RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Donations/támogatás

A Metropolita Egyesület ugyan hivatalosan csak 2017-től van bejegyezve, de tagjaink – akik mind dolgozó fiatal nők – egyéni céljai között kezdettől szerepelt karitatív tevékenységekben való aktív résztvétel. Az anyaság összehasonlíthatalanul nemes kalandját megízlelve különösen hazánk családjai és a magyar fiatalság erősítése került a fókuszunkba.

Így közös örömünkre elhatároztuk, hogy egyesületi keretek között hivatásunkká is tesszük ezt, olyan célokért dolgozva, amelyekkel azonosulni tudunk: nők a munka és a család, a gyerekek egyensúlyában: az Igentmondó Szűz Mária segítségére támaszkodva.

Ez az értékrend áthatja  nemcsak a hitünket, az általános gondolkodásunkat, de kiterjed a társadalmi szerepvállalásunkra és az arról vallott felfogásunkra is. Meg szeretnénk teremteni azokat a platformokat és azokat a médiaeszközöket, amikkel egyre szélesebb rétegeket érhetünk el.

Ennek egyik legfőbb eszköze számunkra jelenleg az internet, ezek között is a metropolita.hu és a közösségi oldalak. Szeretnénk az oktatásban is szerepet vállalni, a családi élettel kapcsolatos workshopok tartásával, ezek között első “A netfüggő Y és Z Generáció” című tanfolyamunk, de komoly terveink között szerepel egy középiskola megteremtése is.

Egyesületként már keressük azokat a társadalmilag finanszírozott pályázatokat is, amelyekbe be tudunk kapcsolódni és amelyekben mi tudunk igazán hatékonyak lenni, hídként a családanyák és a nőket is foglalkoztató vállalkozások között.

Szeretnénk, ha mindnyájan boldogok lennénk, a Lélek mély boldogságával és békéjével, és így készülnénk az Örökkévalóságba átmenni. Irány az Ég!

Hálásak vagyunk minden segítségért: akár imával, bíztatással, akár adománnyal vagy a munkánk bármilyen támogatásával támogatsz minket. Csatlakozzatok hozzánk! Regisztráljatok, olvassatok, imádkozzatok, beszélgessetek egymással!

Támogatás

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft