RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Egy hír a toleranciáról és a másság tiszteletben tartásáról

A tetoválóművész és sminkvállalkozó Kat Von D letiltotta az Instagram-járól a sminkverseny győztesét, csak mert Trump elnök támogatója.

A CBS News riportja osztotta meg a világgal a hírt.  A kansasi Gypsy Freeman sminkművész vitte el a pálmát “SzentésBűnös” fantázianevű makeup art művével, amit itt láthattok:

A díjban, amit Freeman megnyert, benne foglaltatik egy 500 dolláros Sephora ajándékutalvány, és egy utazás Los Angeles-be, Kat Von D új kozmetikai bemutatójára. Viszont néhány órával a győztes nevének kihirdetése után, Freeman privát levelet kapott Kat Von D-től, hogy mivel Trump elnök támogatója, ezért nem hajlandó fogadni a bemutatóján.

“A brand-em és a kampány-találkozóim sok olyasmit nagyra tartanak, amiket Trump ellenez” mondta Von D a Kansas City Star tévéműsorban. “Személyesen nagyon keményen dolgozom azon, hogy senki olyan ne legyen jelen az eseményeimen, aki feminista-ellenes, homoszexuálitás/LGBT-ellenes, migránsellenes, klíma-ellenes fasiszta dolgokat támogat, mint Trump.” folytatta Von D.

Von D Trump elnököt egyenesen Hitlerhez hasonlította, “Elképzelhetetlen (ha nem lehetetlen) számomra olyan emberrel barátkozni, aki olyanvalakit támogat, aki minden ellen van, ami mellett én kiállok. Mintha ugyanúgy kellene éreznem azok iránt, akik Hitler vagy bármelyik másik fasiszta támogatói.”

>> Kat Von D

Freeman úgy tűnik kizárólag egy Instagram poszt alapján lett Trump-támogatóvá avanzsálva, mert megosztotta az elnök kampányplakátját. Freeman csalódottan úgy reagált, hogy ez „bigottság”. „Mi más a bigottság, ha nem ez? Toleranciát hirdetnek, a másság elfogadását. De amit nekünk felrónak, azt ők nyugodtan megtehetik. Micsoda képmutatás!” Freeman nyilvánosan kérdőre vonta Von D-t a kirekesztése miatt.

Azóta Freeman már komoly támogatást kapott azoktól a közösségi média használóktól, akik szerint Von D profihoz méltatlan. „Köszönjük, hogy kiálltál az elnökünk mellett! Fantasztikus a munkád, tiéd a csodálatunk!” írta valaki az Instagramra. Egy másik ezt írta: „Megérdemled a nagy elismerést a munkádért. Lehet, hogy KatVonD számára csak ez jelentette a 15 perc hírnevet.”

Forrás: http://www.breitbart.com/tech/2017/07/25/kat-von-d-disqualifies-makeup-contest-winner-for-supporting-trump/?utm_source=facebook&utm_medium=social

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.