Register
A password will be e-mailed to you.

A MENYORSZÁG-POKOL-PURGATÓRIUM MÉGIS LÉTEZIK

Helmut Lungenschmid, 1958-ban született Felső Ausztriában, Freistadtban. A gimnázium után rendőri iskolát végzett, majd 13 évig dolgozott, mint tisztviselő a rendőrségen. Az orvosi technikum után 20 évig radiológus asszisztensként dolgozott, az utolsó munkahelyén pedig orvostechnikai eszközökkel foglalkozott, mint menedzser. Zenei talentumát a klasszikus zenében bontakoztatta ki.

Most utazik az országban és előadásokat tart a túlvilági élményeiről, melyet 15 évesen élt át, és teszi ezt azzal a meggyőződéssel, hogy rábízott Égi küldetését teljesíti. Az „időnélküli világban” tapasztaltakat és tanultakat 2 németül megjelent könyvében írta meg. Az alábbi kivonat egy 2012-es előadásán készült jegyzet alapján ad ízelítőt élményeiből.

A fizikai sötétség

Helmutnak a fogorvosi székben ülve túladagolták a gázt, és ez „átrepítette” a túlvilágra… Egész lénye belezuhant a teljes sötétségbe, és ezt a sötétséget teljes lényével érzékelte, eszméletlen lett. Tudta, hogy létezik, de valahogy másképp. A sötétség félelmet keltett benne, fizikai és mentális érzését annak, hogy szorult helyzetben van, és mozgásképtelen.

A sötétség, amely körül vette félelemkeltő volt. A félelme nőtt, az volt az érzése, hogy egyedül van, hideg van, és hogy megfeledkeztek róla. Egyszeriben eszébe jutott az Isten, Aki tudna segíteni neki, …talán segítene kiszabadítani ebből a helyzetből. „Isten mindenütt jelen van”, gondolta és elkezdett kiáltani: „Istenem, segíts meg!”, „Istenem segíts meg!”

Egy idő után egyszer csak látott egy kis fényt, akkorát, mint egy pont, vagy mint egy tű hegye. Gondolatai arra koncentráltak, hogyan tudna eljutni a fényhez, mert úgy tűnt, hogy ez az egyedüli megmentése, hisz fizikailag nem érzékelt semmit. Egyfajta ürességet érzett, melynek nem volt semmi tapinthatósága. Elkezdett koncentrálni és észrevette, hogy lassan megmozdul. A fény megnövekedett, egy körré alakult, mely közeledett feléje, egy „bip” hangot adva, ahogy azt az orvosi készülékek szokták, mint egy riasztóberendezés. Ez a hang növekedett mind jobban és jobban. Az ő közlekedési sebessége is megnövekedett, úgy érezte, mintha egy kocsi, vonat vagy repülőként haladna, utána pedig már mintha fénysebességgel száguldana. Eközben meglátta a Földet, mint egy golyót…

Egy fénykör elkezdte körülvenni őt, és ahogy közeledett, meleget érzett és egyfajta örömet, boldogságot, amely egyre növekedett, ahogy közeledett a fényforráshoz. Ettől a fénytől, béke és valódi szeretet érzése kezdte eltölteni.

A fény felé való utazása egy alagútban folytatódott, mely nagy és kerek volt, mint egy tubus. A falakon különböző lényeket látott, egyesek mintha angyalok lettek volna. Ez arra a gondolatra indította, hogy ő a túlvilágon van, felfogván, hogy valami történhetett vele a fogorvosnál. Fel akarta venni a kapcsolatot ezekkel a lényekkel, de még mindig a félelem uralta, viszont érdeklődni is szeretett volna, hogy hol van, és hogyan tudná irányítani haladási sebességét. Lelki összpontosítással sikerült lelassítani a sebességet, amellyel közlekedett.

Így láthatta, hogy egyes lényeknek csak a fejük látszik, mások derékig látszanak, ismét mások egészen látszanak. Nem kapott választ a lényektől, de az volt az érzése, hogy azok meg akarják gátolni az ő tovább hálaadását, ezért megszakította a velük való kapcsolatot. Tovább haladt abba az irányba, ahol a fényforrás mind fényesebb és fényesebb lett. Más szárnyas lényeket is érzékelt, akik szintén nem a bizalom érzését keltették benne, nem azt
érezte, hogy jót akarnának tenni neki. Ahogy közeledett az alagút végéhez, több volt a fény, a lelkek is fénylőbbé váltak, egyesek elhaladtak mellette, mások hátul maradtak, ismét mások eltűntek az alagút falában.

A fényforrás az alagút végén olyan erőssé vált, hogy a szemét be kellett csuknia, hogy el tudja viselni, pedig a körülvevő fény nem volt vakító. Észrevette, hogy az alagút falai eltűntek. Ebben a derűs fényben nagy békességbe és boldogságba „begöngyölve” érezte magát oly módon, ahogy a földön még soha. Önmaga körül egy kellemes meleget érzett és minden szeretet volt. Boldog volt, hogy szerencsésen elhagyta az alagutat anélkül, hogy ott bármi is történt volna vele. Ezután a fény kisebbedett, és ő egy asztal előtt találta magát, ami valószínű tölgyfából volt.

Egy személy ült és vele szemben egy fotelben, és látott három öregembert nagyon mély ráncokkal az arcukon. Életkorukat több száz évre lehetett becsülni. Az arcuk hasonlított az erdei gyökerekhez. Helmut nem értette a köztük lezajló beszélgetést. Ezután felállt az ülő személy, majd egy másik következett, aki eddig várt az asztal mellett. Az
asztalon egy nagy könyvet látott. A három öreg személy elkezdte lapozni, egy bizonyos oldalig, majd újra elkezdtek beszélgetni, amit ő nem hallott, és nem is gyanította, hogy mit mondanak. Végül egyedül maradt a három személlyel, akik a fotelbe tessékelték, ami közben üresen maradt.

Teljes nevével köszöntötték. — Újból arra gondolt, hogy történt vele valami a fogorvosnál, lehet, hogy meg is halt. Arra is gondolt, hogy el kell fogadja azt, ami jön, mert hiszen nem tehet semmit ellene. Miután bemutatkozott, megkérte a 3 öreget, hogy mutatkozzanak be ők is. Azt mondták, hogy ők a Három Bölcs. — Amikor Helmut visszatért a világba, arra gondolt, hogy valószínű ők voltak a „Három Királyok”.

Az Élet nagy Könyve – olyan, hogy abban minden gondolat, kimondott szó, kicsi és nagy esemény, minden történés szerepel a lelkekre vonatkozólag… Az egyik apró megörökített története volt, az Élet Könyvében amikor lecsapta a szemtelen legyeket. Nem hitte volna, hogy a legyek megölése miatt neki a tisztítótűzbe kell mennie, főleg, amikor oly sok van belőlük és nagyon szemtelenek. Ez gyermekkorában történt, amikor ő a nagymamájánál volt, és lecsapta a legyeket, majd bedobta a tűzbe. Nagy élvezettel tette, hogy minél többet megöljön a legyekből, és így elnyerhesse a nagymama dicséretét, miszerint milyen gyors és mennyire ügyes. …

Az Élet nagy Könyve ki van nyitva az ítéletre.

Benne van minden adat, minden cselekedet, minden beszélgetés, minden gondolat, még az is, amit nem mondtunk ki. Ha gondolataink rosszak voltak, de nem voltak szóban kiejtve, a szó nem jött a nyelvünkre, és ezáltal nem okoztak rombolást egy személy szívében, akkor a lélek nem lesz olyan keményen elítélve. A három vén megmagyarázta, hogy a legyek is Isten teremtményei, és elvből nem megengedett, hogy megöljék őket, csak Isten kompetens arra, hogy határozzon, mikor jönnek a világra, és mikor kell azt elhagyniuk. Az Isten hihetetlenül irgalmas, de ugyanannyira igazságos is.

Az életéről szóló beszélgetésben – amit a három bölccsel folytatott – megtudta, hogy jobb háromszor átgondolni és egyszer kimondani valamit, mert amit egyszer kimondunk, azt nem lehet visszaszívni. – Ha nem mondasz rosszat valakiről, nagyon sok időt takarítasz meg a Purgatóriumból. (!)

Az Égben tökéletes tisztaság uralkodik. Csak Isten Irgalmassága és a Szentgyónás által tudnak az emberek idekerülni. Minden valódi bűnbánattal meggyónt cselekedettel és azzal az elhatározással, hogy a továbbiakban a kérdéses bűnt igyekszünk elkerülni, már nem szerepeltek bűnként az Élet Könyvében. Jézus nem veszi számba ezeket, úgy tesz, mintha nem is követték volna el.

Az Égben a beszéd másképp történik, a gondolatokat nem ejtik ki, egy gyors gondolatcsere történik. Amit ő itt elmond egy óra alatt az ott 2-3 perc. A Purgatórium az a hely, ahol megtisztulnak a lelkek, ahová azok jönnek, akik megmenekültek a Pokoltól, de még vezekelniük kell. Sokan siránkoznak, amiért ezt nem tudták. A lélek felismeri, hogy csak egy igazság létezik, és az Jézus. A római katolikus Egyház tanítása a Szentgyónás Szentségéről igazi felismerés volt.

Jézus megmagyarázta Helmutnak, hogy Ő minden Szentgyónásnál ott áll a pap mellett és Ő is keresztet rajzol, mikor az megadja a feloldozást. A személyes ítéletkor, senki nem menekülne meg, ha nem kapná meg az Isteni Irgalmasság
kegyelmét. Irgalmasság nélkül nincs Igazság, és Igazság nélkül nincs Irgalmasság. Mindkét tulajdonság egyformán fontos, és kiegészítik egymást. Megláthatta Szent Mihály Arkangyalt mérleggel a kezében, amelyen a jó és a rossz cselekedetek kerültek megmérettetésre.

