RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Gondolkoztál már valaha azon, vajon mi lehet a csigaház belsejében? hogy hová fér oda be a csiga…? Vagy hogy hová húzza be a nyakát a teknős, és mi lehet a páncélja alatt?
Ha szereted az efféle "természeti rejtvényeket", akkor most készülj fel, mert leleplezzük az egyik leggyötrőbb titkot, a kérdést, ami valószínűleg évek óta nem hagy aludni –

Vajon hová göbölyödik a sündisznó, és hogyan is nézhet ki valójában, tüskék nélkül?


Ő Spud – a tüskék nélküli sündisznó. (Az abszolútmegzabálom kategória győztese!)

Ismerd meg Spud-ot, aki teljesen zavarba hozta a Buckinghamshire-i állatkórház dolgozóit. Amikor ugyanis taval augusztusban behozta őt valaki, aki a kertjében talált rá, azonnal elvégeztek mindenféle bőrtesztet és biopsziát, de semmilyen magyarázatot nem találtak arra vonatkozóan, miért néz ki úgy, ahogy.


Naponta megfürdetik langyos vízben, és kap babaolajos masszázst is

A kórház vezetője szerint: "Nagyon boldognak látszik, és minden olyat csinál, amit a sündisznók szoktak. Nagyon szeretnénk, ha végre valaki előállna valami ötlettel, hogy mi is okozhatja ezt a szokatlan problémát, és egy megoldással, hogy hogyan lehetne kezelni, legyen szó homeopátiáról vagy más, természetes gyógymódról."
Mr. Stocker hozzátette: "Becsléseink szerint Spud legalább 3 éves, de azt nem tudjuk, hogy így született-e vagy később alakult ki nála ez a bőrprobléma. Attól tartunk, hogy télen egyszerűen megfagyna, ezért nem kockáztathatunk, nem merjük elengedni őt.
A vicces az egészben, hogy éppen van egy kopasz mókusunk is…"

A dolgozók azt gyanítják, hogy Spud képes lenne újból tüskéket növeszteni, mivel a bőre alatt találtak egyet, de azt el kellett távolítaniuk.

A sündisznók nagyban támaszkodnak a tüskéikre. A tüskék üreges szőrszálak, amelyek megszilárdulnak a keratintól – a sünik ezzel védekeznek a támadóik ellen, és összegömbölyödve tudnak elszigetelődni a világtól.
Extrém stressz vagy betegség hatására előfordul, hogy elveszítik néhány tüskéjüket, és a képességük, hogy egy kis kompakt labdaccsá gömbölyödjenek össze, csökken.

Forrás: Daily Mail

A fotókat Jeff Moore készítette. Honlap: www.jeffmoorephoto.com

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.