Register
A password will be e-mailed to you.

Előzőleg megtanulhattad, hogyan kell nagyon dekoratív óriás-masnit kötni. Ezúttal egy kicsit bonyolítjuk a helyzetet – sok masnit teszünk egy csomagra! A színekkel, anyagokkal és mintákkal bátran játszadozz!

1. Szükséged lesz: 2 vastagabb színes szalagra, egy vékonyabb szalagra és egy extrémebb mintájú szalagra – mint például a majd látható csillagocskákból álló darabra. Természetesen ollóra is szükséged lesz.
Ez a masni legjobban téglatest formájú csomagokon mutat jól; az elkészítéshez szükséged lesz a más becsomagolt ajándékra is.

2. Fogd az egyik vastadabb szalagot, a végét ferdére nyesd le. Egyszerűen kösd át vele a csomagot. Csomózd meg. A szalag lelógó végeit szintén formázd.

3. Most pedig készülhet az első masni! Fogj egy darabot az előzőleg használt szalagból, és csinálj sok hurkot úgy, hogy közben középen erősen fogod, nehogy szétcsússzanak.

4. A vékony szalag segítségével kösd a dobozon lévő szalaghoz, a tövénél! Háromszög alakban most is nyesd meg a szalag végét. Akár itt is befejezheted a csomagolást.

5.  Fogd a másik színű szalagot, és az előbbiekhez hasonló módon készíts belőle egy masnit, sok hurokkal. A közepén rögzítsd.

6. Az új masnit is kösd a csomagra úgy, hogy az előző, már rajta lévő masni közepére kötöd egy darab vékony szalag segítségével.

7. Jöhet még több masni? Fogd meg a harmadik féle szalagodat, és csinálj belőle egy 3 hurokból álló masnit, majd ezt is rögzíts a többire, az előzőekhez hasonlóan!

8. Végül vágj le a díszről minden oda nem illő szalag-szálat, illetve a szalagok végét, ha még nem tetted volna, formázd (vagyis: ferdén vágd le őket)!
Voilá!

 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.