A hívő keresztény, aki az Oltárhoz járul, a Szent Áldozásban megkapja a Legnagyobb, a Legmagasabb és Legszentebb Ajándékot, melyet a földön kaphatunk. Ha ezt az ajándékot súlyos bűn terhe alatt vesszük magunkhoz, mélyen megbántjuk, megsebezzük Jézust. Az átváltoztatás után a Szentostyában a megtestesült Jézus Krisztus van jelen, és a szentáldozás után az ember teste valóban az Úr tabernákuluma, „lakása” lesz. Az Istenhez való közeljutás nem lehetséges a túlvilágon a lélek tisztasága nélkül.

A földön sokkal könnyebb kijavítani a bűnöket, mint a Tisztítótűzben. Itt, a földi életünkben Szentgyónással, bűnbánattal, bocsánatkéréssel, kibéküléssel, az eltulajdonított holmiknak visszaszolgáltatásával és jó cselekedettel stb. tehetünk magunkért.

Isten Igazsága Abszolút

Megmutatták Helmutnak, hogy a Tízparancsolat örökérvényű, nincs megengedve (az eddigiekhez képest) új értelmezés. A parancsolatok nem módosíthatók (igazíthatók) hibás emberi magatartáshoz. Az Élet Könyve tartalmaz minden embert, akik az örök üdvösségben részesülhetnek, tehát azok az emberlelkek, akiket Jézus Krisztus Halála megváltott, valamint az Isteni Irgalmasság szabad elfogadása és Isten Akaratának teljesítése szerint éltek.

Ez nem azt jelenti, hogy az Élet Könyve előre eldöntött tényeket tartalmaz – mert itt egy befejezetlen folyamatról van szó -, hanem azt jelenti, hogy Isten Mindentudása érvényesül benne. Ő előre tudja, hogy milyen lehetőségei vannak valakinek, és milyen határozatokat hozhat az ember a maga földi életében, ezért az Úr minden kegyelmet megad a megtéréshez, hogy a lélek ne jusson a Pokolba.

A Pokol létezik, és örökké tart. Aki a Pokolba jut, az örökké ottmarad, ebből az állapotból nincs visszatérés. Ezt Helmut nemcsak szemével és füléve érzékelte, hanem meg is értette. Létezik tehát a Pokol, ami örök, ami ellentéte az Égnek, ami Örök Boldogság. Az elmélet, hogy a Pokol nem létezik vagy az, hogy létezik, de nem örök, ezek téves nézetek, hazugságok, és semmiképpen nem egyeznek a valósággal.

Jézus szemében a házasság nagyon értékes jó. Aki vággyal néz egy nőre, már vétkezik, még ha nem is tettel. Két ember, egy férfi és egy nő – nem egy férfi és férfi vagy egy nő és nő -, szövetséget kötöttek egymással és Istennel, ha ők elszakítják ezt a szövetséget, nagy bűn, a szeretet kerül elárulásra ezáltal. A Szeretet vízszintesen, ember-ember között, de függőlegesen Isten és ember között is létrejön. Azon szeretet nélkül, melyet Isten áraszt az emberre, az ember nem volna képes szeretni. Az emberek nem mindig képesek megjavítani a házassági (és bármely más emberrel elromlott) kapcsolatot, ehhez Isten segítségére van szükség: megbocsátásra, kibékülésre egymás között és
főleg Istennel. Az Ő hatalmas Szeretete és Irgalma hozhat gyógyulást.

Teljes feloldozással csak Isten bocsáthat meg és ehhez szükség van a bűnbánatra. A bocsánatos bűnöket is meg kell gyónni, mert, ha ezek megismétlődnek és/vagy hosszasan hordozzuk, lehetővé teszik a gonosz közeledését. Szentgyónás után a lélek kegyelmi állapotba kerül, de amikor elkövet egy súlyos bűnt, elveszíti a kegyelmet. Aki elkövetett egy súlyos bűnt, és megbánás/gyónás nélkül továbbgörgeti, hordozza magában, akkor halála pillanatában, a személyes ítéletkor megmutatják neki, hogy nem méltó a mennybejutáshoz a lelkiállapota, és ő a saját szabad akaratával fogja magát kizárni az Égi közösségből. Amikor a bűnnel terhelt ember Isten Szemével nézve meglátja a saját lelke szennyét, és nem kapaszkodik Isten Irgalmába, és nem kér azonnal bocsánatot, akkor maga ítéli el saját
magát.

Isten tiszta szeretet, de tökéletes igazság, Ő nem ítél, de elfogadja ezt a szabad elhatározást az embertől. Ne legyen félreértés! Ha pl. valaki azt mondja „Isten nélkül élek – bűnben -, de majd a végén megtérek Istenhez.” – nagyon veszélyesen gondolkozik. Helmut látott többféle személyes ítéletet, melyben a halottak azok alapján, ahogyan éltek a földön, a poklot választották.

Az égiek megmutatták neki, hogy az ilyen gondolkozással élő lelkek az egyéni ítéletnél Jézus előtt állva nem képesek a bűnbánatra. Nem bírják elfogadni az Isteni Irgalmasságot a mélyen beléjük vésődött súlyos bűnök miatt. Így ők a Poklot „választják”, bár az elején az Égbe akartak menni. Néha a gyors elhatározást, hogy a Pokolba menjenek, az a téves nézet is befolyásolja, hogy a Pokol nem tart örökké. – Ezért súlyos bűn ezt a nézetet hangsúlyozni.

Mi a Teremtőtől szabad akaratot kaptunk, mely nagy ajándék. Isten Szabadság, és Isten az Ő Képmására teremtett bennünket. Hasonlóságunkért kaptuk a szabad akaratot. Jézus megmagyarázta, hogy Ő nem nyúl semmilyen helyzetben hozzá, senki nincs kötelezve, hogy az Égbe menjen. Isten elfogadja a lélek elhatározását…

A gonosz annak örül, ha nem fedik fel ezeket az igazságokat, és akkor könnyebben tud támadni és megtéveszteni. Helmut meghallhatta ott azt is, hogy mit mond: „Ha az emberek nem hisznek létezésemben, akkor a rossz nem az ördögtől jön, ha a sátán és a bűn nem létezik, akkor a Pokol se létezik.” – ez az ő filozófiája.

Az Ég fordítottja a Pokol, az embernek van szabadsága, hogy válasszon. Megmutatták Helmutnak, hogy kötelessége hirdetni, hogy a Pokol létezik és nem üres, tele van teljes reménytelenségben élő, millió és millió lélekkel, hiszen onnan nincs szabadulás. Ezen a helyen az elítéltek az Isteni Szeretet teljes hiányában és a remény teljes hiányában léteznek. Megengedték neki, hogy néhány másodpercre megtapasztalja ezt az állapotot: borzalmas, a mi földi nyelvezetünkben nem lehet megfelelő szót találni ennek kifejezésére. Nagyon kis részt látogatott meg a Pokolból, azt is a Szűzanyával együtt, mert másképp nem bírta volna elviselni.

Az ember élete a földön nagyon rövid az Örökkévalósághoz képest. Mindegy, hogy az ember egy vagy száz évet él a földön, az Örökkévalósághoz képest lényegtelen, és így a földi életidő, egy „próbaidő”. Ha minden elfogadhatóan sikerül, az Örökkévalóságot ajándékba kapjuk Istentől, hogy boldogságban éljünk. Az Istenanya azt mondta neki, hogy használjunk fel jól minden (napot) időt, és hasznosítsuk talentumainkat, melyeket Istentől kaptunk „Carpe Diem” – latinul „Használd a napot”.
……………………………………………………
Egy sötét teremben megjelent egy fény, amely mozgott, azután megjelent egy fényoszlop, amely forgott és belőle kivált egy emberi test, mely egy csodálatosan szép Asszony formáját vette fel. A fején egy fehér átlátszó fátyol volt. Soha életében nem látott ilyen gyönyörű és nemes arcot, mint amilyen ennek az Asszonynak volt. Helmut megkérdezte, hogy ki is Ő? A szép Asszony azt válaszolta, hogy Ő az Istenanya. A Szűzanya jelenlétében jól érezte magát, érezte, hogy védve van, biztonságban, ezért a kezébe tette teljes lényét, létezését.

A Szűzanya különféle szép öltözékeket hordott, egyszer egy világoskék palástot, mint az ég, melynek belső része fehér volt, mint a hó, a cipője pedig vörös, mint a bor. XVI. Benedek pápa hordott még ehhez hasonlót, ez külső jele a vértanúságnak.

A Szűzanya megjelenése rendszeresen megismétlődött, amikor bonyolultabb dolgok megmutatása következett. Ilyenkor barátságosan beszélni kezdett vele, és lélekben megmutatott neki dolgokat a múltból, a jelenből és a közeljövőből, de még a távolabbi eseményekből is. Megmutatta az idők jeleit, melyekből fel lehet ismerni, hogy az Apokalipszis idejét éljük. A párbeszéd gondolatban folyt.
…………………………………………………
Miután a Szűzanya megmutatott és sok mindent megmagyarázott a múlt, a jelen és a jövő eseményeiből, Helmut megkérte mondja meg, hogy mi történt vele. A válasz világos volt, meghalt a túladagolt mérgező gáztól a fogorvosi székben. A gáz bement a tüdejébe, és megfulladt. Emlékszik, csalódást érzett…

A másvilágon minden gyönyörű volt: az Atyánál, az Úr Jézusnál, a Szentléleknél, a Szűzanyánál, Szt. Józsefnél, a Szt. Arkangyaloknál és többieknél az összes Égi Erőknél…

A szépségek mellett, amit „odaát” megtapasztalt, szükségét érezte, hogy hazatérjen az édesanyjához, a családhoz. Olyan volt a „szeretetszál”, mint egy piros zsinór, mely főleg az édesanyjához fűzte őt. Arra gondolt, hogy az édesanyja, nővére és testvére szenvedni fognak. Az Istenanya tudta, hogy mit gondol, megértette, hogy a hirtelen elválás fájdalmas. Rövid hallgatás után megmagyarázta neki, hogy újra visszakapja az emberi szabad akaratát – Fia,
Jézus vissza fogja neki adni -, és így eldöntheti, hogy vissza akar-e térni a földre.

