RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

DETROIT, 2016 április 26 – Több száz ember gyűlt össze ezen a hétvégén, hogy a Planned Parenthood ellen tüntessen. Azt mondták, spirituális harcot vívnak az ördöggel. Néhányuk számára ez a szellemi sík egészen konkréttá vált.

Nem messze a Planned Parenthood Detroit-i Egészségügyi Központtól áll a Sátán Temploma, melynek tagjai szintén kiözönlöttek a járdára, kissé kísérteties előadást produkálva.

Felnőtt férfiak csecsemőfejet ábrázoló maszkokat viselve, pelenkában, fekete bőrszíjas ostorral ütlegelték egymást és magukat, majd babahintőport szórtak a levegőbe, különböző formulákat skandálva.

Mindezt azzal a céllal tették, hogy szembehelyezkedjenek a pro-life-osok /az életért menetelők/ megnemszületett-gyermekek körüli hisztériakeltésével, ahogy ők fogalmaztak, ami szerintük egyfajta fetisizálás.

Az akciójuk – a sátánisták felfogása szerint – a magzatok bálványozását célzott kifigurázni, fiktív és kényszerítő erejű propaganda a szaporodást szabályozó egészségügyi szervezet mellett. A Sátán Temploma tagjai abban hisznek, hogy a szabad döntés ellenes mozgalmak, és a magzat orvosi besorolhatatlansága elrejtik a valóságot, és hogy a nőknek joguk van dönteni.”

„A kinagyított magzatfejek, és az embriók érzéketlenségének, lélek-nélküliségének megszemélyesítése azt illusztrálják, hogy a magzatok lassan egy félistenség szintjére vannak emelve”, mondják.

Az életért menetelők szerint ez a tiltakozás – bár nem látják szívesen – mégsem jelent veszélyt a saját üzenetük célbaérése szempontjából.

„Vajon miért hagyja a Planned Parenthood, hogy ezekkel társítsák össze őket?”,  kérdezte Monica Miller, az egyik pro-life aktivista vezető, aki nemzeti szinten szervez hasonló megmozdulásokat.

A pro-life aktivisták annak azért örültek, hogy az ő több, mint 200 fős tüntetésükkel szemben a sátánisták alig páran tudták csak összehozni az ellen-demonstrációjukat Detroitban.

„Ez a bizarr előadás nem újdonság ettől a Lucien Greaves vezette sajtóéhes szektától.” (Doug Messner). Egy korábbi nyilvános műsorukban papi jelmezbe öltözve nőket öntöttek le tejjel.

Forrás: LifeSiteNews

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.