Register
A password will be e-mailed to you.

Egy – a pénzügyi elitben forgolódó – holland bankár, Ronald Bernard azt állítja, hogy az Illuminati egyik titkos egysége megparancsolta neki, hogy gyermekeket áldozzon fel.

Ronald Bernard azt állítja, az Illuminati célja az volt, hogy ő pszichopatává váljon. „De nem sikerült nekik.” Sötét és sokkoló részleteket tár fel gyermekek feláldozásáról, amivel az összeesküvők a saját tagjaikat zsarolják.

„Amikor belekerültem, figyelmeztettek: „ne csináld, amíg nem vagy képes 100% megsemmisíteni a lelkiismeretedet.” A fülemben cseng, ahogy akkor visszanevettem, pedig egyáltalán nem volt vicces.

„Úgy képeztek ki, hogy pszichopatává váljak, de nem sikerült nekik.”

Bernard beszél arról is, hogyan tették tönkre az olasz gazdaságot és a csődbe vitt vállalkozások hogyan vezettek tömeges öngyilkosságokhoz, destrukcióhoz, és mindezt banki kollégái „sikerként” ünnepelték.

“Az egyik kollégám megkérdezett, Ronald, emlékszel te, hogy csináltuk az olasz lírával? Emlékszel arra ügyletre, amiben olyan hatalmas mennyiségű lírát dobtunk piacra, hogy elkezdett zuhanni az értéke, és hogy egy nagy olasz cég bele is nyekkent? Emlékszel arra a fondorlatos kis húzásunkra? Tudod, hogy a tulaj kinyírta magát, és egy egész családot hagyott hátra?” És ezen jót röhögtünk. Ha ha ha, mindenki, együtt mind, aki ott volt. Lenéztük az embereket, gúnyolódtunk rajtuk. Csak egy adat voltak nekünk, jelentéktelen tárgyak, értéktelen szemét. A természet, a bolygó, minden eléghet, megsemmisülhet. Csak haszontalan élősködők. Addig, amíg elérjük a céljainkat, addig, amíg növekedünk.”

Azután Ronald leírja „a vég kezdetét a számára”, hogy mikor került „mélyen bele az Illuminati társaságba”, és hogy „aláírt egy élethossziglani szerződést” – de a lelkiismerete elkezdte gyötörni. „Ezeknek az embereknek a többsége enyhén szólva nem a rendes vallást követi. A többségük luciferiánus. Mondhatod, hogy a vallás egy tündérmese, Isten nem létezik, ez az egész nem valóságos. De nekik ez igazság és valóság, ők szolgálnak valami anyagtalant, immateriálist, amit ők Lucifernek hívnak.”

“Kapcsolatba kerültem ezekkel a körökkel, de csak nevettem a hitükön, nekem csak ügyfelek voltak. Szóval elmentem az egyik helyükre, amit Sátán Templomának hívtak. Eljártam ezekre a helyekre, ahol szentmiséket celebráltak meztelen nőkkel, likőrrel, ilyesmikkel. Engem ez pusztán szórakoztatott. Nem hittem semmiben, messze nem gondoltam, hogy ez igaz lehet, hogy ez reális. Az volt a véleményem, hogy a sötétség és az ördög csak az emberek fejében létezik. Akkor még nem láttam az összefüggéseket.”

„Szóval ilyen társaságokban vendégeskedtem, és nagyon tetszett, hogy annyi meztelen nőt láthatok. Ez volt ám a jó élet. Aztán egy adott pillanatban meghívást kaptam külföldre, hogy részt vegyek egy áldozati szertartáson.”

Ronald megállt, szemmel láthatóan nagyon megviselte az emlékezés. Látszott, hogy nehezére esik folytatni a beszámolót. De megpróbálta. „Ez volt a töréspont….. …a gyerekek…”

<< VIDEO (nézd 20:41-től)

„Utasítottak, hogy tedd meg?” kérdezte a riporter. „Igen, de képtelen voltam rá.” A volt elitbankár a könnyeivel küzdött. A riporter megkérdezte, hogy szeretne-e pár perc szünetet. „Nem,” feleli, és folytatja. „Ezután lassacskán összeomlottam. Elég sokmindenen mentem én is keresztül gyerekkoromban, és amit láttam, mélyen hatott rám. Minden megváltozott. De egy ilyen világban találtam magamat. Aztán elkezdtem visszautasítani a feladataimat a munkámban. Nem bírtam tovább csinálni. És ez már veszélyes játszma volt.