Ekkor megjelent Jézus, Aki azt mondta, hogy minden ember szabad akaratot kap Istentől, amit az ember visszaad a halála pillanatában. De neki megengedték, hogy lásson, és oly sok titkot megismerjen. Az édesanyjához fűződő emberi szeretetkapcsolata azonban nem engedte, hogy ottmaradjon. Nehéz szívvel, de elhatározta, hogy visszatér a földi élethez.

– „Igen, vissza akarok menni.” – mondta. És ebben a pillanatban, az ő lelke visszatért testébe, ami még a fogorvos székében volt. (A túlvilágon nem érezte a teste hiányát.) Az első dolog, amit hallott, a fogorvos hangja volt, amint ijedten kiabált az asszisztensnőre, hogy a fiúnak nincs pulzusa! …
…………………………………………………….

Az ima fontossága

Naponta kell imádkoznunk Istenhez, mert aki imádkozik, azt nehezebb Istentől elcsábítani. A Rózsafüzér óriási erejű. A Szűzanya megmutatott neki egy helyet, ahol egy imacsoport hangosan imádkozta a Rózsafüzért, ezalatt a Sátán teste össze volt csavarodva, mert a Rózsafüzér óriási kínokat okozott neki. A tizedek közti szövegnél kicsit megnyugodott, nem kínlódott annyira, de amint megkezdték az imát, újra kezdődtek a kínok.

Sok esemény a történelem folyamán pozitívan változott a Rózsafüzér ima által. A Szűzanya bevezette őt a Rózsafüzér titkaiba is, és elvitte azokra a helyekre és helyzetekbe, amikor a 2000 évvel ezelőtti események történtek. És ő látta, amint Jézus megszületett, egy barlang féle istállóban. Betlehem mellett, nem Betlehemben, hanem kicsit a szélén.

A családi ima megszüntetése a fő oka a családok szétbomlásának.

A Szűzanya azt tanácsolta, hogy minden lehető pillanatban mondjuk rövid imákat szóval vagy gondolatban.

Az Úr Angyala imája nagyon fontos az iszlám terjedésének megakadályozásában. Szomorú, hogy már nagyon kevesen mondják! A családokban nem gyakorolják a gyermekek és a fiatalok, már nem tanítják meg őket erre az imára a szülők. „Az Úr Angyala” imáját naponta háromszor – reggel, délben, este és ha lehetséges, amikor harangoznak – kellene elmondani! – A harangok meg vannak áldva, ezáltal az ima megerősítetten száll az égbe. Ilyenkor, ha – meg tudjuk szakítani a munkát és – Jézusra gondolunk, Aki emberré lett, döntő pillanat lehet az emberiség történetében, mert ez az ima védi meg Európát az iszlámtól. Ezért az „Úr Angyala” imát a hitért és a békéért kell elmondani, szerte Európában.

A Szűzanya elkezdte mondani az imát, és egyszerre csak a padló kinyílt, és Helmut láthatta mi történik a démonokkal. Az ördögök futkároztak össze-vissza a Pokolban nem tudták mi történik. A pokol alapjaiban elkezdett megrázkódni egy erős földrengéstől, és nagy zúgás hallatszott benne. Láthatta, ahogyan a tartó oszlopok erősen düledeztek, és a kövekből több szétmorzsolódott. A démonok befogták fülüket, hogy ne hallják a harangszót. A Pokolban káosz volt.

Mikor a Szűzanya befejezte az imát, minden lecsendesült, a földrengés, a káosz is. A padló visszacsukódott. A Szűzanya azt mondta, hogy neki is lehet ilyen ereje, ha van hite. – Ekkor eszébe jutott, hogy mit mondott neki a hittantanára. „A hit hegyeket mozgat”. Őt is arra bíztatta a Szűzanya, hogy mondja el ezt az imádságot és a pokolban levő helyzet ugyanolyan volt. Szükség van bizalomra, ennek az imának erejére hatalmas.

Más imádságok sokkal később teljesülnek. A keresztvetés: elismerése a mi vallásunknak, nemcsak Isten előtt, hanem az emberek előtt is. Vagy legalább egy rövid ima lefekvés vagy evés előtt. …Legyenek ezek hitünk kifejezői.

A szenteltvíz használata

A Szűzanya megmutatta, hogyan csinálja: nagy hittel keresztet vetett, és alázattal (latinul) mondta: „In Nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen”. Meglocsolta szenteltvízzel a padlót, miközben a következőket mondta: „Ha a Tisztítóhelyen szenvedőkre gondolva keresztet vetsz, és közben egy edényből szenteltvízzel meglocsolod a padlót, ez a víz eljut hozzájuk és megkönnyíti szenvedésüket.”

Megmutatta Helmutnak a szegény lelkeket, hogy hogyan szenvednek a lángokban, és látszott arcukon a szenvedés és utána a megkönnyebbülés is. A Szűzanya megengedte neki, hogy szinte „beléjük csússzon” és érezze szenvedésüket, érezze fájdalmukat és majd az enyhülésüket a szenteltvíz locsolása után egy darabig. Így észrevehette azt is, ahogy a lelkek türelemmel elszenvedik a tisztulási folyamatot, tudva, hogy majd egyszer együtt lesznek Istennel. Azért ajánlatos a templom bejáratánál a belépésnél és a kimenetelkor is a híveknek használni a szenteltvizet. Napjainkban már ezt sem gyakorolják, csak nagyon kevesen.

Istennek, az Atyának az tetszik, ha beszélünk Neki arról, amit érzünk, hogy mi tesz boldoggá, és mi tesz szomorúvá bennünket, mi az, ami fáj nekünk, ami megsebez, ami sért, kit szeretünk, beszélhetünk mindenről részletesen, tehetünk fel neki kérdéseket, néha azonnal kapunk választ, máskor csak hosszabb idő után, és sokáig kell rá várni.
A Szűzanya megmutatta neki, miért van napjainkban paphiány, az emberek nem imádkoznak erre a szándékra. Sok gyermeket megölnek az anyák méhében, közülük egyesek papok lettek volna. – Üljünk a Tabernákulum előtt, az Isten előtt, Jézus és a Szentlélek előtt és meséljük el, mi fáj, ismerjük be hibáinkat, így legyünk képesek elfogadni mások hibáit.

– Ha nem bocsátunk meg a földön, a másvilágon a tisztulási folyamat nehéz és hosszan tartó.

– Mindazt, amit gondolunk, amit mondunk és teszünk, bízzuk Isten Gondviselésére, előrelátására.

– Isten, az Atya megmutatta neki azokat a helyzeteket, amelyben ő azt hitte, hogy elhagyatott, Isten is elhagyta, de valójában ő volt (Helmut) az, aki eltávolodott Tőle. Isten életünk minden pillanatában velünk van, Ő lát mindent, tudja, hogy mi a jó számunkra, mi a fontos, mi kell ahhoz, hogy vissza tudjunk térni Hozzá a Mennybe, hogy kérjük a segítségét.

– Bízzunk Benne és kérjük: „Istenem tegyél meg mindent, Te tudsz mindent. Te látsz mindent, Te hallasz mindent. Te Mindenható Isten vagy, ne hagyj el életem egy pillanatában sem, én átadom magam Neked feltétel nélkül.”

– Sokszor szólunk Jézusnak, amikor rosszul megy a sorsunk, de amikor jóra fordul, elfelejtjük megköszönni Neki. Pedig Isten örvend amikor megköszönjük Neki a kapott jót, mert sikerült egyes esetekben legyőzni a nehézségeket, melyek kilátástalanok voltak. Ez a hála és köszönet meghozza nekünk azt, hogy Isten még többet segít, többet ajándékoz, és hordoz bennünket.

Mindent, magunkat ajándékozzuk oda Jézusnak, és így teljes védelmet fogunk érezni. Köszönjük meg Jézusnak, tiszteljük, imádjuk Őt, mikor meglátogatjuk a Tabernákulumban, és máskor is. A szeretetben át tudjuk adni Neki örömünket, hogy Ő létezik, hogy életre hívott mindent, és hogy egyszer majd elnyerjük az örök életet.

A Purgatóriumban tisztulnak meg teljesen a lelkek, és az ott tartózkodás alatt a lélek egyre tisztább, fehérebb lesz, apránként felfogja Isten Végtelenségét, Összességét. Ebben a tisztulási folyamatban kapja meg a lélek Isten valódi Képmását. Ezen a helyen az alázatos ember, telve bűnbánattal véglegesen felkészül az Örökéletre. Ez a felkészülés néha nagyon fájdalmas lehet. Megengedték neki, hogy lásson olyan embereket, akik a legalsó fokon voltak. E megtapasztalás hatására azt hitte, hogy ők a Pokolban vannak. A büntetések, melyet ezek a lelkek szenvedtek, nagyon kemények és fájdalmasak voltak. A Szűzanya megmagyarázta neki, hogy ezek a lelkek „megmentett lelkek”. Minden fokozaton a lélek nagy örömet érez, melynek annál erősebben lesz részese az Égben, minél tisztább.

