RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

„Mennyire megváltozna a világ, ha egymillió gyerek imádkozná a rózsafüzért!” – mondta Szent Pió atya.

EGYMILLIÓ GYERMEK IMÁDKOZIK

A világméretű katolikus segélyszervezet, a „Kirche in Not” (Szükséget Szenvedő Egyház) az Egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért nevet viselő akcióban való részvételre szólít fel. Október 18-án helyi idő szerint 9 órakor a világ minden táján különböző korú gyermekek összegyűlnek, hogy együtt imádkozzanak az egységért és a békéért. A világ több részén fél órára felfüggesztik a tanítást is.

A gyermek rózsafüzér akciót 2005-ben, Venezuelában indították el. Az alapötletet Szent Pio atya egyik mondása adta, ami így hangzik: „Mennyire megváltozna a világ, ha egymillió gyerek imádkozná a rózsafüzért!”. Innen a kezdeményezés elnevezése is. A katolikus egyházban az október a rózsafüzér hónapja.

A „Kirche in Not” németországi szervezete nyomtatott segédanyagokkal támogatja a kezdeményezést, amik tartalmaznak egy útmutatót a rózsafüzér imádsághoz, rövid elmélkedéseket  az öt rózsafüzér titokhoz és az imaszándékhoz, mint a hajlandóság a vita utáni megbékélésre, valamint a rászorulók megsegítésére.

A hajtogatók és a plakátok „Egy millió gyermek imádkozza a rózsafüzért” címszóval, 20 centes darabáron megrendelhetők a segélyszervezet müncheni irodájában. A papi hivataloknak ingyenesen rendelkezésre bocsájtják.

Hívjuk a vállalkozó szellemű iskolákat, intézményeket, közösségeket, családokat, hogy október 18-án, szerdán 9 órakor imádkozzunk közösen! 

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.