RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

1. “Fiam, fiam, már nagyon vártam ezt az órát, amelyben szívem nagy szeretetét feltárhatom neked. Imádkozz hozzám és a többieket is figyelmeztesd erre, mert közel van az idõ, amikor meglátogatom a hitetleneket, akik a kegyelemi idõt nem használták ki. Tarts ki az imában, hogy ellenségemnek ne legyen hatalma feletted. Mondd meg az enyéimnek, hogy mindig legyenek készenlétben, mert ítéletem hirtelen fog elérkezni és senki sem futhat el elõlem, mindenkit megtalálok! Az igazakat meg fogom védeni. Figyeld a Nap, a Hold és a csillagok állását. Ha nyugtalannak tűnnek, és szokatlan módon mozognak, akkor tudni fogod, hogy már nincs messze a nap. Maradjatok erõsek az imában és virrasszatok, míg a pusztítás angyala elvonul az ajtótok elõtt. Imádkozzatok, hogy ezek a napok lerövidüljenek.”
.
2. “Imádkozz és térj meg! Nagy dolgok forognak kockán! Imádkozz! Mert az emberek jókedvvel és élvezettel haladnak pusztulás felé, mintha egy álarcosbálra, vagy az ördög esküvõjére mennének. Segíts nekem a lelkek megmentésében. Túl sok a bűn. A harag napja, a maga félelmetes eseményeivel közel van, sokkal közelebb, mint gondolnád! A világ hamis biztonságérzetbe ringatja magát. Az isteni ítélet úgy fog lecsapni, mim a villám. Ezek az istentelen és gonosz emberek nem kapnak kegyelmet, úgy elpusztulnak, hogy Szodoma és Gomorra büntetése az övékhez képest semminek sem tûnik majd. Igen, mondom neked, a gonoszság még soha nem volt olyan nagy, mint napjainkban.”

3. “Tartsátok zárva az ablakaitokat (az ítélet napján). Ne nézzetek ki. Gyújtsatok meg egy szentelt gyertyát, az sokáig ki fog tartani. Imádkozzátok a rózsafüzért. Olvassatok lelki könyveket. Végezzetek lelki áldozást és a szeretet tetteit cselekedjétek, amivel nekünk örömet szereztek. Imádkozzatok kitárt karokkal, vagy boruljatok a földre, hogy sok lelket megmentsetek. Ne menjetek ki a házból. Gondoskodjatok elegendõ élelemről. A természet erõi megindulnak és a tűzesõ miatt az emberek remegni fognak a félelemtõl. Legyetek bátrak! Veletek vagyok!”

4. “Gondoskodjatok az állatokról ezekben a napokban. Én vagyok a teremtõ, az állatok és az emberek védelmezõje. Elõtte jeleket fogtok kapni, hogy tudjátok, mikor kell majd több élelmet adnotok az állataitoknak. A kiválasztottak tulajdonát megvédem, beleértve az állatokat is. Ne engedjetek senkit sem kimenni az udvarra, aki kimegy az állatokat etetni, az meghal. Gondosan fedjétek le az ablakaitokat. A választottaim ne lássák haragomat. Bízzatok bennem, és én leszek az oltalmatok. ”

5. “Tűz-hurrikánok fognak áradni a felhőkből és az egész föld fölött elterjednek! Viharok, rossz idõ, villámok és földrengés lesz az egész földön, két napig. Szakadatlan tűzesõ fog esni! Egy nagyon hideg éjszakán fog mindez elkezdõdni. Mindez annak a bizonyítékaként, hogy Isten a teremtés ura. Akik bíznak bennem és hisznek szavaimnak, nincsen félnivalójuk, mert nem fogom cserbenhagyni õket, és azokat sem, akik igémet terjesztik. ”

6. “Hogy felkészüljetek ezekre a csapásokra, a következõ jeleket fogjátok tapasztalni: az éjszaka nagyon hideg lesz. A szél süvölteni fog. Egy idõ után villámcsapásokat lehet majd hallani. Csukjatok be minden ajtót és ablakot. Ne beszéljetek senkivel, aki a házon kívül van. Térdeljetek le egy kereszt elõtt, bánjátok meg a bűneiteket és imádkozzatok Anyámhoz védelemért. A földrengés ideje alatt ne nézzetek ki, mert Isten haragja szent. ”

7. “Akik nem hallgatják meg ezt a tanácsot, egy pillanat alatt meghalnak. A szél mérges gázokat fog terjeszteni az egész földön. Akik szenvednek, és ártatlanul meghalnak, mártírokká válnak és bevonulnak velem országomba. A sátán diadalmaskodni fog. Azonban három éjszaka után véget ér a földrengés és a tűz. A következõ napon újra kisüt a nap és angyalok fognak leszállni az égbõl és a béke lelke elterjed a földön. Végtelen hála tölti el azokat, akik kiállták ezt a szörnyű próbát. Más országokból is választottam ki lelkeket, akik megkapják ezt a kinyilatkoztatást (Belgiumól, Svájcból, Spanyolországból), hogy ezek az országok is felkészüljenek. Imádkozzátok a rózsafüzért, de jól imádkozzátok, hogy imáitok az égbe jussanak. Hamarosan borzasztó katasztrófa éri a földet, olyan fenyítés, amilyen ezelõtt még soha. ”