A Szűzanya mutatott neki egy nagy létrát is, amelynek különböző fokain álltak a lelkek. Minél fentebb állt a létrán a lélek, annál tisztább volt, és ezt le lehetett olvasni az arcáról is. A Tisztítóhely a nagy remények helye. A Szűzanya gyakran látogatja a lelkeket, reményt, könnyebbülést, enyhülést visz nekik. Az Istenanya minden Purgatóriumban való megjelenésénél együtt imádkozzák a lelkek a rózsafüzért, a végén a Szűzanya elviszi magával azokat a lelkeket,
akik teljesen megtisztultak.

Helmut sok dolgot megértett ott, noha csak 15 éves volt a földön, mert az Égben megkapta a felnőtt ember tudását és tapasztalatát. Sok titok van – mondta a Mennyei Atya-, melyről a földi emberek nem tudnak semmit, de elég idejük lesz az egész Örökkévalóságban, hogy ezzel foglalkozzanak. Vannak azonban olyan mély titkok, melyeket a mi értelmünk nem képes felfogni. (Jn.16,12.) Isten felfoghatatlanul hatalmas. A Szeretet, Boldogság, a Béke, az Öröm, az Elégedettség, nagyon szép dolgok a Mennyben. Nagy Csoda, hogy a Mennyben mindennek részese lehetünk. De tudni kell, hogy ez mind ellenkezője a Pokolnak, ahol minden remény hiányzik, és a szenvedések olyan mértékben erősek, ahogyan a földön vétkeztek a lelkek.

Léteznek bűnök

Napjainkban egyes embereknek az a véleménye (elsősorban a modernistáknak), hogy nem létezik Pokol, hogy valójában nincsenek bűnök, és ha vannak is, el kell őket fogadni, az természetünk része. Ezek a vélemények a hit lerombolásához vezetnek. Az ilyen kijelentések nem felelnek meg az Úr Jézus Krisztus Tanításainak, nem igazodnak Igazságához, hanem tévtanítások.

Megmutatták Helmutnak, hogy az Isten Képmására teremtett ember állandó belső igénye, hogy visszatérjen a kiindulóponthoz, azért kívánkozik az Égbe. Ő láthatta ott, hogy a Pokolba ténylegesen az az ember megy, aki lemond Isten Szeretetéről. Az ilyen lélek nem tudja elképzelni, hogy boldog legyen, ezért nem óhajtja azt, hanem helyette büszke öntudattal, vagy dacból vállalja a boldogtalan állapotot, és nem akarja, hogy szeretve legyen. Egy ateista egy beszélgetésben megjegyezte: „a Pokol már akkor létezik, mikor nincs már senki, aki által szeretve légy”.

Azért vágyik az Égbe az ember (lelke), mert – belső hitünk szerint – ott beteljesül az ember szeretet-kívánsága, ami után valójában mindenki vágyakozik, vagyis arra, hogy feltétel nélkül szeretve legyen. Ez a szeretet lehetséges, mert Isten elküldte Szent Fiát, Aki a halálon át fölment a Mennybe, az Örök Élet Országába, és megnyitotta számunkra a Menny Kapuját. Így mi is követhetjük Őt.

Isten megváltási terve

Megmutatták Helmutnak, hogy Isten hogyan bontotta ki az emberiség Megmentési Tervét az Ő Fia előtt. Láthatta, hogy Jézus szabad akaratból, felajánlotta Magát ebben a Tervben, pedig tudta, hogy Ő keresztre lesz feszítve.

Isten, az Atya, megmutatta, hogy a sátán tervében nem szerepelt Jézus halála. A gonosz úgy, mintha Isten volna, kigondolt egy tervet, aminek segítségével minél több lelket a Pokolba vihetett volna. Amit Jézussal tett, azt Isten iránti gyűlöletből tette, az angyalok (a saját) bukása miatt. Jézus halála abszolút győzelmet jelentett a Sátán felett, mert ezáltal a gonosz elvesztette erejét azon lelkek felett, akik kérik megváltásukat Jézus Krisztus Szenvedése és Halála által. Ez a felajánlott lehetőség minden emberléleknek szól.

Helmut láthatta és hallhatta, amint a csalódott Sátán kimondta megijedve, mikor Jézus magára vette a Keresztet „Most feláll ez a naiv…”- („depp” = tájszólásban: buta. Meghökkentette Helmutot mikor ezt hallotta) -… és még hozzá a Kereszten áldozza fel életét a világ bűneiért!”

2000 éve létezik a Biblia, a Szentírás, mely Szent Péterre építetten a Római Katolikus Egyház tanítása, és amely Jézus után 2000 évvel is ugyanaz, mint egykoron: Maga az Igazság. Senkinek sincs joga, hogy átírja, vagy megmásítsa a Szentírást. Az a baj, hogy az emberek nem ismerik tartalmát, nem olvassák. A Biblia szerzője a Szentlélek. Isten felhasznált embereket – az evangélistákat-, akik a Szentlélektől indíttatva írtak és tanítottak.
Helmut megkérdezte Jézust, hogy mi lesz azokkal az emberekkel – milliókkal-, akik nem ismerték sem Jézust, sem tanítását, pedig ezek között is voltak jók és rosszak. Válaszképp Jézus konkrétan megmutatta. Leszállt vele a halottak birodalmába, milliók és milliók közé. Feltámasztotta őket és elkezdte nekik világosan tanítani az Evangéliumot. Azok alapján, amit prédikált, ők el tudják határozni magukat, hogy Vele vannak-e vagy Ellene, és megérthették, hogy ők mehetnek az Égbe, – ha akarnak.

Egyszer Jézus elmesélte Helmutnak, hogy mennyire örült, amikor gyerekkorában megcsókolta a lábait. Az eset már majdnem egy „elfelejtett történet” volt. Jézus eszébe juttatta. „Öt éves korában, az édesanyja mesélt neki Jézusról. Mondta, hogy Jézus mennyire örül, ha valaki jót tesz érte pl. ha valaki megcsókolja. Mikor egyedül volt a szobában a szülői házban, ránézett a nagy keresztre, ahol Jézus függött felfeszítve, és arra gondolt, hogy megcsókolja. A kereszt fent lógott a falon, ezért ő megpróbált felmászni egy pad támlájára, amely a sarokban állt. Fenn a támlán a hely keskeny volt a hely. Pont, amikor meg akarta érinteni a keresztet, az édesanyja rajta kapta, és megijedt, hogy
leeshetett volna, ezért megtiltotta, hogy felmásszon oda. A gyermek kileste, mikor édesanyja el volt foglalva a kliensekkel a boltjukban, felmászott újra és rájött, hogy túl kicsi, hogy Jézus arcát elérje. Felcsimpaszkodott lábujjhegyre, és így sikerült Jézus lábait elérni és megsimogatni. Azt mondta Jézusnak: „Te látod, hogy én szívesen adtam volna neked egy puszit, de én még kicsi vagyok”. Elkezdett sírni, Jézus szenvedése miatt, hogy keresztre volt feszítve. Utána támadt egy ötlete, megnedvesítette ujját nyálával és ezzel érintette meg Jézus egyik felszegezett lábát, így tudta megpuszilni Jézust az összes nehézségek ellenére. Az édesanyja akkor jelent meg, amikor már lejött a padtámláról.”

Jézus azt mondta neki, hogy ez a szeretetgesztus nagyon értékes az Ő szemében, ezért ő megkapja a Tisztítóhelyen való szenvedésének a lerövidítését. Helmut nem merte megkérdezni, hogy mennyi ideig fog tartani az ő tisztítóhelyi tartózkodása, de Jézus, mivel ismerte gondolatát, azt mondta, hogy ezért a pusziért az ő tisztítóhelyi tartózkodása kb. 300 nappal fog lecsökkenni. A pontos időre már nem emlékezett.

A lélek látása –1

Ez lesz a legnagyobb csoda, amit emberi elme el tud képzelni.

Egyszer a Szűzanya elkísérte egy látomás alkalmával egy lakásba, (amikor megmagyarázta a szentelt víz erejét és az „Úr Angyala” imát), akkor azt mondta, hogy az a ház lesz valamikor az ő, (Helmut) háza a földön. Mikor 1999-ben beköltözött ebbe a házba, akkor világos volt számára, hogy minden, ami történt vele, Isten Tervei között szerepelt. Sok minden már teljesült azóta, más dolgok még nem azok közül, amit „abban a más állapotban” kilátásba helyeztek neki. A majdani házából látott egy óriási szivárványt, amely a narancssárgától a vörösig fénylett, a többi színek nem látszottak. A Szűzanya azt mondta, hogy ez a fajta szivárvány is egy természetfeletti jel, és Helmut látni fogja majd ezt. Helmut látott még sötét holdat és pirosat, mint a vér, és ez a JEL is látszani fog mások által is, és
különböző helyekről is.

Egy másik látomás: Helmut láthatta magát a jövőbeli a családjával, a majdani lakásába helyezve, a nagy szorongattatás elején. Hallott egy mély, nagy, éjszakai dübörgést, „ami felkeltette álmából”. Ilyen hangot nem hallott még soha életében! Ez hajnali 4 óra előtt történt, és megmaradt az emlékezetében ez a hang, mint az Isten, az Atya haragvó Hangja. Ez a dübörgés sokáig tartott, ezt kísérte az ablakok rázkódásának zörgése, ami borzalmas volt. A Szűzanya azt mondta, hogy ez hallatszik majd az egész világon. Helmut úgy érezte, hogy egész testében vibrál
és borzalmasan félt. Aztán mind gyengébben hallatszott, szétszóródva a távolban. A Szűzanya azt is mondta, hogy ettől a jelzéstől kezdve a földön egy olyan kemény szorongattatás fog jönni, amilyen még nem volt soha. Isten türelme a bűnös emberiséghez a határához érkezett, már nincs lehetőség az elnapoláshoz.

