Register
A password will be e-mailed to you.

Isten minden korban szólt az emberekhez a szentjein keresztül. A keresztény évszázadok során magától értetődőnek vették, hogy Isten az emberekkel van, segít nekik, és fontos helyzetekben különlegesen is megnyilvánul számukra.

Az Árpád-ház évszázadokig adott királyokat Magyarországnak. A család csak úgy ontotta a szenteket, náluk a természetfeletti események rendszeresnek számítottak – ez teljesen egyedülálló a világban. Államalapító királyunk Szent István, felesége Boldog Gizella, gyermekük Szent Imre, és ennek a nagyszerű családnak a leszármazottja többek között a margitszigeti Szent Margit és az egész Európában tisztelt Árpádházi Szent Erzsébet, valamint Boldog Jolán és Boldog Erzsébet. István ezt a próféciát kapta: „Az Úrtól választott királyoknak egyike leszel, a földi élet koronáját majd az örökkévalóval fogod felcserélni.” Fia 16 évesen halt meg, és az utód nélkül maradt I. István államalapító király Máriának ajánlotta fel Magyarországot, innen ered a Regnum Marianum – Mária Birodalma elnevezés.

Az országfelajánlásban az európai királyok csak évszázadokkal később követték hazánk példáját.

Don Gobbi atyának, a Máriás Papi Mozgalom vezetőjének ezt mondta a Szent Szűz:
„Isten már azzal kitüntette ezt a népet, hogy különleges tulajdonomba adta az államalapításnál. E korban pedig Szeplőtelen Szívem világraszóló békediadala kiváltságos szereplője lesz. Ti vagytok e sokat szenvedett magyar földön a Szeplőtelen Szívemből áradó fénysugarak. Most még sűrű sötétség vesz körül benneteket, és nagy veszélyben vagytok. Tárjátok ki az emberek szívét, hogy befogadják ajándékomat.
Én a Szeretet Királynője vagyok. Ha az általam mutatott úton haladtok, képessé váltok arra, hogy legyőzzetek minden akadályt, amit Ellenfelem ma még elétek állít. Készítsétek elő a béke új korszakát, segítsetek a sok eltévelyedett gyermeknek visszafordulni az Úrhoz, mert az Atya nagy szeretettel vár Benneteket.”

Pió atya, a csodatévő, gyógyító, misztikus  stigmatizált kapucinus atya nevét is sokan ismerik. 1968-ban halt meg, majd II jános Pál pápa avatta szentté. Ő ezt a mennyei sugallatot kapta hazánkról:
"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
:
.
Vassula Ryden látnok a Jézustól kapott üzeneteiről lett világhírű. Általa ezt üzente Jézus Magyarországnak:
.
„Mondd meg a magyaroknak, hogy Isten, akit ők elfelejtettek, sohasem felejtette el őket.”


Egy másik látnok apácán, Natália nővéren keresztül jött nehéz sorsunkra az isteni magyarázat: "Magyarország nem pusztul, hanem tisztul!”
.
Az 1940-es évektől fogva sorra hallani híreket olyan magyarokról, akik életüket a hazájukért ajánlották fel: Galgóczy Erzsébet, Bíróné Ilonka néni, Kaszap István papnövendék, Ágnes nővér, Horváth Mária, Bognár Mária Margit apácák, Böjte Csaba, ferences szerzetes, az árvagyerekek atyja, Boldog Salkaházi Sára újságírónő, stb…A magyar katolikus egyház ma is sok olyan közelmúltban élt fiatalt ismer, akiknek a szentté avatása folyamatban van.
Mindszenthy  bíborosnak elhíresült ez a mondata: „Ha lesz egymillió imádkozó magyar, én nem féltem a nemzetet!”

Évtizedekkel később egyházi kezdeményezésre aláírásgyűjtés indult, hogy megtudják, mennyi magyar imádkozik a hazájáért. Az ezredfordulón röppent fel a hír. „Megvan az egymillió!”

Az alábbi magánkinyilatkoztatást 2003 októberében kapta Regina Collins angol szerzetes nővér Magyarország közeli jövőjére vonatkozóan:

„Meg fogod élni, hogy tömeges megtéréseket láss. Olyan sokan akarják majd az életüket nekem szentelni, hogy nem lesz hely az összes szerzetesházakban. Az egyházak túláradóan megtelnek. Számtalan gyógyulás és csoda lesz. A Szentlélek kiárad erre az országra, megújítva és megérintve az embereket. Sok csoda történik, melyeket látva az emberek megtérnek a Mennyei Atyához. Még az állatok is megmutatják jelenlétemet valami módon. Sok szentet emelek fel. Eljön az idő, amikor ezrek kiáltanak hozzám az örömtől, azok pedig, akik gonoszt tettek, a félelemtől kiáltanak, és irgalmamat kérik.
Akik tisztelik anyámat, és igyekeznek olyanok lenni, mint ő, azoktól semmit nem utasítok vissza. Kövessétek őt az erényekben, különösen szelídségét, alázatát, és végtelen együttérzését az emberek iránt.
A legalázatosabbakat emelem a legmagasabbra. Vágyakozzatok engem szolgálni. Akik égnek a vágytól, hogy feláldozzák magukat másokért, a legfényesebb fáklyákként fognak lobogni az emberek között."

Forrás: Sipos S. Gyula: Magánkinyilatkoztatások Magyarországról


* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

16 hozzászólás

  1. h93

    Tisztelt metropolita! Örülök, hogy az Úr Jézus ilyen sok kegyelmet adott neked …..az enyémhez hasonlót, csak nagyobb mértékben..ennek nagyon örülök..pont mondani akartam hogy látogass el a http://www.tlig.org/hu-ra, de látom, itt Vassuláról is szóvan.
    Tényelg, és a szeretetlánccal mivan? Sikerült?

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.