Register
A password will be e-mailed to you.

DETROIT, 2016 április 26 – Több száz ember gyűlt össze ezen a hétvégén, hogy a Planned Parenthood ellen tüntessen. Azt mondták, spirituális harcot vívnak az ördöggel. Néhányuk számára ez a szellemi sík egészen konkréttá vált.

Nem messze a Planned Parenthood Detroit-i Egészségügyi Központtól áll a Sátán Temploma, melynek tagjai szintén kiözönlöttek a járdára, kissé kísérteties előadást produkálva.

Felnőtt férfiak csecsemőfejet ábrázoló maszkokat viselve, pelenkában, fekete bőrszíjas ostorral ütlegelték egymást és magukat, majd babahintőport szórtak a levegőbe, különböző formulákat skandálva.

Mindezt azzal a céllal tették, hogy szembehelyezkedjenek a pro-life-osok /az életért menetelők/ megnemszületett-gyermekek körüli hisztériakeltésével, ahogy ők fogalmaztak, ami szerintük egyfajta fetisizálás.

Az akciójuk – a sátánisták felfogása szerint – a magzatok bálványozását célzott kifigurázni, fiktív és kényszerítő erejű propaganda a szaporodást szabályozó egészségügyi szervezet mellett. A Sátán Temploma tagjai abban hisznek, hogy a szabad döntés ellenes mozgalmak, és a magzat orvosi besorolhatatlansága elrejtik a valóságot, és hogy a nőknek joguk van dönteni.”

„A kinagyított magzatfejek, és az embriók érzéketlenségének, lélek-nélküliségének megszemélyesítése azt illusztrálják, hogy a magzatok lassan egy félistenség szintjére vannak emelve”, mondják.

Az életért menetelők szerint ez a tiltakozás – bár nem látják szívesen – mégsem jelent veszélyt a saját üzenetük célbaérése szempontjából.

„Vajon miért hagyja a Planned Parenthood, hogy ezekkel társítsák össze őket?”,  kérdezte Monica Miller, az egyik pro-life aktivista vezető, aki nemzeti szinten szervez hasonló megmozdulásokat.

A pro-life aktivisták annak azért örültek, hogy az ő több, mint 200 fős tüntetésükkel szemben a sátánisták alig páran tudták csak összehozni az ellen-demonstrációjukat Detroitban.

„Ez a bizarr előadás nem újdonság ettől a Lucien Greaves vezette sajtóéhes szektától.” (Doug Messner). Egy korábbi nyilvános műsorukban papi jelmezbe öltözve nőket öntöttek le tejjel.

Forrás: LifeSiteNews

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.