Próbáljunk csendet teremteni önmagunkban, hogy csendben, összeszedetten, alázatosan, egyszerűen forduljunk Istenhez. Minden problémánkat, minden nehézséget valljunk be neki, kérjük segítségét. Ajánlott, hogy napközben is találjunk időt, vagy egy időpontot, legalább egy rövid imára. Köszönjünk meg mindent Neki!!!

A lélek látása -2

Egy másik alkalommal a Szűzanya áthozta őt a mai időkbe. 15 évesen Helmut sovány, sportos alkat volt, és látta önmagát, a majdani formájában, ahogy (2015-ben) kinézett. Ez a formája megijesztette, nem tudta elképzelni, hogy így fog kinézni. Ott állt a nappaliban a családjával, a két fiával és a felségével. A zongora felett látott egy fekete készüléket: 1m hosszú, 0,5m széles, fekete, keskeny. A Szűzanya megmagyarázta, hogy ez egy televízió, amely az utolsó napokban a sátán szobra lesz. A sátán arra fogja felhasználni, hogy ezzel a lakásokba vigye a hazugságot, pl. hogy az abortusz ártalmatlan cselekedet. Erkölcstelen képeket fog mutogatni, férfias nőket lengén felöltözve, akik
már elveszítették női kinézetüket és a fiatalokat tetovált testükkel, karikákkal a nyelvükön, az ajkukon. Ezek a dekadens változások lesznek Jézus Második Eljövetele előtt.

Ebben a jövőbeli énjének életében – amibe beleláthatott, miközben a családjával volt – érezte, hogy élete megszakad és valami furcsa dolog történik vele. Az volt az érzése, hogy bele tud nézni a saját testébe. Egyfajta szédülés fogta el, talán a „súlytalansági állapothoz” lehetett hasonlítani. A lelke eltávolodott a testétől anélkül, hogy akarta volna, és mintha kivették volna a világból, fel tudta venni a kapcsolatot egy „Lénnyel” akit nem ismert vagy inkább nem ismert fel.

Hirtelen megláthatta saját bűneit, melyeket az a „Lény” mutatott, aki irányából az értékelést is érzékelte. Pontosan tudta, hogy amit lát és érez, azok az Ő bűnei, melyek a szívében vannak elraktározva. — Közben egy pillantást vetett a családjára, hogy lássa észrevették-e, hogy valami mély dolog történik vele. De ők nem vettek észre semmit. Ezután (a megnyugtatás után) azonnal visszakerült az előbbi különös állapotba, és megismerte saját bűneit és hibáit úgy, mintha most Isten előtt állna, és azok most kerülnének elbírálásra. Láthatta, hogy mi történne vele, ha most meghalna. Mindazt látta, ami a lelkében volt és amit gondolt. Egyszerűen úgy látta magát, mintha az Atya Szemével nézne önmagára, és anélkül, hogy figyelmeztetve lett volna. Érezte, hogy egész teste forró. Megmutatták neki, hogy meg kell tisztulnia minden bűnétől, mielőtt Isten elé járul. Különlegesen az egyik bűn látványa keltett benne nagy forróságot, egészen a kibírhatóság határáig, és azt érezte, hogy mindjárt meg fog gyúlni. Megkérdezte a „Lényt”, aki vele volt, mit jelentsen ez. Azt a választ kapta, hogy az égés, amit most érez, az a Purgatórium. Érezte a lángok forróságát egész testében, pedig nem láthatta a lángokat. Megkérte a „Lényt”, hogy távolítsa el ezt az égést, mert már nem bírja elviselni. Mindarra, ami történt, azt a magyarázatot kapta, hogy ha egy lélek a bűn által megkötözött
formában él, akkor nincs a kegyelem állapotában, akkor a bűn fogva tartja, és ha így hal meg, a Pokolba kerülhet. A súlyos bűnök a kárhozatba visznek, a vég nélküli szenvedésre, és nem azért történik így, mert a „Lény” úgy akarja, hogy elkárhozzon, hanem azért, mert a lélek saját magát ítéli el a bűnök miatt. Helmut megkérdezte, hogy ki az a „Lény”, aki neki válaszol? A felelet az volt, hogy Maga Jézus Krisztus.

Ezután megmutatták Helmutnak egy olyan bűnét, amit ő nem tartott bűnnek, más véleményen volt, mint Jézus. Jézus, hogy a lelkét teljesen megtisztíthassa, megmagyarázta neki, hogy abban a bizonyos esetben mi volt a bűn. A tisztulási folyamat – feltételezve, hogy súlyos bűnről van szó, – többször megismétlődik, egészen addig, amíg a vétekből semmi nem megmarad. Amikor egy bűnt beismernek, csak akkor alakul ki igazi bűnbánat, és akkor van lehetőség minden vétektől való megszabadulásra. Amikor egy lélek megkötözött vagy bármilyen csekély vétekkel is terhelt, és úgy jelenne meg Isten előtt, egyszerűen elégne, olyan nagy Isten Tisztasága és Szeretete, és ezt ő is megtapasztalhatta, ahogy bűnös teste Isten közelségében elkezdett égni Isten bűnt elemésztő Szeretetében.

Az egész természetfeletti megélés alatt érezte Jézus Krisztus óriási Szeretetét. Jézus valóban mindent elkövet annak érdekében, hogy a lélek megmenekülhessen az örökkévalóságra. Ha azonban az ember a maga szabad akarata által ellenáll neki, Jézus nem tudja megmenteni, mert Ő nem nyúl a szabad akarathoz, ami a fogantatás pillanatától kezdve létezik az ember számára…

Jézus elmondta Helmutnak a „Léleklátás” idejében, hogy a Mennyei Atya azt kívánja, hogy minden ember fel legyen készülve azokra az eseményekre, amelyeket a világnak át kell élnie! Szentgyónással és szentségi élettel lehet felkészülni az eljövendőkre. Jézus megmagyarázta, hogy az Atya maga a felfoghatatlan Irgalmasság, de ugyanakkor maga a végtelen nagy Igazság is. Nem létezik Irgalmasság Igazság nélkül és fordítva Igazság Irgalmasság nélkül.

Helmut megkérdezte, hogy minden ember megkapja-e ezt az információt, úgy, ahogy ő is megkapta. Jézus azt mondta, hogy a „Léleklátásnál” majd minden ember megkapja ezt az ajándékot, kivéve a 7 éven aluli gyermekek, mert 7 éves korig nincs meg a bölcsességük ahhoz, hogy felelni tudjanak tetteikért. Az idők Végezeténél, mikor mindez meg fog történni, sajnos milliók nem lesznek felkészülve, pedig időben kapnak felvilágosítást. A büszkeség és gőg miatt sokan nem fogják elfogadni saját lelkük állapotát. A saját „lelkük látásánál” érezni fogják nem csak a forróságot a testükben, hanem többé-kevésbé még más érzéseket is. Ő maga is érezte pulzusát, a vérnyomást, szíve dobogását, és megtapasztalta, hogy ezek a megnyilvánulások sokkolóak is lehetnek. Sok felkészületlen emberben, amikor Isten Szemével fogja látni a lelkét, megjelenhet ez a sokkoló állapot és meg is halhatnak bele.
———————————————————

Mikor visszajött ebből a másvilágból, megnézte a faliórát és az óra nem mutatott többet, mint 10 percet. Jézus megmagyarázta, hogy az idő akkor megállt.

A „Léleklátás” dátumát nem közölték vele. Jézus azt mondta, hogy még Ő sem tudja. A „Léleklátás” titka az Atya Tudatába van zárva. Megmutatták neki, hogy azután, az elkövetkező napokon, vég nélküli sorokban állnak az emberek, hogy meggyónhassanak. Egyesek munkába sem mennek majd, csak hogy a lelkük rendbe legyen téve. Milliók, tíz milliók fognak megtérni az egész világ minden tájáról.

Egyesek azonban továbbra is abban a meggyőződésben maradnak, hogy nincs Isten. Olyanok is lesznek, akik megtérnek, de utána visszatérnek a hitetlenséghez. Ateisták, pszichológusok, pszichiáterek, tudósok, hitetlenek azt fogják mondani, hogy a „Léleklátás” egy különleges, de nem természetfeletti esemény volt, az emberek nyugodtan
visszatérhetnek a régi életükhöz. Ezek a magyarázatok vissza fognak téríteni sok embert a bűnös élethez. A sátán azt akarja, hogy az alatt az idő alatt, ami még megmaradt neki, minél több lelket nyerjen meg a Pokolnak, és örül az emberek visszaesésének. A démon gúnyos kacaja az emlékezetében maradt Helmutnak.

Jézus azt mondta, hogy a „Lélek Látása” /más látnokonál Nagyfigyelmeztetés/ a legnagyobb csoda, melyet az Atya ad az emberiségnek. Ezt az eszközt tiszta szeretetből fogja alkalmazni, az emberek lelkének megmentéséért. Isten mindent meg fog próbálni, de a szabad akarathoz nem fog nyúlni, senkit nem fog kötelezni, hogy az Égbe menjen, Ő megengedi, hogy az ember szabadon válasszon.

