Register
A password will be e-mailed to you.

Szeretném Neked röviden bemutatni azt az életvédő eseményt, amelyre szeptember 27. és november 5. között Budapesten kerül sor.

Remélem, hogy Te és a gyülekezeted be tud majd kapcsolódni ebbe a békés, imádságos lelkületű, politikamentes, mindenütt azonos időben megrendezésre kerülő életvédő megmozdulásba, amelynek neve: 40 NAP AZ ÉLETÉRT.

Ebben azért fohászkodunk, hogy fáradozásunk nyomán véglegesen visszaszoruljon az abortusz. 40 NAP AZ ÉLETÉRT olyan, egy célra összpontosító esemény, amelynek már eddig is mérhető eredményei vannak. Eddig 44 különféle nemzet 715 településén került megrendezésre. 13,300 magzatgyermekről tudunk, akiknek abortusztól való megmeneküléséről hírt adtak. Mintegy 28 %-kal csökkent a helyben végzett terhesség-megszakítások aránya. Hatására abortusz utáni szenvedésnek kitett nők és férfiak találtak gyógyulásra és megbocsájtásra. Bizonyos városokban már első alkalommal is százak, olykor ezrek kerültek kapcsolatba ezzel az életvédő szolgálattal.

A 40 NAP AZ ÉLETÉRT egy felekezetek közötti, hitre alapozó szolgálat.
1) Ima és böjt: hívő embereket kérünk, hogy imával és böjttel csatlakozzanak a városunkban tartandó 40 NAP AZ ÉLETÉRT eseményeihez, az egészségügyben dolgozók lelkiismereti szabadságának megvédése, illetve ebből fakadóan az abortusz végleges visszaszorulása érdekében.

2) Békés imavirrasztás: békésen, imádságos lelkülettel és a társadalom számára tanúságot téve 40 napon át állunk majd ki az életért a Szent István Kórház (IX. Budapest, Nagyvárad tér 1.) előtt.

3) Szívek szólítása: szívhez szólóan szeretnénk életvédő üzenetünket eljuttatni az egész városnak a sajtó, a templomi bemutatkozások, a kopogtató látogatások és a nagy nyilvánosság számára is érzékelhető formában.

A 40 NAP AZ ÉLETÉRT minden résztvevője nyilatkozatot ír alá, amellyel kötelezi magát, hogy békésen, keresztényhez méltó módon viselkedik. A 40 NAP AZ ÉLETÉRT mozgalmát sok-sok kiemelkedő hazai és külföldi személyiség támogatja. Addig is, amíg a magyar nyelvű honlap el nem készül (ez 10 napon belül megtörténhet), az alábbi honlapon kaphat részletesebb tájékoztatást küldetésünkről és itt lehet feliratkozni a helyszíni demonstráción való résztvételre: www.40daysforlife.com.

Örülnék, ha csak rövid találkozás erejéig, de személyesen is jelen tudna lenni, hogy Ön is kiálljon és felszólaljon azokért, akik a maguk érdekében még nem tudnak beszélni: vagyis azokért a drága magzatgyermekekért, akik még anyjuk méhében élik veszélyeztetett életüket.

2017. szeptember 27-től november 5-ig 40 napon át, naponta 12 órát böjtölünk és imádkozunk a nemzetünk legbelső határain, vagyis az anyaméheken belül veszélyeztetett legkisebb kisebbségért, a magzatkorú gyermekekért, az őket teherként hordó szülőkért, a babákat ítéletvégrehajtóként elpusztító egészségügyi dolgozókért.

TEHÁT kérlek, hogy otthonodban szánj napi 1 órát imádságra, ezért a szándékért.

Aki pedig el tud jönni, azt mindennap várjuk egy művi terhesség-megszakítást végző budapesti szülészet előtt: a IX. kerületi Nagyvárad téri Szent István Kórház főépülete előtt. Kérjük regisztráld be magadat az alábbi link alatt található táblázatban.

Áldozzunk időnkből a jogaikért küzdeni képtelen, abortuszra szánt magzatok megmentésére!

Életre fel!

Dr. Téglásy Imre
+36 30 9226775
imre.teglasy@gmail.com

Utóirat: Kérem, hogy ezt a levelet egyetértésed esetén küldd meg azoknak, akik nézeted szerint építő jelenléttel segíthetik életvédő célkitűzésünket.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.