RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Az imádság hatalom

“… az imádság hatalom. Hiszen Isten az alázatos, benne bízó léleknek tiszta kérését nem tudja megtagadni, annyira jószívû. Azért mondják az egyházi írók, hogy a jó imádság csalhatatlanul meghallgatásra talál. Julian Green a második világháború elején a francia-német front egy csillagos éjszakáján írta – tűzszünet alatt — naplójába: az imádság hatalom. Itt döbbent rá, hogy micsoda erő van a buzgó, vallásos ember kezében. Ez a megvilágosodás megérintette.

Valóban nagy erő az imádság – mondja Mateo atya, a Jézus Szíve tisztelet nagy apostola, és a következő esetet beszéli el.

” Gyónni szokott nálam egy kisfiúcska, akinek csodálatosan tiszta volt a lelke, és Jézus azzal tüntette ki, hogy szentáldozás után gyakran szólt hozzá és elbeszélgetett vele. Egyszer Mateo atya így szólt szentgyónás után a fiúhoz: fiacskám, van itt a városban egy ember, aki nagyon gonosz életet él, évtizedek óta nem járul szentségekhez, és sokat ártott Isten egyházának. Menj oda Jézushoz, és kérd meg, vezesse a gyóntatószékbe ezt az embert. A kisfiú letérdelt az oltár elé, elvégezte imáját, és elindult a templomból kifelé. Alig ér ki az ajtón, gyorsan megfordul, visszaszalad a gyóntatószékhez és beszól: itt jön a bácsi. És egy-két perc múlva csakugyan jön az illető egyenesen a gyóntató székhez, letérdel, meggyónik és mint másik ember hagyja el a templomot. Az Isten a kegyelemnek ezt a csodáját egy egyszerű, de tiszta lelkű kisfiú buzgó kérésére tette.”

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.