RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Metropolita Egyesület

 

A Metropolita Egyesület 2017 tavaszán alakult meg. Célunk a szemléletformálás: egyrészt a fiataloké, másrészt a családoké, így mondhatjuk, hogy mindenkit el szeretnénk érni.

Mivel ma leginkább az interneten történik az információáramlás, és kétségkívül ez a fiatalok legfontosabb kommunikációs és szabadidős eszköze, ezért egy Istennek szentelt lélek már 2008-ban elkezdte azt a nagy munkát, hogy az internetre felkerüljön és ingyenesen elérhetővé váljon az Egyház gazdag kincsestára – vagy legalább annak egy része.

Ezért jött létre a metropolita.hu. Nem állhatunk tétlenül, amikor a családok széthullanak, a fiatalok reménytvesztetten és kiábrándultan bolyonganak a saját életükben, a emberek nem tudnak miben hinni, és Jézus, Aki meghalt értünk, nem tudja megmenteni a lelkeket. Mi vagyunk a Megváltó hangja, keze, esze, szíve ezen a földön, beálltunk a munkába Őérte, mert mi is minden örömünket Tőle kaptuk.

Szeretnénk, ha mindnyájan boldogok lennénk, a Lélek mély boldogságával és békéjével, és így készülnénk az Örökkévalóságba átmenni. Irány az Ég!

Csatlakozzatok hozzánk! Regisztráljatok, olvassatok, imádkozzatok, beszélgessetek egymással!

Támogatás

 


Kérjük, támogasd munkánkat, mert

> a metropolita.hu önfenntartó
> és semmilyen külső támogatásban NEM részesül

Ft
Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 1500Ft