RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Ez a crucifix Jeruzsálemben, a Szent Sír Templomban található:

2017 áprilisában sok száz laikus és egyházi személy volt a tanúja annak, hogy az ikon szeme kinyílt:
Látjátok? A második fotón az egyik szem ki van nyitva / a másik nem látható/, pedig eredetileg a már halott Krisztus csukott szemmel látható az ikonon.
 
Theodore Daoud atya, katolikus pap így nyilatkozott az esetről:

“Mivel rengeteg megkeresés érkezett hozzánk a csoával kapcsolatban, szeretném tisztázni a következőket:

“1- A csodás esemény múlt hét szerdán, nagyszámú pap és látogató szeme előtt történt. Személyesen részese volt többek között barátom Archimandrite Malateus Basa – az ő ismerőse készítette ezt az elhíresült fényképet is – aki biztosított engem az eset valódiságáról, és részletesen elmondott mindent arról, hogy a keresztrefeszített Krisztus ikonjának szeme – ami mindig csukott volt – egy teljes napra kinyílt.

“2- Isten Szeretete engedi meg a csodákat, hogy megerősítse gyenge hitünket, bár nem ezek miatt hiszünk. A hitünk ennél sokkal mélyebb rétegekben van. Láttuk Istent testben, hallottuk Őt, ettük Őt, és tanúi vagyunk Keresztrefeszítésének, Halálának, Feltámadásának és Mennybemenetelének. A legnagyobb csoda – melyet messze nem értékelünk eléggé – minden egyes Liturgiában megtörténik, ahol a kenyér és a bor átváltozik Krisztus Testévé és Vérévé. Soha ne felejtsünk el ezen elmélkedni.

“3- Ezt a csodát, és minden csodát, Istentől jövő jelnek tekintünk, hogy erősítse hitünket és emlékeztessen Annak Isteni Szeretetére, aki bűneink miatt meghalt a keresztfán. Tartsunk bűnbánatot, készüljünk az igazi Nagyhétre és Feltámadásra.

Dicsőség az Úrnak!”

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

3 hozzászólás

 1. kunavar

  Vajh, mikor keletkezett a cikk? Bár a hozzászólásokat látva, mostaninak is gondolhatnám, azonban ez nem jelent bizonyságot. S emlékszem hasonló írásra, évekkel korábbról.

  Válasz
 2. Kovács Erna

  Most képzeljetek el, ha a katolikus templomokban kicserélnek a halotti Jézus képet a gyógyító Jézus képre. Hiszen Feltámadott. Él! Tehát gyógyít. Változna – e a hívőkben valami…. Úgy hirtelen a szívükben a Kép láttán? Majd az összeset.
  Nem. Ez nem eretnekség. Hiszem Tudom.

  Válasz
 3. Ava

  Amikor megnyitottam ezt a cikket, erősen csuklottam. A képet nézve a csuklás hirtelen elmúlt. Gondoltam, szólok. Üdv.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.