Register
A password will be e-mailed to you.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

11 hozzászólás

  1. Eszter

    Volt, hogy helyesen írtátok az ‘ál-utakon’-t, de pont a videó
    képernyőjén sajnos két ‘l’-lel van írva. Az áll testrészet jelent,
    nem azt, amiről Bogár beszél.
    Kérem, javítsátok.
    E.

    Válasz
  2. Tasi

    Kedves Christin!

    A jövő évi alkohol lemondásomat én is felajánlom. Pláne annak függvényében, hogy decemberben itt a világbéke, akarom mondani, világvége;)
    Amúgy szereted az alkoholt? Mert ugye az a jó lemondás, ha olyanról mondasz le, amit igazán szeretsz.

    Válasz
  3. Rotondo

    Azért sztem ne gondoljuk nagy keresztényeknek Orbánékat, csak azért mert az alkotmányba beleírták Istent. Elfogadtak 14 egyházat, mindenféle szektákat!! Magyarországon csak egy egyház működne ha a Jobbikon múlna, a katolikus :)

    Válasz
  4. christine

    pelagia, a Magyar Nemzet cikk remek jo, halas koszonet erte, szinten nagyon vilagos volt. Es persze rettenetesen elkeserito. A jovo evi alkohol-lemondasomat felajanlom Magyarorszagert. Rettenetes es kilatastalan a helyzet, a legjobb pillanat arra, hogy mindent bevetve imadkozzunk es bojtoljunk, mert Istennek hatalma van a dolgokat teljesen az ellenkezojukre forditani. Ha mas is megteszi, marpedig sokan, remelem, elegen imadoznak es engesztelnek Magyarorszagert, akkor lehetseges, hogy leleplezodjon, hogy kinek mik a szandekai. Akkor egyre tobb ember es nemzet rajon, hogy hogy akarjak tonkretenni. Az echo tv-s beszelgetesben idezik a Le Monde nacis karikaturajahoz erkezett olvasoi kommenteket.. Eleg tanulsagos… Szoval, imara fel :)

    Válasz
  5. pelagia50

    Nem, mert kiderül belőle, hogy hazánk azért nem is tetszik a libsi európai egyesült államoknak, mert az Alkotmányba belekerült a jó Isten neve is!

    Válasz
  6. christine

    Nagyon koszi, hogy ez felkerult ide. Sajnos, manapsag az IGAZSAG nagyon ritkan jelenik meg a mediaban… Jo egy kicsit tisztan latni.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.