Register
A password will be e-mailed to you.

Mirjana bizalmas beszámolói

1983. Január 10., hétfő
Amikor a Purgatóriumról kérdeztük, a Boldogságos Szűz ezt mondta:
„A földi élet után különböző szintek vannak, ezek közül a legalsóbbak még a Pokol közelében vannak, és a magasabbak lépcsőzetesen kerülnek egyre közelebb a Mennyországhoz.

Nem Mindenszentekkor, hanem Karácsonykor hagyja el a legnagyobb számú lélek a Tisztítótüzet.

A Purgatóriumban sok olyan lélek van, akik tűzzel imádkoznak Istenhez, de akikre nem gondol egyetlen rokonuk vagy barátjuk sem, akikért nem imádkozik senki már a földön. Isten mások imájából segíti meg őket. Előfordul, hogy Isten megengedi számukra, hogy különböző módon mutatkozzanak meg földi hozzátartozóik számára, hogy emlékeztessék őket a Purgatórium valóságára, és kérjék az igazságos, de jó Istentől imájukat.

Az emberek többsége a Purgatóriumba kerül. Sokan a Pokolba mennek. Csak kevesen jutnak közvetlenül a Mennyországba.”

A tizennyolc hónap alatt, amikor láttam a Gospát, nagy intimitás jött létre közöttünk. Éreztem anyai szeretetét. Feltehettem neki mindenféle kérdést. Ezért megkérdeztem tőle, hogy egy ennyira könyörületes Isten miért küldi a bűnösöket az örökkévalóságra a Pokolba.
„Azok mennek a Pokolba, akik már nem kérnek Istenből. Nincs bűnbánat bennük, csak esküdöznek és káromkodnak. Ők felkészítik a lelküket a Pokolban való életre, és nem is akarják elhagyni azt soha.
(Ez az elutasítás már visszafordíthatatlan választás.)

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.