RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

<< Az Egyház Anyja

Részlet Natália nővér lelki naplójából:

Jézus mondta:

"Ne foglalkozz azzal, hogy vajon ez vagy az a lélek elnyerte-e az üdvösséget. De ha imádkozol valamelyikőjükért, így fejezd ki magad: "Ó Jézus, nem aggódom emiatt a lélek miatt, hiszen bízom jóságos irgalmadban. Legyen meg a te szent akaratod, mivel te tudod, mennyire szerettem ezt a lelket."
.
Ne kívánj semmi mást, bármilyen lélekről van is szó. Még te magad se kívánj szentté válni a saját erődből. Elégedj meg azzal, hogy szeretsz engem, és elmerülsz bennem. Gondolataid és szavaid mindig hozzám térjenek vissza, létezésed minden mozzanatában engem keress. Én foglak téged szentté tenni. Mindent, amit ilyen lelkülettel kérsz tőlem, messze várakozásodon felül fogok teljesíteni."
.
>> Az egyesülés kulcsa

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.