RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

Kedves testvérek nézzétek ezt a lengyel felvételt Piotr Glass atya, az ördögűző atya munkájáról szóló filmet.

A film 5 nyelv felirattal el van látva (lengyel, angol, cseh, német, orosz, magyar …).
Terjesszük, hogy minél több magyar nézze meg.  A magyar felirat a felvétel lenti eszközök között van a fogaskerekén      (Napisy(feliratok) – Wegierski (magyarul).
Szent PIO atya: “Szeressétek a Szűz Máriát és tegyetek meg mindent, hogy a többiek is szeressék és tiszteljék Őt!  Mindig imádkozzátok a Mária rózsafűzerét és tegyétek a jót. A rózsafüzér imádkozásának köszönhetően a sátán csábításaival nem fog bennetek annyira eredményesen kísérteni, nem fog neki sikerülni a lelketeket megcélozni. A rózsafüzér jámbor elimádkozása mindig diadalmaskodik a sátán fölött! Ez az ima minden rossz fölött diadalmaskodik.”  Pio atya, amikor azt érezte, hogy elhagyja őt az isteni ereje és védelme, azt mondta: “ Passzoljátok ide a fegyveremet! Ezzel az ember képes legyőzni a sátánt! – magyarázta, amikor kezébe adták a rózsafüzért”.
Pio atya gyakran, és a halála órájában ismételgette: “Mindig imádkozd a rózsafüzért!”.
 “Amikor felébredsz ne adj a sátánnak egy másodpercet sem, egyből kezd el imádkozni a rózsafüzért és elmélkedni rajta. Amikor dolgozol akkor is ezt imádkozd, pl. amíg elmosod a tányérokat, takarítasz vagy bármit teszel, mindig lélekben imádkozd a rózsafüzért. Ha ezt teszed nem adsz teret arra, hogy a sátán rossz gondolatokba vigyen téged. Ha ezt teszed, akkor szabadon cselekedhetsz és mindig nyugodt leszel!”

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

7 hozzászólás

 1. Szabó Rozálka

  Zsadányi József atyát is tudom ajánlani. Sokakért imádkozik szabadulásokért.
  Ő Szentesen megtalálható.

  Válasz
 2. Oszkár adatlap-képe
  Oszkár

  Üdv végig néztem Péter Atya ördög űzési videóját amitől szó szerint lefagytam.a hölgy személyében magamra ismertem tudom hogy démoni megszállás alatt vagyok és fogva tart) már próbálkoztam régebben is keresni kutatni miért vannak szörnyű álmaim látomásaim, miért tart engem is fogva a titkolt szexuális életem az életem túl bonyolult ahhoz hogy itt le írjam; amikor az atyát Péter atyát hallgattam és néztem őt valami azt súgta találkoznom kell azzal az emberrel; bár reménytelen hiszen nem Magyarországon él) De beszélnem kell itt Magyr országon lévő ördög űzövel ha ez lehetséges kérem értesítsenek köszönöm Isten áldja önöket Ámen üdvözlettel Oszkár az Úrban:

  Válasz
  • Sallai Gábor

   Keresd Gável Henrik atyát, neki van ördögűzői engedélye. Email-címe: henrikatya@yahoo.com
   Az Albertfalvi Szent Mihály Plébánián szolgál: 1116 XI. kerület Budapest Bükköny utca 3.

   Vagy Katona István atyát, neki is van ördögűző engedélye: 20-438-6160

   Válasz
   • Robert

    Katona István nem ördögűző, maximum szabadító és dicsőító imákat mond, de ez csak azoknak segít, akik sérült emberek, de nem a megszállott esetében.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.