Register
A password will be e-mailed to you.

Meghalt, Találkozott Jézussal és Üzenettel Tért Vissza

Sid Roth 2020 augusztus 9-i online interjúját nézhetitek meg magyar fordítással. Beszélgetőpartnere, Kevin Zadai légiutaskísérőként dolgozott, amikor meghalt és a mennyben találta magát. Elmeséli, milyen volt meghalni, milyen volt Jézussal, találkozni, és hogy azért jött vissza, hogy tüzet hozzon a földre.

Jézus tekintete tüzes, és egész lényéből árad a szenvedély… Kevin nem szívesen jött vissza az „életbe”… :-)

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Egy válasz

  1. Csaba

    Bár vannak igazságok ebben a történetben, de sok gyanús dolog is van benne ami miatt el kell vetni. Nem hiszem, hogy Jézus nem említi a szűzanyát, és a rózsafüzért, amely kulcs az idők végi eszközök között. Az is biztos, hogy nem mond Jézus időpontokat, mert nem dolgunk ismerni azt. Jézus azt sem bizonygatná, hogy nem Ő felelős a mostani borzalmakért, miért is tenné, szent Fausztinának azt mondta, „Írd le azonnal, amit hallasz: létezésemből eredően Úr vagyok, és nem ismerek sem parancsot, sem szükséget. Ha teremtményeket hívok életre – ez irgalmam mélysége.” Neki nem kell magyarázkodnia nekünk. A másik pedig az, hogy Isten igenis büntet minket, ez a Szeretet kinyilvánulása, hisz több szent is mondta, hogy a legnagyobb isteni büntetés az, ha már nem büntet minket. A sátán szeret úgy hazudni, hogy közben megtévesztésből mond igazat is, de amikor elkezd dicsérni minket, hízelegni a májunknak, akkor gyanakodjunk. Mária a fatimai jelenésben nem beszélt arról, hogy a járvány ami jön nem az Istentől van, azt se mondta a látnok gyerekeknek, hogy fussanak haza és bújjanak el a világ elől, és otthon várják meg a járvány végét. Nem, ő megmutatta a poklot, hogy lássák a látnokok, hogy az létezik és elég nagy a zsúfoltság, és megkérdezte Jácintát és Ferencet, hogy akarnak-e szenvedni a világért, mikor vállalták, megmondta nekik, hogy hamarosan a menyben lesznek. A spanyol nátha hasonló a mostani járványhoz, most azonban elutasítjuk Istent, nem akarunk szenvedni a világért. Erről Jézus nem beszélt volna egy 5 órás jelenésben? Jézus szent Fausztinának ezt mondta, „Egy napon azt mondta nekem Jézus, hogy Hazám legszebb városára olyan büntetést fog mérni, amilyennel Isten Szodomát és Gomorát sújtotta. Láttam Isten nagy haragját, és borzalom töltötte el a szívemet.” Nos szent Fausztina imái elodázták ezt a büntetést, de mivel a Lengyelek nem változtak meg, ezért végül a 2. világháborúban mégis elpusztult Varsó. Ezek után szent Pápa támadt a lengyelek között, és sokan megtértek, az Úr megsebez, de meg is gyógyít. De ezek az események teljesen ellentétesek a filmben elhangzottakkal. Szóval nem erre az oldalra való, inkább egy okkultista oldalra. Javaslom távolítsák el innen.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.