• Katalin állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: IMAKÉRÉS téma logójaIMAKÉRÉS 6 hónap, 2 hét óta

  Dicsertessek a Jezus Krisztus! Edesanyamnal vastagbel daganatot diagnosztizaltak, meg folyamatban van a kivizsgalasa, remenykedunk, hogy nincs attet. Nagyon aggodunk erte. Kerlek Benneteket, hogy imadkozzatok a sikeres mutetert es a mielobbi gyogyulasaert ! Koszonom Nektek a figyelmet!

  • Kedves Katalin! Ne haragudj, hogy csak most írok. Imaközösségünkkel minden szándékért rendszeresen imádkozunk, így édesanyádért is.

 • Nordin állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: IMAKÉRÉS téma logójaIMAKÉRÉS 7 hónap, 2 hét óta

  Dicsértessék a Jézus,Krisztust!Édesapám (71éves) áttétes, melanoma daganat minél sikeresebb kezeléséért és gyógyulásáért szeretném kérni a kedves Testvére imáját!!Köszönettel:P. Nándor

 • Renáta állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: IMAKÉRÉS téma logójaIMAKÉRÉS 9 hónap, 2 hét óta

  Sziasztok!
  Szeretném kérni, hogy segítsetek nekem és imádkozzatok a gyógyulásomért.
  Köszönet és hála, aki megteszi.

  • Kedves Renáta! Imaközösségünk imádkozik érted. Ha tudsz, regisztrálj be a mayfeelings.com nemzetközi imahálózat-oldalra. Értem – ott (is) – több százan imádkoztak, amikor áttátes rákom volt. Meggyógyultam!! :-)

   • Nagyon köszönöm a kedvességeteket! Örülök, hogy találtam ezt az oldalt, naponta olvasom és imádkozom róla.
    Ez egy csodálatos hír! Hisz ez egy csoda volt akkor!! Isten jóságos és szeret:)

   • Húha, regisztráltam, de az én angolom…. Szóval asszem majd segítséget kell kérjek egy barátomtól:)

 • Sári állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: IMAKÉRÉS téma logójaIMAKÉRÉS 10 hónap óta

  Az elhunyt férj temetése hamarosan bekövetkezik. Úgy tűnik sokan lesznek a temetésen. Sokan lesznek olyanok akik nem hisznek, nem járnak templomba, nem hallják Isten igéjét.
  Imádkozzunk, hogy ez az alkalom olyan legyen, hogy érintse meg a szívüket, érezzék meg mit jelent a kegyelem, mit jelent a Jóságos, Irgalmas Szeretet, és legyenek nyitottak…[Olvass tovább]

  • “21 Abban az órában Jézus kitörő örömmel dicsőítette az Istent a Szentlélekben, ezekkel a szavakkal: „Dicsőítelek, Atyám, ég és föld Ura, hogy elrejtetted ezeket a bölcsek és okosak elől, és kinyilvánítottad a kicsinyeknek. Igen, Atyám, így tetszett neked.” Lukács 10,21

 • Sári állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: IMAKÉRÉS téma logójaIMAKÉRÉS 10 hónap, 1 hét óta

  Kedves Tagok! Mióta megújult ez a csodálatos honlap, nem léptem be. Kevés időm van mostanában, de most összeszedtem magam, és újra itt vagyok. Rögtön kérekszépen egy imát is: nagyon kedves imatársam (kissé a lelki segítőm is) férje elhunyt. Kérem imátokat, hogy a jó Isten minél előbb a Mennyországba vigye. Köszönöm szépen!

 • Anthony22 állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: IMAKÉRÉS téma logójaIMAKÉRÉS 10 hónap, 3 hét óta

  2017. június 25. óta könnyezik a pásztói Szentlélek templomban a Rosa Mystica Szűzanya kegyszobor – az első Rosa Mystica csoda Montechiari-ban (Olaszország) 1947. június 13-án történt, amikor Pierina Gilli ápolónőnek megjelent a Szűzanya. Rosa Mystica-nak, Titkosértelmű Rózsának nevezte magát (ahogyan a Lorettói litániában neveztetik). Három tőrt…[Olvass tovább]

 • Katalin állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: IMAKÉRÉS téma logójaIMAKÉRÉS 11 hónap óta

  Szép napot kivánok mindenkinek, szeretnék magamért imát kérni hogy pánikbetegségemből meg gyógyulhassak.Családomért férjemért becsületes munkája lehessen köszönöm

  • Kedves Katalin, közösségünk imádkozik Érted, a gyógyulásodért, férjed munkájáért. Imádkozz gyakran így: “Jézus, bízom Benned!”

 • veinig állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: IMAKÉRÉS téma logójaIMAKÉRÉS 11 hónap, 2 hét óta

  Sziasztok! Kérlek imádkozzatok értem és a családomért. Erősen megcsappant a hitem, nagyon távol kerültem az Atyától, és nagyon hiányzik..a családom pedig az én gondjaimra van bízva, ha én nem gyakorlom a hitet, akkor ők sem. Ha én távol kerülök a mennyei Atyától, akkor ők is…kérlek, imádkozzatok értünk, hogy újra a kegyeibe fogadjon.

  • Kedves Veinig! Nagyon jó kérést fogalmaztál meg, szívesen hordozzuk, több szerzetesre is rábíztuk kérésedet. Valóban úgy tapasztaljuk, hogy az Úr minden családban Magáhozvonz legalább egy lelket, aki tulajdonképpen a családját hordozza imában, és képviseli az isteni rendet.

 • Tovább