Isten Anyja többször is mutatott Jézus Második Eljövetele előtti jeleket, pl. nagy változások az időjárásban. A tudósok nem találnak magyarázatot ezekre. Az okot az emberek bűnei és a teremtett világ egymásra való hatásában kell keresni. Akik ezért hibásak, azok nem tesznek semmit, hogy megállítsák a környezet pusztítását.

Az Idők Végén olyan erős hőmérsékletváltozások lesznek, amilyenek még soha nem voltak. A Szűzanya elkísérte őt a tengerpartra különböző helyekre, ahol a tengeri áramlatok hozzák a meleget, melyeknek nem csak a partokon, hanem a szárazföldön is érződik a hatása (Portugália, Spanyolország, Franciaország stb.) az áramlatok, melyek a meleget hozzák, le fognak lassulni, egészen a leállásig és már nem hoznak meleget…Helmut úgy látott mindent, mintha egy szatelitről nézné.

Jézus Második Eljövetele

A Szent Szűzanya megmondta Helmutnak, hogy ő még életben lesz az Úr Jézus Második Eljövetelekor. Az Első Eljövetel Betlehemben volt kb. 2000 éve, a Második Eljövetel hamarosan lesz az idők Végezeténél, de a világ nem fog elpusztulni akkor. Az Idők Vége, a Nagy Szorongattatás, az Apokaliptikus idő, mielőtt az Úr Jézus visszajön a felhőkön a Földre… A pontos dátumot, hogy ez mikor történik, csak Isten, az Atya ismeri, ez benne foglaltatik az Ő Isteni Misztériumában. Senkinek sincs megengedve, hogy ezt megismerje, mert minden embernek egyenlő esélye kell, hogy legyen a Második eljövetel pillanatában. De számos jel lesz, mely által az emberiség felismerheti, hogy Jézus Krisztus visszajövetele közel van. A Szentírás a legfontosabb könyv, amely megmutatja a helyes irányt. (Máté 24,30)

A hit összeomlása miatt, a bűnök nagyon megszaporodnak. A bűnök a lélekben vannak elraktározva, még ha a bűnös nincs is tudatában, mégis léteznek. Az ”Idők Végéhez” közelítve a hit hiánya miatt sok embernek eltűnik (ha nem is egészen) a bűntudata, a bűnt nem úgy fogják fel, mint ahogy kellene, hiányzik a beismerés. A hit néhány nemzedéken keresztül szinte eltűnik. A Szűzanya megmutatta, hogy a szülők hibásak a felnőtt gyermekeikért, mert nagyon keveset vagy egyáltalán nem adták át az igaz hitet, Jézus Krisztus Tanítását.

A modernisták azok, akik tanítanak. A gyerekek egy hitetlen társadalomban nevelkedve nincsenek jól felkészítve a lélek dolgairól, ezért van az, hogy hibás, gyenge és felületes a tanítás és az eredmény is. Ebben a láncolatban a gyermekek azok, akik a legkevésbé hibásak.

„De amikor eljön az Emberfia, vajon talál-e hitet a földön?” (Lk.18,8) A Szűzanya megmondta neki akkor,
ha két nemzedék nem adja át a hitet a harmadik már el is veszítette!

A nagy éhínség

A tengeri áramlatok lelassulása és leállása következtében, nagy éhínség köszönt a világra. Eddig, az áramlatok kellemes éghajlatot tartottak fenn a téli időkben. A Szűzanya által megnevezett fő okok a bűneink, a hit lerombolása, és az életellenesség felelősek a világ sanyarú sorsáért. Az emberek tönkreteszik a környezetet azzal, ahogyan azt használják, ehhez jön a lelkük sötét állapota, és ez vezet a pusztuláshoz.

A Szűzanya megmutatta a természet katasztrofális állapotát a jövőben. Az emberek nagyon keveset tesznek a környezetvédelméért. A tudósok ismerik ezt a helyzetet, de a politikusok nem ültetik át a gyakorlatba a javítási terveket – mondván, nincs rá pénzük. A Szűzanya megmutatta az üres üzleteket, élelem és kenyér nélkül. Az a kevés termék, amelyek még megtalálhatók voltak, méregdrágák lettek. Egyes emberek meg fognak halni éhségükben.
Ez az állapot nem fog sokáig tartani, talán néhány hónapot, nem sok évet…. Több nemzet, ország, akiknek a jó időkben többlet élelmük, jó gabonatermésük volt, és bedobták a tengerbe, ahelyett, hogy a rászorulókat segítették volna, nagyon meg lesznek próbálva az éhínséggel…

A Szűzanya megmutatta, azt is, ahogy az évszakok hőmérséklete meg fog változni. Van, ami már most is látható. Karácsonykor nyílnak olyan virágok, amik tavasszal szoktak kinyílni, ősszel a fák rügyeznek stb. A telek melegebbek lesznek és a nyarak hidegek, már nincsenek átmeneti idők egyik évszakról a másikra. Az éghajlat oly annyira meg fog változni, hogy nem fogják tudni, hogy a nyár az nyár vagy a tél mikor tél. Ezekben a jelekben felismerhetjük, hogy Jézus Második Eljövetele közel van.

Annak alapján, amit Helmutnak megmutattak, megállapíthatta, hogy az utolsó években – a nagy
esőzések és a Nagy Szorongattatás előtt jó termések voltak.

A Szűzanya megengedte, hogy hallhassa és megértse az élőlények nyelvét. A növények, az élőlények egymás között párbeszédet folytatnak. Tudják, ki teremtette őket, az egyes emberekkel ellentétben, akik nem vallják, hogy tudják vagy nem is hiszik, hogy Isten teremtményei.

Vannak olyan tudósok, akik biztosak abban, hogy sokat tudnak. De amit felfedeztek eddig, az nagyon kevés ahhoz képest, hogy mennyi titok nincs még felfedezve. A megismerés folyamata azonban hirtelen megszakad a természet teljes összeomlása miatt, amely az embernek az Isten parancsolataival szembeni viselkedésének, és az emberek bűneinek következményeiként jön létre.

Egyéb jelek

Nem lesz hó vagy nem megfelelő, nem megszokott elosztású a felmelegedési folyamat miatt, a jéghegyek pedig elolvadnak a sarkokról. A hirtelen változások olyan jelentősek, hogy a meteorológusok alig tudják az időjárást akár a legjobb technológiával is (computer, szatelit) felszerelkezve, előre jelezni.

Helmutnak így mutatták a következőket: Hosszú ideig fog fújni egy erős szél keletről, akár hetekig is, és olyan erősen, hogy az emberek fizikailag és lelkileg is szenvedni fognak. A szél átváltozott (a látomás szerint) orkánná, ami katasztrófákat okozott egész Európában annyira, hogy ilyen még nem volt soha a világban.

A Szűzanya megmagyarázta, hogy mindez nem történne meg, ha az európai emberek megtérnének, visszatérnének a hithez. A hitetlenség és a bűn világosan befolyásolja a szél erősségét, a viharok időtartamát, attól függően, hogy mennyire bűnösek az emberek. A mostani idők emberei gőgjükben és büszkeségükben elfelejtették, hogy ki az ő Teremtőjük.

A gonosz az egészségügyben sem akar teret adni Istennek. (Bizonyos oltások stb.) Az abortusz az ember magzatkori gyilkolása az anya méhében az Égben a legsúlyosabb bűn, nagy katasztrófákat fog hozni az emberiségre. Megmutatták, ahogy az abortusz során gyilkosság zajlik, úgy e bűn elkövetése által démonok szabadulnak ki a pokolból.

Vitróban (lombikban) való megtermékenyítés

Ez a laboratóriumban való mesterséges megtermékenyítés súlyos bűn, sok értékes megtermékenyített petesejt is veszendőbe megy e művelet által. Fizikai és lelki betegségek következnek belőle, melyekben megmutatkoznak a bűn következményei.

A hadsereg megszüntetése

Az európai államokban, a hadsereg szinte megszűnt. Persze, szép lenne, ha az emberek békében élnének, és nem lenne szükség védelmi erőkre, de a világ másképp fog alakulni. …Az Égiek ismerik az összes eljövendő titkos és ravasz lépést.

Az „üvegember”

A jövőben az ember teljes ellenőrzés alá kerül, „átlátszóvá lesz téve” az elektronikus rendszereken keresztül. …A vadállat jele a Szentírásban szerepel: Jel 13,16-18. A Szűzanya megmagyarázta, hogy a bukott szellemi erő mindenben utánozza Jézust, mert ő olyan akart és akar lenni, mint Isten. Az ő száma duplája a 333-nak, ami a Szentháromságot mutatja. Erről a jelről szól a Szentírás utolsó könyvében, a Jelenések Könyvében Szent János
apostol. (Jel 13,16-18.) Az embereknek nem szabad elfogadniuk ezt a számot, ezt a pecsétet, hogy el ne vesszenek, mert aki elfogadja, az a gonosz vezetése alá fog kerülni.

A Szűzanya megmutatta, hogy az utolsó időkben lesz egy csoport, aki uralni akarja a világot, és minden áron be akarja ültetni ezt a számot/pecsétet az emberekbe. A Szűzanya megismételten figyelmeztetett, hogy ne fogadjuk el! … (Jel.19,2)

A végidők jelei annyira szembetűnőek lesznek, hogy még a hitetlenek is el fogják ismerni, hogy itt valami természetfölötti erő (kéz) dolgozik. A bűnök, az abortusz, eutanázia stb. annyira meg fognak szaporodni, hogy a Föld elsötétedik tőle. A hitetlenségbe, bűnökbe süllyedt világ hatással lesz a nap fényére, mely el fogja veszíteni fényessége 1/3-át, és ezekre a természeti jelenségekre nem fognak magyarázatot találni. Ide tartoznak még a szokatlan illatok vagy szagok megjelenései, és látomások, árvizek, a tenger szintjének felemelkedése, fals tanítások és
eretnekségek is.

