RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

S.O.S.! Angyali védelem kérése Magyarországra!


A SZENT ANGYALOK SEGÍTSÉGÜL HÍVÁSA A KERESZTÉNY MAGYARORSZÁGÉRT

Isten Szent Angyalai! Nagyasszonyunk, Édesanyánk, Angyaloknak Királynője! Kezet fogva hívunk, szólítunk, kérünk Benneteket, segítsetek!

MAGYARORSZÁG SZENT ŐRANGYALA! Te Királynőnk oldalán állsz Isten trónja előtt;
SZENT MIHÁLY FŐANGYAL! Isten hűséges harcosa, Égi Seregek Vezére;
SZENT GÁBRIEL ARKANGYAL! Isten Küldötte, Tanítók Vezetője;
SZENT RAFAEL ARKANGYAL! “Isten Orvosa”,  Gyógyító Angyalok vezetője;
SZENT URIEL ARKANGYAL! aki “Fényeddel elűzöd a démonokat”;

Benneteket hívunk és kérünk teljes szívvel, Isten Angyalai, hogy mind a 9 angyali kar erős védelmével lássátok el Szűzanya Országát, Magyarországot, és az egész Kárpát-medencét, annak minden lakóját a most következő, embert próbáló időkben, a külső-belső támadások kereszttüzében. Veletek, Isten Szent Angyalaival történő összefogásunk most induló új szakasza legyen erős, és egyre erősebb az “Idők végéig”, és történjen minden az Úr vezetése és Akarata szerint, Isten dicsőségére! Ámen.

LÁSSÁTOK EL MEGERŐSÍTETT, KITÜNTETETT VÉDELEMMEL:

 • AZ EGYHÁZI VEZETŐKET, papjainkat, és politikusainkat – különösen az egész Magyar népet befolyásoló döntésekben. Védjétek, és Isten különös kegyelmével erősítsétek meg lelkükben az igaz, megalkuvás nélküli apostoli lelkületet, és a Szellemi örökségként ránk hagyományozott kereszténység iránti védelem felelősségét, és ennek szükséges tetteit. Őrizzétek testi épségüket, segítsétek őket kitartó erővel, és ügyeljetek rá, hogy hivatalukat Isten dicsőségére és a Nemzet javára fordítva, testben és lélekben egészségesen és igazságosan működtessék!
 • KÉRJÜK AZ ERŐS VÉDELMET minden föld alatti és föld feletti természetes kincsünkre, termőföldünkre, vizeinkre, és tisztaságukra, valamint a levegőég tisztaságára. Ugyanígy kérjük az erős védelmet minden fontos építményünkre: középületekre, közútjainkra, repülőtereinkre, metróinkra, vasúti-. és buszpályaudvarainkra, fizikai síkú élettereinkre, országépítési munkánk eredményeire. Leplezzétek le és távolítsátok el mindenhonnan a gonoszság ártó erőit!
 • FOKOZOTT VÉDELMET KÉRÜNK ŐRANGYALAINKKAL EGYÜTT minden magyar ember, ifjúságunk, gyermekeink számára, biztosítsátok lelkükben Isten Szeretet-tervének kibontakozását. Fokozott őrizettel segítsétek az időseket és a betegségben küzdőket a Hazafelé vezető úton. Nyissátok ki a szíveket és az elméket Isten Irgalmára, de Igazságosságára is, és Égi Édesanyánk, Királynőnk szeretetére, valamint a Két Szent Szív Vezetésének Kegyelmi lehetőségeire! “Szeretet és Igazság Szent Angyalai” erősítsetek minden jószándékú embert, aki ebben a Hazában Isten iránti hűséggel él, valamint a Szeretet országának eljövetelén dolgozik.

Kérünk Téged, Szent Mihály Arkangyal, Égi Seregek Fővezére, hogy:
– nagy, erős, szent Angyalaiddal vedd körbe, és védelmezd országhatárainkat, és az egész Kárpár-medencét minden idegen uralomtól, az erőszakos lelki-szellemi rombolás minden formájától!
Segíts bennünket Szent Mihály, hogy Istennek a Nemzetünkkel kapcsolatos Terve maradéktalanul megvalósulhasson e Hazában!

– állíts komoly, Isten Igazságát védelmező Angyalokat a parlamenti tanácstermekbe, és minden tanácskozási helyre, hogy lefogják a széthúzó, hatalom-, és pénzéhes erőket, és helyette Isten Szeretetét és Irgalmas vezetési szándékát sugározzák a jelenlévőkre.

 • erős, harcos, szent Angyalaiddal végy körbe minden gyülekezési helyet, tárgyalótermet, az épületeket és a tereket! Isten Igazságável leplezzél le, és – még időben – szüntessél meg minden veszedelmes, romboló hatású tervet, távolíts el minden ártó kezet, időben oszlass fel minden istenellenes erő által működtetett csoportosulást.
 • a szent Angyalok közvetítsék isten Áldását minden rendezvényre, összejövetelre, hogy megnyilvánulhasson a jószándék és a jóakarat!
 • Körbevesszük a felsorolt helyszíneket, házainkat, otthonainkat, és azok minden lakóját, külön-külön és együttesen is> fontos közintézményeinket, épületeinket, valamint egész Magyarországot a Szent Vér koszorújával.
 • Egész imánkat és a benne foglaltakat a Szűzanya Szeplőtelen Szívére helyezve az Úr Jézusnak, a Királyok Királyának Irgalmas vezetésére bízzuk. Ámen.

+ “ISTEN ÁLDD MEG A MAGYART JÓKEDVVEL, BŐSÉGGEL!
NYÚJTS FELÉJE VÉDŐ KART, HA KÜZD ELLENSÉGGEL!” +

+”HAZÁDNAK RENDÜLETLENÜL LÉGY HÍVE, Ó MAGYAR,
BÖLCSŐD AZ, S MAJDAN SÍROD IS, MELY ÁPOL S ELTAKAR.
A NAGYVILÁGON EKÍVÜL NINCSEN SZÁMODRA HELY,
ÁLDJON VAGY VERJEN SORS KEZE, ITT ÉLNED S HALNOD KELL!”+

>> www.marianus.eoldal.hu, M.G.Mária, 2018.02.14.

 

 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

2 hozzászólás

 1. Császár Krisztina

  Magyarország hatarvédelméhez csatlakozunk mi székelyek, felismerve az idők jeleit, egyénileg és közösségileg is a Napbaöltözött Csíksomlyói Szűzanya mögé sorakozva.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.