldi internetes portálon, sőt, már az Egyesült Államokban is foglalkoznak a püspökladányi Jézus-jelenéssel. A Google műholdas térképén egy olyan fényképet készítettek, amelyen mintha Jézus arca rajzolódna ki. A fotó a legnagyobb brit bulvárlap, a Sun intenetes oldalára is felkerült.

A műholdas képen egy mező látható, a Hortobágy Nemzeti Park mellett lévő területen a magasból tisztán látható egy férfi arcképe, amely az emberek többsége szerint meglepően hasonlít a Jézus-ábrázolásokra, van, aki még a kezében tartott bárányt is felfedezni véli.  

A honlap szerkesztői megkérdezték a magyarországi katolikus egyház képviselőit arról, lehetséges-e az, hogy a területet a jövőben kegyhellyé nyilvánítják. Azonban azt a választ kapták, hogy "a Katolikus Egyház ilyen domborzati képződményeket még nem vizsgált, ilyesfajta jelenségek kapcsán nem nyilvánítanak kegyhellyé területet Magyarországon." (dehir.hu)
 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

16 hozzászólás

 1. Piómikolaus8 adatlap-képe
  Piómikolaus8

  Szerintem folytati kellene a szántást ahol szélein mely abbamaradt,.És ha beigazolódik sejtésem a kép további részletei fognak előtűnni .Ha olyan lesz mint egy freskórestaurállás .(?) És a nagyobb képből többre tudnánk következtetni.Mert szerintem melyek fel vannak szántva mindenütt e kép részleteit véllem látni.De én nem Jézus képben gondolkodom.Mert a testartás ,arcmimika nem a Jézuséi,szerintem.
  Ez egy arkangyalnak is lehet a képe.Jézus a sját nézőpontja szerint,
  általában mindig előre vagy jobbra irányba tekint néz.Ez a lágyabb vonású emberi arc azonban balra tekintő,bal vállát kissé megemelő
  testartás.

  Válasz
 2. robi

  Amúgy ha feljebb néztek egy kicsit egy másik arc is látható.

  Válasz
 3. febani

  Ha megnézitek a Google Earrth programmal azt a területet ott ugyanúgy rajta van a \”képmás\”, pedig a programban a fotó 2009. ápr. 4-én készült. Akkor hogy-hogy csak néhány óráig volt látható? Ez már több mint egy év!

  Válasz
 4. Mariann

  Lehet csoda, s lehet termeszeti jelenseg, de az En tapasztalatom az, hogy a legfontosabb, hogy a bensokben erezzuk Istent, s ne kivuli
  csodakban es Jezus is erre tanitott Bennunket.
  Mint az altala bemutatott gyogyitsoknal is hangsulyozta, kiemelte, hogy: “Nem En gyogyitottalak meg, hanem a hited!”

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.