A világ elsötétedésének természetfölötti eredete lesz, a sötét erő akarja gyűlöletében elpusztítani Isten alkotását. A természetnek is van egyfajta „érzékenysége”, felismeri, hogy az ember nagyon vétkezett ellene és ezért ellenáll neki.

A természeti katasztrófák egyre gyakoribbak és erősebbek lesznek Európában és szerte a világon. Isten türelme a végéhez közeledik. Az emberek nem akarnak megtérni, a szívük kővé vált. Tiltakoznak, hogy miért engedi meg Isten e szörnyűségeket, és ahelyett, hogy magukba szállnának, még jobban sértegetik, mint valaha. A viselkedésükben, semmiféle lelkifurdalás nincs, a becsület is eltűnik. Az Úristen azért engedi meg ezeket, mert a szelíd figyelmeztetésekkel nem ért el semmit!

A természet a pusztulás előtt áll, meghaladva a tűréshatár legfelsőbb fokát, ezért agresszíven reagál az ember ténykedésére. A természet harcolt a szennyeződés ellen, ez egyben erős lelki harc is volt, és az egész mára már visszafordíthatatlan folyamattá vált. A Szűzanya azt mondta, hogy a kutatók ismerik a helyzetet…

A szeretet kihűlése

A szeretet érzése majdnem el fog tűnni, az emberek el fognak különülni egymástól a köztük levő üresedés miatt. Pedig minden ember csak a szentségi élet által tud küzdeni a gonosz ellen. Isten, az Atya mindent megtesz, hogy az embereket a megtérésre vezesse, de nem fog a szabad akarathoz nyúlni, mert ez az embereknek adott Szent Ajándék. Mindenkinek egyéni felelőssége, hogy mit tesz a teremtett világban. Szükség van a megtérésre, személyes vagy közösségi engesztelésre. Legfőképpen erre a keresztények vannak rá meghívva.

Az idők más jelei

A lakosság számának csökkenő mértéke, a pénzcsere megszüntetése, gazdasági ellenőrzés módjai stb., amit igyekeznek ellensúlyozni a Szűzanya gyakori megjelenései (egyes esetekben rózsaillat jelzi jelenlétét), hogy előkészítse az emberiséget Jézus Krisztus Második Eljövetelére. Ez idő alatt az emberek nagy előkészületi kegyelmeket kaphatnak. A Szentlélek erősen kiárad majd, gyógyulásokat és különleges ajándékokat hozva magával.

Megmutatták Helmutnak, hogy az embereknek látomásai, álmai és más élményeik is lesznek, és ezeket közzé fogják tenni. Egy különös jele is lesz a Végső Időknek: a jó rosszként lesz figyelembe véve, a rosszat pedig jónak fogják tekinteni. (Az abortusz, az eutanázia, szabad szerelem, erkölcsi romlás stb.)

A hit és az erkölcs ilyen mértékű csökkenése elsősorban azokat fogja tévelygésbe vinni, akiknek nincs meg „a lelkek megkülönböztetésének ajándéka”, hogy el tudják dönteni, hogy mi az igaz és mi nem.

Démoni erők

Normális módon a démoni erők korlátlanul működnek. Ha valaki egy negatív magatartás miatt bűnök elkövetése által ajtót nyit nekik, akkor megadja a lehetőséget a sötétség erőinek, hogy kivételes erővel támadjanak. Így az emberek állandó harcban állnak attól függetlenül, hogy abban a későbbiek során tudatosan már nem vétkeznek. A démoni erőknek előnyös, hogy az emberek ne legyenek tudatában az ő jelenlétüknek és erejüknek. A démonok megtalálják a lehetőségét annak, hogy behatoljanak a tudat alatti lényünkbe (pl. alkohol, drog stb. által). Ezzel
az ember elveszíti saját maga felett a kontrollt, és ilyenkor sok esetben a gonosz által vezérelt tetteket cselekszi (pl. lopás és sok minden más is, egészen a gyilkosságig).

Azok, akik a boszorkányokhoz mennek vagy az okkultizmus más praktikáival foglalkoznak, megengedik a démonoknak, hogy beléjük hatoljanak. A Szűzanya a látomásokban megengedte Helmutnak, hogy lássa a démonokat. Azt tapasztalta, hogy nagyon nehéz őket azután eltávolítani, ha már valakibe beférkőztek. Sokszor a szentgyónás sem elég. Szükség van az ördögűzésre és a különleges imákra. Az ördögűzés alatt a fordítottja
történik annak, mint ami a varázsláskor történik. Napjainkban, amikor a hit gyenge vagy nem létezik, sok az ördögi praktika. Azok, akik keresik a kapcsolatot a természetfeletti tiltott erőkkel, odajutnak, hogy könnyen megszállottakká válnak. Ezek az emberek veszélyes helyzetbe juttatják lelküket. Ebből a helyzetből nagyon nehéz a lélek szabadulása, sokszor még az ördögűzéssel sem sikerül a szabadulás, és az az örök halálhoz vezet.

A gonosznak könnyű dolga van azokkal, akik nem hisznek az ő létezésében, ezeket könnyen megnyeri magának és a pokolnak. Ő, aki lezuhant az Égből, irigy az emberek kegyelmeire, amiket Istentől kapnak, ezért minél több lelket akar magával vinni a sötétség birodalmába. Milliókkal sikerült már neki ezt eddig is megtenni.

Van megoldás! Isten nem akarja, hogy féljünk Tőle. Ő azt kívánja, hogy szeressék Őt az emberek, ezért halmozza el minden jóval (adottságokkal is) gyermekeit, amit azok általában természetesnek vesznek. Isten, az Atya Maga a Szeretet. Ő nem tuja nem szeretni az embereket. Ha az emberek minden problémájukkal Hozzá fordulhatnak, Ő jóindulatúan a jó útra vezeti őket.

A háromnapos sötétség

Ez az utolsó három nap a Nagy Szorongattatás végén (az Idők Végén), az Úr Jézus Második Eljövetele előtt.

Helmut így beszél erről a látomásról: „Én láttam Jézus Krisztust az ég keleti részén, milliónyi angyal volt vele. Leszállt az égből, hogy szétválassza az embereket jó és gonosz lelkekre. Láthattam, amint a vallásos emberek, akik a nehéz időkben a Szorongattatás idején nem tagadták meg hitüket, nem hagyták el Jézust, csodálatos módon meg voltak védve a milliárdnyi angyal által.”

Helmut láthatta, amint az Égen kirajzolódott egy fénylő Kereszt, ami látható volt az egész világon. Jézus megmagyarázta, hogy a Kereszt megjelenése azért van, hogy a világ megtérjen. A Második Eljövetel után túl késő, már nem lehetséges a megtérés.

Az égen a Kereszt egy Isteni Jel az emberiségnek, amely eltávolodott az Istentől, az igaz hittől és gyorsan halad a kárhozat útján.…

A Szűzanya megmutatta neki, hogy el fog jönni az az idő, amikor egyes emberek üldözve lesznek, és sok lesz a vértanú, úgy ahogy az a Szentírásban, a Jelenések Könyvében szerepel. Aminek be kell következnie, az be fog következni, de ez az utolsó alkalom arra, hogy Isten minél több lelket kiragadjon a sátán kezéből.

A Szűzanya megmagyarázta, hogy a nehéz időkben, Isten velünk lesz, nekünk teljes bizalommal kell hinni Benne. Mindazt, ami történni fog a mindennapi rózsafüzér imával befolyásolhatjuk azzal a reménnyel, hogy Isten, az Atya le fogja rövidíteni a Szorongattatás idejét. (Mt 24,22.)

Az ima, a könyörgés, az áldozatok által meg lehet kisebbíteni, csökkenteni az erősségét és halasztani az elkezdését, rövidíteni az idejét. Az emberek sokat imádkozzanak, hogy szentül (igazul, és tisztán) éljenek, hogy megérinthesse
őket Isten a Kegyelmeivel vagyis, ez azt jelenti, hogy igyekezzenek kegyelmi állapotban élni, hogy naponta vegyenek részt a Szentmisén addig, amíg ez lehetséges, mert ott van a legnagyobb lehetőség a Kegyelmek elnyeréséhez.

Járuljunk minél többet a Szentáldozáshoz!

De csak akkor, ha kegyelmi állapotban vagyunk, mert ha úgy vesszük magunkhoz az Urat, hogy nem vagyunk kegyelmi állapotban (vagyis súlyos bűnökkel terhelten vagy bűnbánat nélkül), akkor a lelkünkben teszünk kárt, mert saját ítéletünket esszük. Próbáljuk kerülni a bűnt, és gyónjunk gyakrabban. Gyakoroljuk az önzetlen imát másokért imádkozva, akik többé-kevésbé eltávolodtak az igaz hittől és Istentől…

Ne fogadjuk el a hamis tanításokat, a modern tantételeket! Tartsuk meg Jézus Krisztus Szent tanítását úgy, ahogy kétezer éve megadatott a Szentírásban! A Szűzanya megmutatta Helmutnak a négy evangélistát: Márkot, Mátét, Lukácsot és Jánost, mialatt ők a Szentlélek által sugalmazva írtak.

