RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A híres evangelista pásztor, Billy Graham Szodomához és Gomorához hasonlítja a mai Amerikát, és szigorúan figyelmeztet, hogy a gonoszság mocsarából ki kell találnia az országnak, de ehhez az kell, hogy az ország vezetői felismerjék azt a hatalmat, amit az ima segítsége jelent.

“Amerika ma éppoly gonosz, amilyen Szodoma és Gomora volt valaha, méltóvá vált Isten ítéletére. Isten megkímélne minket, ha komolyan, teljes szívünkből elkezdenénk imádkozni, tiszta szívvel, melyet Krisztus vére tisztára mosott”, mondta Graham a Decision /Döntés/ magazinban publikált kommentárjában.

“A világ problémái sosem fognak megoldódni, ha a nemzet vezetői nem kezdenek el Istenhez fohászkodni.” – mondja Graham. – „Bárcsak felfedeznék, mekkora hatalom és bölcsesség származik az Istennel való kapcsolatból, és akkor nem telne bele sok idő, és világunk súlyos problémái a szemünk előtt oldódnának meg.”

Graham tiszteletes kiemelte, hogy “Amerikát egy olyan ember alapította, aki hitt az ima erejében”, mert egyedül az ima fordíthatja meg a történelem kerekét, ám “jelenleg a világ kontrol nélkül rohan a vesztébe. Egyetlen erő tudja csak megállítani az események sodrását, és ez egy Krisztus-hívő nép istenfélelemmel teli imája” – mondja.

Állítása szerint, ha “ma az Egyesült Államok tehetetlenül tűri, hogy már képtelen kézben tartani a világ dolgait, ennek csak az az oka, hogy megszűnt az ima, és nincs igazi istentisztelet. Ha vezetőink nem kezdenek el imádkozni Istenhez, úgy legjobb terveik is csődöt fognak mondani, ahogyan Bábel tornyának építése is meghiúsult.”

És most képzeljék el, hogy ez a beszéd Graham 1962.január 7-én rádióban elhangzott beszédéből való!

Az idén 95 éves Graham tiszteletes maga idézte fel akkori szavait most, mert szerinte most pontosan ezt látjuk megvalósulni a világban és Amerikában. “Ebben a modern korban, amiben élünk, megtanultuk az atomenergiát tisztelni, de még mindig oly keveset tudunk arról, hogyan kell fejleszteni és kihasználni az ima erejét.” – mondja. “Még nem tanultuk meg, hogy csak az a nemzet nagy, amelyik térdel, ahol kitartó imában egyesülnek, ott nem kell az erőforrásokat védelmi fegyverekbe ölni. Még mindig nem látjuk, hogy a problémáink megoldását az Istennel való kapcsolatban találjuk meg.”

“Higgyétek el nekem, a történelem ismét megváltozhat és jóra fordulhat, ha a nép hittel térdre tud ereszkedni.”

Az eredeti cikket itt éred el.

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.