8. “Mennyire nem törõdnek az emberek ezekkel a (végső) dolgokkal! Nagyon hamar be fognak következni, minden várakozás ellenére. Mennyire közönyösek és nem készülnek ezekre az eseményekre, amelyeken hamarosan keresztül kell menniük. Isten ítélete eléri a földet. Atyám haragja kiárad az egész világra. Ezért figyelmeztetem a világot a ti közremûködésetekkel, ahogy már ezt olyan sokszor tettem. ”

9.
“Ez a katasztrófa úgy fog elérkezni a földre, mim egy villám. Abban a Pillanatban a reggeli nap fényét szuroksötét váltja fel! Senki se hagyja el a házat és ne nézzen ki az ablakon ettől a pillanattól kezdve. Én magam jövök el a villámban és a mennydörgésben. A gonoszak megpillantják isteni szívemet. Nagy lesz a zűrzavar a teljes sötétség miatt, ami az egész földet beborítja, és sokan meghalnak félelmükben vagy elkeseredettségükben.”

10. “A sötétség ezen napjaiban senki ne hagyja el a házat és ne nézzen ki az ablakon. A sötétség egy nap és egy éjszaka fog tartani, amit egy további nap és éjszaka követ, majd még egy nap, de a következõ éjszakán a csillagok ismét viágítani fognak és, reggel újra felkel a nap és TAVASZ lesz!! A sötétség napjaiban a választottak ne aludjanak. Szakadatlanul imádkozzanak és ne botránkozzanak meg bennem. Össze fogom gyűjteni a választottakat. A pokol azt gondolja majd, hogy az egész földet birtokába vette, de én megfékezem.”

11. “Újra és újra figyelmeztettem az embereket és sok lehetőséget adtam a jó útra való visszatérésre, de most a gonoszságuk elérte a tetõpontját és a büntetéssel nem lehet tovább várni. Mondjátok meg mindenkinek, hogy eljött az idő, amikor ezek be fognak következni. ”
.
Pió atya Magyarországról szóló próféciája:
.
“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra.
.

.

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

5 hozzászólás

 1. kata

  HISZEK ISTENBEN ,IGAZ VALAMI KÖZELEDIK ,ÉN JELEKET KAPTAM ISTENTŐL FELFOTÓZTAM AZ ÉGRE A FÉNYKÉPEN EGY HATALMAS SZIV VAN FELETTE A NAP SUGARAIVAL JÉZUS SZIVET KÜLDÖTT ,A MÁSIK KÉPEN AZ ÉGEN AZ UR JÉZUS ÁLL SZELLEM ALAKBAN ÉS EGY J BETÜ A KÉPEN 12 23 SZÁM LÁTHATÓ , A KÓVETKEZŐ KÉPEN EGY HATALMAS KERESZT A HÁTTÉRBEN UR JÉZUS JOBB VÁLLÁN A SZIV LÁTHATÓ,AZT MONDTÁK KIVÁLASZTOTT VAGYOK ,SOKAT IMÁTKOZOK ÉRZEM VALAMI HAMAROSAN KÖZELEDIK EMBEREK FELÉ, A FÉRJEM IS HISZI A JÓ ISTENT, JULIUSBAN ÁLMODOTT JÉZUSRÓL ITT VOLT NÁLUNK,FEHÉR TŐRT SZINÜRUHÁBAN,EZ MIND IGAZ MEGTŐRTÉNT VELÜNK,MUTATOM EMBEREKNEK IMÁTKOZZANAK TÉRJENEK MEG MÉG NEM KÉSŐ,DE SAJNOS SOKAN MÁR NEM ISMERIK AZ ISTENT A SÁTÁN VAN A HATALMON

  Válasz
  • Reni

   Ez a prófécia kétes. Bár sok hitelesnek tűnő állitás van bele keverve, utána olvastam, és Pió atya köreiből van, aki ezt hamisnak tudja, ezek szerint egy látomás népszerűsitése érdekében bizonyára jószándékkal adták Pió atya szájába, ami nem egyezik az Ő szava járásával (noha idézett üzenetként irják). A 3 nap mikor következne? A 3. vh idején? A nagy nyomorúság idején? Hol van ez elhelyezve időben. Úgy gondolom, részigazságokat tartalmazó más, bizonytalan forrásból származik.

   Válasz
 2. Csapó Emma

  nem most lesz, a moszkvai tűz következtében? már eléri az atomzónát

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.