Register
A password will be e-mailed to you.

„EZT AZ IMÁT MINDENNAP IMÁDKOZD El A NAGYBÖJTBEN!”

Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ha időtök engedi, imádkozzátok el ezt az imát mindennap.”

2018. február 15. Ima a Szentlélek által: „Ó, szentek Szentje, leborulva áldalak és imádlak Téged! Itt állok kereszted alatt, és fölnézek Rád, véredtől áztatott testedre, lándzsával átdöfött Szívedre. Fejedből patakokban folyik a vér, jobb szemed kiszúrva. Egy torzó van itt, nem ember. Testedből húscafatok hiányoznak, a korbácsütés nyomai, melyeket az emberi gonoszság által kitalált ólomgolyók szaggattak ki. Kezedből, lábadból ömlik a vér. Melled zihál, ajkad elkékült, már elfolyt véred nagy része. A szív még erőlködik, életért kiált, de az oxigénhiány miatt fulladozol. Karjaid kitépve, csípőd kifordítva. Az egész tested vonaglik. Rád nehezedett a világ bűnének súlya, az isteni igazságosság kiengesztelése, amelyet ártatlanul értünk, nyomorult bűnösökért, Magadra vettél.

Ó, szentek Szentje! Hogyan háláljam meg, hogyan köszönjem meg ezt a hatalmas nagy jót és önfeláldozást, amelyet értem hoztál?! Fogadd el életemet! Odaállok kereszted alá. Az a vágyam, hogy engem is szegezz Magad mellé a keresztre! Amíg még szenvedhetek ebben a siralomvölgyben, porsátor testemben, teljes önmegtagadásban éljek! Téged imádjalak! Irántad való szeretetből mindig zúgolódás nélkül hordozzam keresztemet!

Jézus! Drága Üdvözítőm! Te meghaltál értem. Rettenetes kínok között adtad az életedet értem. Kérlek, alakíts át engem a Te képmásodra! Mindenben hasonlóvá akarok lenni Hozzád: az alázatban, az Atya iránti szeretetben és engedelmességben! A másokért való önfeláldozásban, a tiszta, őszinte, önzetlen szeretetben. A bátor szókimondásban, mert a bűnösöket meginteni a lelki irgalmasság jócselekedete. Add, hogy radikálisan éljem meg keresztény életemet! Harcoljak Érted: a sátánnal és csatlósaival, és mindazokkal, akik a sátánt szolgálják. Elsősorban életpéldámmal, életszentségemmel akarok kiválni. Nem baj, ha kigúnyolnak, leköpdösnek, belém rúgnak. Nekem csak egy a fontos: hogy Hozzád tartozzak.
Jézus! Te minden emberért meghaltál a kereszten. Belekiáltottad az éterbe: „Szomjazom!” Az én lelkemre és minden lélekre szomjaztál, és szomjazol a világ végezetéig. Add, hogy kielégítsem szomjadat, és egész életemben imádkozzak a szegény bűnösökért, hogy ők is megtérjenek Hozzád, és így értelmet nyerjen bennük kínszenvedésed és megváltásod. Egyetlen ember se hiúsítsa meg magában neki juttatott kegyelmedet, hisz azt akartad, hogy minden ember üdvözüljön.
Jézus, én boldogságom! Köszönöm, hogy nem maradtál a keresztfán és a sírban, hanem feltámadtál. Ma is itt vagy közöttünk. Itt laksz a szívemben. Élő tabernákulumod lehetek, hordozhatlak téged, mint egykor Legszentebb Édesanyád. Köszönöm, hogy táplálsz az Igével, a szeretettel, és az Oltáriszentségben jelenlevő, feltámadott Szent Testeddel és Véreddel. Mi ketten örökre egyesültünk a szent frigyben, attól a pillanattól, amikor Te elfogadtál és meghívtál, és feladatot adtál nekem. Nincs más vágyam, Uram, mint hogy amit rám bíztál, maradéktalanul beteljesítsem. Elvégezzem mindazt, amit kértél tőlem.
Mi örökre, elválaszthatatlanul egyek vagyunk, és egyek maradunk, mert Te és én is így akarom. Vágyva-vágyom rá, Uram, hogy előttem is megnyíljék az Ég, mint annyi szent előtt, és fölemelj Magadhoz! Meglássalak Téged színről-színre, örökké hálát adjak Neked, magasztaljalak és dicsőítsem Szent Nevedet! Ámen.”

Szentírási megerősítések: Zsid 4, 12: „Isten szava”                                                /az üzenet Mária Juliannától érkezett/
a Mária Julianna által kapott imák itt

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

2 hozzászólás

  1. Csaba

    A Szentírás az örök emberi tapasztalattal összhangban arra tanítja a nagy családot, az emberiséget, hogy a haladás valódi kincs ugyan számára, de nagy kísértése is lehet: ha megzavarodik az értékek rendje, és a jó a rosszal keveredik, akkor az egyes emberek és csoportok már csak a maguk érdekét nézik, másokét nem.
    Ez az oka, hogy a világ nem az igazi testvériség hazája, az emberiség nagyra nőtt hatalma pedig már magát az emberiséget fenyegeti pusztulással.
    (A II. vatikáni zsinat Gaudium et spes kezdetű lelkipásztori konstitúciójából)

    Sajnos ma már túl sokan ezt a hamis teológiát követi, azt hogy „Az Isten szeretőknek minden a javukra válik!” Nos az igazi Isten szeretők sosem mondanának ekkor baromságot mert ez kevélység! Az Isten szeretők ugyanis pontosan tudják, hogy Isten az alázatosságot keresi a szívükben és az egyszerűséget, tehát azt várja, hogy az Ő Isteni akaratát tekintsük egyedül olyan dolognak ami a javunkra válik. Ezért az Istent szeretők ezt vallják:

    „Isten nem hagy magából gúnyt űzni. Amit az ember vet, azt is aratja. Aki tehát test szerint vet, testéből is arat majd romlást. Aki ellenben a lélek szerint vet, lelkéből arat örök életet.” (Gal 6, 7b-8)

    Ahogy szent Fausztina nővér írja a naplójában, látott tömegetek vonulni énekelve és táncolva és nem is látták hogy az út végén a pokol szájába hullanak. Azok az emberek akik megpróbálják itt ezt az Istenkáromló imát propagálni, mind olyanok mint a langyos víz amit Jézus kivet a szájából, mert semmire sem használható. Az ilyen emberek azt hiszik, hogy a helyes úton járnak, és nekik jár az üdvösség, mert nem loptak, nem öltek, és tán még gyóntak is, meg templomba is elmentek vasárnap, de igazából pont ezek a lagymatag mindenevők vannak a legnagyobb veszélyben, mert a sátán épp őket tudja a legegyszerűbben megvezetni. Na persze, hogy nem azzal, hogy bankrablásra bírja őket, vagy nyílt Istenkáromlásra, neki elég ha abban a hitbe tartja őket, hogy Istent szeretők, a maguk módján persze, mert ez meg az is belefér, mert Isten irgalmas. („Isten nem hagy magából gúnyt űzni.”) Még a „hideg” is jobb mint a langyos, mert a bűnös hamarabb megtér mint az aki megvan győződve róla, hogy ő különb ember, neki jár az üdvösség.

    Az is jelzi, hogy a sátán rosszul viseli, ha felhívják a figyelmet a stiklijeire, hogy már másodszor lett törölve a figyelmeztetésem. Maradjatok távol ettől az Istenkáromló „imától”!

    egy pálos

    Válasz
  2. Tamás, László

    „Az Istent szeretőknek minden a javukra válik!”

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.