Register
A password will be e-mailed to you.

Minden év december 8-án, a Szeplőtelen Fogantatás ünnepén, déli 12 és 13 óra között van a KEGYELEM ÓRÁJA.
Ebben az időben a Szűzanya különleges kegyelmét árasztja a hozzá bizalommal imádkozó hívekre, és különleges imameghallgatások történnek.

A KEGYELEM ÓRÁJA: DECEMBER 8, DÉLI 12-13 ÓRA KÖZÖTT!

„AZT KÍVÁNOM, HOGY MINDEN ÉV DECEMBER 8-NAK DÉLI ÓRÁJÁT ÚGY ÜNNEPELJÉK AZ EMBEREK, MINT A KEGYELEM ÓRÁJÁT AZ EGÉSZ VILÁGÉRT!” (A Szűzanya szavai Montichiariban)

Ebben az időben a Szűzanya különleges kegyelmét árasztja a hozzá bizalommal imádkozó hívekre, és különleges imameghallgatások történnek. „Anya vagyok, szerető szívű Anya, aki szeretné megmenteni gyermekeit. Hallgatag szeretettel közbenjárok értük, hogy megvédjem őket… Imádkozzanak az emberek, hogy az Úr irgalma elárassza a Földet! Égek a vágytól és a szeretettől, hogy megmentsem a világot.”

A Szent Szűz az ima értékére hívja fel a figyelmet: „Senki sem vész el azok közül, akikért imádkoznak, és áldozatot hoznak.”

A Maria Rosa Mystica üzenetek szerint a Kegyelem Óráján különösen a megtérésekért, a gyógyulásokért, és a démoni támadások elhárításáért eszközli ki a Szűzanya különleges kegyelmeket, de minden olyan, bizalommal előterjesztett kérésért is, amely a hívek lelki üdvét szolgálja.

Forduljunk a Szűzanyához, és bizalommal terjesszük elé kéréseinket! (Ha lehet, ebben az időben legyünk templomban, hogy az Oltáriszentség jelenlétében történhessen ez meg.)

„…Imáitokat, engeszteléseteket én magam viszem az angyalokkal az égbe, hogy felajánljam az Úrnak. Az imában egyesült szívek együtt dobognak és lángolnak a szeretettől! Én mindenkit és mindent látok és megáldok, tehát sok kegyelmet nyerhetnek tőlem azok, akik dicsőítik az Urat, az ég és föld Királyát, mert sok sérelmet kell kiengesztelni, amelyeket isteni Fiam ellen követnek el.

Naponta imádkozzátok a rózsafüzért, mely erős kötelék és egyesít benneteket Szívemmel. Az áhítattal mondott rózsafüzér, nem csak a hit titkainak szemlélése, de felhívás az én közbenjárásomra…”

Gyermekeim, szeressétek egymást! Az Isten- és felebaráti szeretet kössön össze benneteket! Ajánljátok fel a szeretet áldozatait. Az ima és az áldozat az égbe száll. Mindnyájan részesültök az Úr áldásában, ha imádkozzátok a szent rózsafüzért! Azt kívánom, hogy gyermekeim értsék meg amit mondok és teljesítsék.

„Mennybe felvitelem után mindig mint anya és mint közvetítő álltam isteni Fiam, Jézus Krisztus és az egész emberiség közé. Az évszázadok alatt milyen sok kegyelmet… mennyi jótettet adtam…, mennyi büntetést visszatartottam…, hányszor látogattam a földre, hogy üzenetet hozzak… de az emberek mégis tovább folytatják az Úr megsértését…”

Majd így folytatja: „imádkozz, imádkozz leányom, és másokkal is imádkoztass…! Óh, az emberiség rohan, rohan a nagy pusztulása felé…! Sok lélek megy veszendőbe… Az idők egyre vészterhesebbekké válnak…. az Egyház is nagy veszélyben van… Ez még fokozódik, és így az emberek azt hiszik majd, hogy minden elveszett… Ó, ha tudnád, mily sok gyermekem halad a kárhozat felé! …

Mondd meg mindenkinek, hogy imára van szükségem.
Imára, hogy Isten gyermekei visszatérjenek a hithez és az Isten szeretetéhez. Az idők sötétek lesznek, zűrzavarral és rémülettel telve. Én azonban szerető szívű Anya vagyok, tudok és akarok is segíteni gyermekeimen, csak kérjék, szüntelenül kérjék! Ha imádkoznak és vezekelnek, akkor ez az anyai Szív kiesdi az Úrtól…, hogy visszatérjen a világosság, a szeretet és a béke az egész világra…
Pierina! Mondd meg mindenkinek: elvárom közreműködésüket!”

MONTICHIARI

Ötven éve történt 1947-ben, hogy Montichiariban, Milánó közelében megjelent a Szűzanya Pierina Gilli ápolónőnek. Mellén a három rózsa fehér, piros és arany színben az ima, a bűnbánat, és az engesztelés szellemiségét jelképezik. Különös oltalmát ígéri papoknak, szerzeteseknek.

<< Pierina Gilli

Mária új hivatásokat akart ébreszteni és életszentségre vezetni azokat, akik őt, mint „Titkos értelmű Rózsát – Rosa Mystica-t” tisztelik.

„Anya vagyok, szerető szívű Anya, aki szeretné megmenteni gyermekeit. Hallgatag szeretettel közbenjárok értük, hogy megvédjem őket… Imádkozzanak az emberek, hogy az Úr irgalma elárassza a Földet! Égek a vágytól és a szeretettől, hogy megmentsem a világot.”

„Azt kívánom, hogy legyen minden hónap 13. napja Mária nap!…szenteljetek minden év július 13-át a Rosa Mystica tiszteletére!”

„…legyen minden év október 13-a az engesztelő szentáldozás világszövetségének napja! Ez Isten gyermekeinek szeretetét és háláját fejezi ki az Úr iránt.”

„AZT KÍVÁNOM, HOGY MINDEN ÉV DECEMBER 8-NAK DÉLI ÓRÁJÁT ÚGY ÜNNEPELJÉK AZ EMBEREK, MINT A KEGYELEM ÓRÁJÁT AZ EGÉSZ VILÁGÉRT!”
(A Szűzanya szavai Montichiariban)

A Fontanelle Montichiari határában levő barlangforrásnál is megjelent a Szűzanya, és megáldotta, a környék forrásaival együtt, és vizétől már sokan meggyógyultak.

1975 óta Rosa Mystica zarándok szobrok járják a világot, sok kolostorban és családban megfordulnak. Körülöttük állandó vagy alkalmi imacsoportok alakulnak. Sokszor előfordul, hogy éjjel nappal imádkoznak körülötte az emberek. Vajon nélküle is imádkoztak volna ennyit?

A Szent Szűz az ima értékére hívja fel a figyelmet:
„Senki sem vész el azok közül, akikért imádkoznak, és áldozatot hoznak.”

( Forrás: „Tengernek Csillaga” 1997. július – augusztusi szám)

A Maria Rosa Mystica üzenetek szerint a Kegyelem Óráján különösen a megtérésekért, a gyógyulásokért, és a démoni támadások elhárításáért eszközli ki a Szűzanya különleges kegyelmeket, de minden olyan, bizalommal előterjesztett kérésért is, amely a hívek lelki üdvét szolgálja.

Tehát, ne feledjük: december 8-án délben, 12 és 13 óra között, ha csak tehetjük, forduljunk a Szűzanyához, és bizalommal terjesszük elé kéréseinket! (Ha lehet, ebben az időben legyünk templomban, hogy az Oltáriszentség jelenlétében történhessen ez meg.)

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.