Register
A password will be e-mailed to you.

Bizonyára nálad is néha előfordul, hogy kellemetlen a leheleted. Nem mindig teheted meg, hogy egy program előtt még gyorsan fogat moss, az pedig különösen egészségtelen, ha mindenféle aszpartammal teli, mentolos rágógumit rágcsálsz naphosszat.
.
Íme így forradalmian új ötlet: Élőflórás joghurt
.
Egy kutatókból álló csoport 24 önként vállalkozót tesztelt 6 héten át úgy, hogy naponta kétszer adtak nekik 90 gramm természetes erjesztésű, élőflórás Lactobacillus bulgaricus és Streptococcus thermophilus baktériumot tartalmazó joghurtot.

Az időszak végére a rossz lehelettől szenvedőknél 80 %-kal csökkent a kellemetlen szagért elsősorban felelős vegyület, a hidrogén-szulfid mennyisége.

A cukormentes joghurt egészséges, nemcsak kevés szénhidráttartalma, tápláló élőflórái, hanem most már a szájhigiéne szempontjából is.
.
A rossz lehelet elleni legjobb fegyver továbbra is a fogkefe, a fogselyem és az édes nassolnivalók kerülése. A napi kétszeri vagy háromszori fogmosás, a rendszeres fogselyem használata (eltávolítja a lepedékeket) és a cukros italok, ételek elhagyása az, ami a legjobban befolyásolja a szájban lévő leheletet.
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.