Register
A password will be e-mailed to you.

Kedves Testvérek!

Ez az év az Imádság Éve kell, hogy legyen számodra, aki krisztusi ember (keresztény) vagy és részesültél Krisztus papi, prófétai és királyi méltóságából!

Ti, akik kitartóan imádkoztok, gyógyír vagytok a világ oly sok fájó sebére. A szüntelen imában élők az Úr kiválasztottai, akik megértették a Lélek indítását és átadták magukat az Úrnak egészen elégő áldozatul (vö. Bölcs 3,1-9)

Az áldozat felmagasztal és Isten trónjához emel. Mert amikor összecsapnak a hullámok a fejed fölött, erőd elvész, hited pislákol, és úgy érzed, magadra maradtál,  és gyenge erődből Istenre tekintesz, Ő karjába vesz és új életre támaszt.

Ez a rész arról szól, amit én a utolsó idők nagy konfliktusának hiszek, ami vár ránk. Ez a jelenlegi korszak vége, az a konfliktus, amelyben a menny és a föld a csatatér. Az Isten angyalai a sátán angyalaival harcolnak, és amelyben az Isten emberei is fontos szerepet játszanak a földön. A győzelem az Övé lesz és az övéié. Ez a rész arról szól, mit tesznek az emberek a győzelem eléréséért. Ez egy angyali kijelentés, de az emberekről szól.

és ők legyőzték azt a Bárány vérével és tanúságuk igéjével és életüket nem kímélték mindhalálig.” Jel 12,11

Ki az az „ők”? Az emberek. Te, én, mi, az emberek. A Krisztusban hívő emberek.

Ki az az „ő”?  A sátán. Ebből egyértelmű, hogy közvetlen konfliktus lehet köztem és a sátán között.

Hogyan győzték le? A Bárány vére által és a bizonyságtételük igéje által.

Milyen emberek voltak?

Nem kímélték az életüket mindhalálig.(!)

Egyszóval: elkötelezettek voltak. Teljesen elkötelezettek!

És ez az egyetlen keresztény, aki képes eredményesen harcolni a sátán ellen. A teljesen elkötelezett keresztény. Vagyis számukra nem az volt az első számú szempont, hogy életben maradjanak. Az első számú szempont az volt, hogy teljesítsék az Úr akaratát. Akár életben  maradnak, akár nem. A legfontosabb az volt a számukra, hogy hűségesek maradjanak az Úrhoz, és hogy véghez vigyék az Ő akaratát.

Milyen is az Úr seregében harcolni? 

Sokunknak felületes fogalmaink vannak arról, milyen harcosnak lenni.

A hadseregben senki nem kap olyan biztosítékot, hogy nem fog elesni a harcban. Pontosan így van az Úr hadseregében is. Nincs rá garancia, hogy nem kell az életedet áldoznod.

A sátán azoktól az emberektől fél, akik nem félnek életüket áldozni az Úrért. Ez az élet nem tart örökké, és nem is mindig fenékig tejfel. Butaság lenne elmulasztani a menny örök boldogságát néhány év földi öröméért.

Ez rávilágít az önérdekre. Mi a legfontosabb számomra az életben?

Számomra a legfontosabb az Isten akaratának teljesítése.

Szt. János első levelében tartalmaz egy csodálatos igét:

„A világ elmúlik a kívánságaival együtt. Csak aki Isten akaratát teljesíti, az marad meg örökre.” IJn 2,17

Ha teljesen egyesíted akaratodat Isten akaratával, mennyei lénnyé válsz. Legyőzhetetlenné válsz. Rendíthetetlenné. Olyanná, mint Isten akarata. Ha egyesíted akaratodat Isten akaratával, ésaz, hogy élsz, vagy meghalsz, másodlagossá válik számodra, senki nem tud legyőzni. Úgy tudjuk legyőzni a sátánt, ha személyesen teszünk bizonyságot arról, amit Isten Igéje mond  arról, hogy mit cselekszik Jézus Vére értünk.”

Lépj be az állhatatos imaharcba Isten Országáért, hogy általad szebb, jobb legyen a világ/!

Krisztus számít Rád!

Kiss Zoltán

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.