Ronald arcán könnyek csorogtak lefele. „Nem tudtam tovább optimálisan funkcionálni, a teljesítményem zavarossá vált, visszautasítottam munkákat, nem akartam tovább a részese lenni ennek. Ebben a világban mindenki a zsebükben van. Elég ha zsarolható vagy, és ha visszagondolok, én rosszul kezeltem a zsarolást. Azokon a gyerekeken keresztül csinálják, és ettől megsemmisültem.”

Ronald arról is beszélt, hogy az Illuminati az egész világon ugyanezzel a módszerrel zsarol politikusokat. Ha rákeresel a Google-ben, elég sok tanút lehet találni, akik elmesélik, hogy ez nem egy Walt Disney tündérmese. Sajnos az az igazság, hogy évszázadok óta csinálják már ezt. Később egy teológiai kurzuson megértettem, és már az Ószövetségben is találni referenciákat ilyen praktikákról.”

„Az első 10 törzs is a gyermekrituálék miatt lett Babilóniába száműzve. Beleértve a gyermekáldozatokat is, és ezek után elkezdtem hinni, mert megértettem, hogy több az élet annál, amit a szem lát. Ez az egész egy belső világ. És ez valós.”

„Beszélned kell a sötét erőről és a fény megnyilvánulásáról.” Ronald szilárdan állítja, hogy az Illuminati létezik. „Létezik. Meg volt írva már a Bibliában, de nem csak a Bibliában. Annyi könyvet lehet találni, hogy volt egy elkülöníthető pillanat, amikor megnyilvánult a fény, amikor egy csoport a saját útját kezdte járni, és belül intenzív haragot és gyűlöletet éreznek.”

VIDEO (nézd 20:41-től) >>

„Csak kevesen vannak, akik nem becsülik alá ennek az egésznek a súlyát és a komolyságát. Mert ez egy megsemmisítő erő, és nem tűri az ellenkezést.

Gyűlöli a teremtést, gyűlöli az életet. Mindent meg fog tenni, hogy totálisan megsemmisítsen minket. és úgy éri ezt el, hogy megosztja az emberiséget. Oszd meg és győzz – ez a jelszavuk.

Az emberiség a testet öltött fény, ez az igazi Teremtés. De amíg meg tudod osztani és szembe tudod állítani őket politikai pártok, bőrszín, vagy akármi szerint, addig sikeresen lefojtod – luciferiánus szempontból – az ellenséged teljes erejét, addig a képességeinek nincs birtokában.

Nem tudnak kiállni magukért, de ahogy megtennék, a luciferiánusok veszítenének. Ez a szörny, ez a kapzsi szörny megsemmisülne, eltűnne. Az embereknek az öreg amerikai tábornok esetét szoktam felhozni, aki egy halom embert behívott egy sötét szobába. A szemek megszokták a sötétséget, de egyvalamit nem láttak. A tábornok egy szót sem szólt, csak hirtelen felkapcsolt egy lámpát, egyetlen apró fényt, és a hosszú idejű sötétben tartózkodás után mindenki egyedülálló módon szerzett tapasztalatot a fényről, és hirtelen mindenki újra meglátta és felismerte a másikat. Aztán a tábornok megszólalt: „Ez a fény hatalma.”

Ronald emberiségnek szóló tanácsa egyszerű. Fel kell ébrednünk, és észrevennünk, hogy mi történik körülöttünk. Ha egyesülünk, és elutasítjuk a sötétséget, az emberiség megsemmisítheti az Illuminatit, mielőtt az semmisít meg minket. „Egyesülni, egyesülni, eggyé válni egymással, és ez az egész mocsok történet elenyészik. Ez akár villámsebességgel is megtörténhetne.”

Forrás és továbbiak: http://www.neonnettle.com/videos/656-banker-i-was-ordered-to-sacrifice-children-at-illuminati-parties

Jacky Murphy |@NeonNettle on 23rd April 2017

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.