Register
A password will be e-mailed to you.

<< 2/36 – Bevezetés Dr. Glória Polo Ortiz tanúságtételébe

Jó reggelt, Isten hozott benneteket, kedves testvéreim az Úrban! 

Nagy öröm, hogy megoszthatom veletek azt az ajándékot, amit Isten adott nekem.

Az, amit elbeszélek, 1995. május 5-én, a bogotai Nemzeti Egyetemnél történt délután 16:30 körül. 

Fogorvos vagyok. Én és 23 éves unokaöcsém, aki szintén fogorvos, a disszertációnkon dolgoztunk. Ezen az esős pénteki napon együtt mentem vele 
és férjemmel a fogorvosi fakultásra, hogy elhozzuk a szükséges könyveket.

Unokaöcsémmel egy kis ernyő alatt mentünk. Férjemen vízhatlan kabát volt, és közvetlen a könyvtár fala mellett haladt. Mi pedig hol az az egyik, hol a másik oldalon haladtunk, hogy kikerüljük a pocsolyákat. Észre sem vettük, hogy egy fasor közelébe értünk, és ahogy ide-oda ugráltunk, belénk csapott egy villám, ami olyan erős volt, hogy elszenesedtünk. 

Unokaöcsém ott a helyszínen meghalt.

A villám hátulról vágott bele, és az egész belső része elégett. Külseje teljesen ép maradt. Bár fiatal volt, nagyon istenhívő volt. Különösen a kis Jézust tisztelte. Nyakában egy kvarckristályba helyezett Kisjézus képet viselt. A törvényszéki szakemberek azt mondták, hogy a villámot a kvarckristály vonzotta.

A  villám közvetlenül a szívébe hatolt. Azonnal leállt a szíve. Belső szervei a magas feszültség következtében elégtek, aztán a villám a lábán keresztül távozott a testéből. Az újraélesztési kísérletei eredménytelenek voltak. A teste külső részén nem voltak láthatók égési nyomok.

Engem a karomon át ért a villám, külsőleg és belsőleg is megégett a testem. Rendbejött fizikumomat az Isten irgalmának köszönhetem, ez a mi jóságos és mindennél jobban szeretett Istenünk kegyelmének a bizonyítéka. 

Ez a hatalmas erejű  villám elégetett rajtam minden húst, a mellem is eltűnt. Különösen baloldalon, ott lett egy nagy lyuk. Nem volt már rajtam hús, bordáim, hasam, altestem, lábaim és a májam is elszenesedett. Jobb lábamon át távozott a villám, vesém, tüdőm és a petefészkem is erősen megégett.

Spirállal védekeztem a gyermekáldás ellen. Ez az eszköz rézből van, ami jó elektromos vezető. Ezért égett úgy meg a petefészkem. Olyan kicsi lett, s úgy nézett ki, mint 2 összeszáradt szőlőszem egy elszáradt venyigén.

Leállt a szívem és gyakorlatilag teljesen élettelen voltam. Testem rángott és vibrált az elektromos ütéstől. A nedves talaj elektromos töltés alatt volt, ezért abban a pillanatban senki nem tudott a segítségemre sietni, hosszú ideig lehetetlen volt hozzámérni.

>> 4/36 – A csoda, amit az Úr tett velem

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.