Az utolsó támadás

A végső időkben minden meg fog változni… Isten ellensége tudja, hogy a Végidőket éljük, és az idő mely még rendelkezésére áll, a Második Eljövetelig tart, és addig ő megpróbál minél több lelket magához vonzani…

Jézus megmagyarázta, hogy milyen nagy a Szentmise ereje. Ha valaki rendszeresen, minden nap alázattal részt vesz egy Szentmisén, akkor a gonosznak nem lesz annyi ereje, hogy a rosszat ráerőszakolja az emberre. Egyetlen Szentmise ájtatossággal (tiszta szívvel) való bemutatása, nagyobb értékű, mint sok-sok imádság. Ez a legnagyobb kegyelem forrása a földön, mert Ő minden pap által celebrált Szentmisében jelen van, és megtörténik ott az Ő – Jézus Krisztus – áldozata. Az Úr teljesen felfedte ezt a titkot Helmut előtt.…

Jó és rossz közötti harc

Az emberiség közvetlen az Utolsó időkben van, nem a világ végén, hanem az utolsó időkben, amelyben Jézus Krisztus Második Eljövetele lesz úgy, ahogyan azt Szent János evangélista leírta a Jelenések Könyvében. (Jel 20.2 20.6.) Már benne vagyunk a „jó és a rossz” harcának idejében.

Helmut megláthatta a másvilágon, hogy a jó és a rossz harca sokkal előrehaladottabb, mint ahogy az látható a földi világban. Az igazság és a hazugság közti harcról van szó.

„Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet.” – mondja Jézus. — Az Egyház Jézus Krisztusra van építve, a Földön pedig Péter apostolra bízta. Ez az Igaz Út, az Abszolút Igazság és az Örök Élet. Jézus eljött a mi világunkba, hogy tanúságot tegyen az Igazságról, és megalapította Egyházát. Pétert is felfeszítették, mint Jézust az Igazságért.

Jönnek idők, mikor a keresztények lenézettek lesznek, figyelik, üldözik őket, egyeseket meg is ölnek. De a Szent Áldozat nem lesz teljesen megszüntetve.

Az embereknek el kell határozniuk magukat az igazság vagy a hazugság mellett. Jézus Második Eljövetelekor mindenki számot ad Jézusnak a választásáért…

A Szűzanya megmutatta, hogy később meg lesz tiltva a hit külső jeleinek használata, mint például a keresztek az iskolákban vagy hivatalos épületekben.… A sátán olyan ügyesen és ravaszul fog dolgozni, hogy az emberek nem fedezik fel, vagy csak kevesen az igazságot. Ez alatt az idő alatt erősen kell imádkoznunk a Szentlélekhez, hogy adja
meg nekünk a lelkek Megkülönböztetésének Kegyelmét, hogy ezáltal felismerjük, mi az igazság és mi jön a sötétség oldaláról. Megkapta akkor ezt az ajándékot – a Megkülönböztetés képességét-, ezért ő tanúságot tud tenni arról, ami történt és történik.

Isten Irgalmassága az emberek iránt elképzelhetetlenül nagy. A túlvilágon a lelkek megértő képessége sokkal világosabb, és vannak titkok, melyeket nem leszünk képesek felfogni, csak az örökkévalóságban.

Az Ég és Föld közötti szellemi harc

Az Ég és Föld közötti harc a lelkekért folyik: hány lélek megy az Örökkévalóságba és hány megy a Sötétség birodalmába. Ebben a harcban Isten hatékony eszközöket használ a sátán ellen. A Sátán harcol, hogy lelkeket nyerjen a pokolnak Jézus Krisztus elleni bosszúból, Aki legyőzte őt.

A Sötétség hamis humanizmust használ, hogy ne legyenek felfedve az ő fondorlatai, és cinkosai jónak akarnak mutatkozni az emberek előtt, de a valóságban ők vannak a forradalmak, a háborúk hátterében… Nem békét akarnak, inkább fokozzák a káoszt. Szétszóródtak az egész világon, jó embernek néznek ki, és akár a béke, a barátság és az emberek közti szeretet hirdetői is lehetnek, közben ördögi terveket valósítanak meg…

A Végső időkben millió és millió démon lesz, akik az embereket meg fogják nyerni a pokol számára. De ebben az időben milliárdnyi angyal is lesz a földön, akik segíteni fognak az embereknek. Helmut láthatta, hogy azok az emberek, akik a homlokukon vagy a csuklójukon nem hordozták a gonosz jelét, Isten angyalai által védelmet kaptak.

Ha Isten nem küldené erős angyalait, akkor nekünk, szegény embereknek nem lenne semmi esélyünk arra, hogy megvédjük magunkat a gonosz ellen. Helmut látott konkrét példákat is, melyben az angyalok segítenek a jó győzelmében és a gonosz megsemmisítésében.

Jézus azt mondta, hogy a sátán fel kell, hogy emelkedjen és utána fog lezuhanni a pokol legnagyobb mélységébe.
Isten az Ő Mindenhatósága és Bölcsessége által dolgozni fog gyermekei üdvözülésén. Előre látott és minden lehetőséget eltervezett, azért, hogy mi lehetőleg épen jussunk el a célhoz az Új Birodalomba.

Helmut túlvilági élményében szimbolikusan megmutatták neki, hogy mi fog történni az emberiséggel, akinek választania kell az Igazság és Hazugság között: „Látott egy útkereszteződést, ahol mindenkinek el kellett határoznia, hogy melyik úton fog haladni jobbra az igazság útján, vagy balra a pokol felé. Az egyik oldalon ott volt egy nagy kereszt egy kis emelkedésen, egy köves dombon, mint a hit és hűség szimbóluma Isten iránt. Voltak egyesek, akik becsmérlő gesztusokat tettek a kereszt irányába, mások meg akarták akadályozni, mintegy védték a keresztet.

A kereszt bal oldalán volt egy keskeny út, kővel teleszórva, de mindinkább világosodó. Látott egy folyót is, és a folyón egy bárkát, a bárkában egy fehér ruhás személyt, aki két karját kitárta. Ettől a személytől szétszóródtak a sugarak.
Felette az égen látott egy óriási koszorút, ami sötét aranyszínű volt, és amelyben ő felfedezett egy szívet, rajta egy kicsiny kereszttel. Ebből a csodálatos óriási koronából fénylő sugarak áradtak, melyek arany színnel beborították be az eget és a földet. Ezt a koronát, két óriási, átlátszó kéz tartotta anélkül, hogy látszott volna a test, amelyhez tartoztak.

Azok az emberek, akik a keskeny utat választották rájöttek, hogy az igaz úton járnak és nagyon boldogok voltak. A keskeny úton voltak jó cselekedetek. Az angyalok igyekeztek, hogy erre az útra hozzák az embereket. A keskeny út az Igazság útját jelképezi, ami a hit, a remény és a szeretet útja, tele örömmel.

A másik úton a sátán mellett állt egy női személy, a kezében egy tarisznya, amiből hét zöld mérges kígyó kandikált ki (a hét főbűn női ábrázolással). A nő vállán egy koromfekete madár ült. Karon fogta a sötét uraságot és kísérte. Az arrafelé haladó emberek szimbolikusan ábrázolva tolvajok, gyilkosok voltak, olyanok, akik meggazdagodva hamis úton jártak. Az út szélén virágok nyíltak, de köztük kígyók dugták ki a fejüket. A vízben is kígyók úszkáltak, de láthatók voltak az ördögök is, akik vonzani akarták az embereket, főleg azokat, akik langyosak, vagy bizonytalanok voltak a hitükben.

Az út szélén itt is látott őrangyalokat, akik a gyermekeket szabadították ki a gonosz karmaiból. Ezek a fényes lények mutatták az utat a keskeny út felé, mutatták a helyes utat azoknak, akik rájöttek arra, hogy nem jól választottak, az út a bűnök mocsara felé vezet.”

Imával, böjttel és áldozatokkal tudunk harcolni a gonosz ellen.

Isten, a Mindenható, elkészített mindent szellemi szinten arra az időre, ami elkövetkezik. Ha elhatározzuk magunkat az Igazságra, megkapjuk a szükséges kegyelmeket, hogy tanúságot tegyünk és segítsünk imáink által. Isten vezet, és segíteni fog, és megad minden szükségeset a túléléshez…

Jézus Krisztus második eljövetelével fog megérkezni a Béke Korszaka. A 3 napos sötétség után, keleten megjelenik a Fény, amely ragyogni fog az egész földön. … Jézus Krisztus Fénye mindenütt egyforma erősségű. Az igazak, az igaz hit követői, örömmel várták Őt.

Helmut úgy látta, hogy a gonoszok a végén sem akarták elfogadni Isten Kegyelmét és azt, hogy Neki szolgáljanak. Ők a pokolba kerültek, mert életükben szabad akaratukkal a sátánt választották.

A béke időszaka

Ezer évig fog tartani, és ebben az időszakban, nem lesz többé szenvedés és halál, csak béke és harmónia. A gonosz „ezer évre megköttetik”, (Jel 20.2-3) a rossz lelkek a pokolban lesznek. A Föld, az ég, a növények, az állatok, az ember a földön és minden élőlény meg lesznek tisztítva, Jézus Krisztus a földre léphet. A föld megtisztulásával megszűnnek a betegségek, mert már nem lesz semmi bűn. Nem lesznek fogyatékosságok, minden meggyógyul.

Helmut a saját testén is észrevette, hogy a kihúzott foga a szájában van, pedig nem volt a fogorvosnál. Azok, akiknek le volt vágva karjuk, vagy lábuk, visszakapták azokat. A vakok, félszeműek szintén, még ha születéskor se volt meg nekik, a sánták jártak, a vakok láttak, a süketek hallottak és a némák beszéltek és dicsőítették Istent, és megköszönték neki a sok jót…

Láthatta, hogy a templomok a békeidőben újra felvirágoznak. Nem lesz paphiány és a kolostorok is tele lesznek. Az egész világon Isten lesz a középpontban a Szentmiséken. … És minden nap van szentségimádás…

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.