RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A mexikói Coahuila de Zaragoza államban lévő Chapel of Saltillo templomban tavaly júniusban videózott egy hívő, ám rendkívüli dolog került az optikája elé. Amikor éppen a Jézus-szobrot filmezte, az hirtelen kinyitotta a szemét.

Az ember kapásból azt feltételezi, hogy átverés az egész, és csak optikai illúzió vagy digitális manipuláció állhat a háttérben. Az elmúlt évben azonban számtalan alapos szakértői vizsgálat történt, ami megállapította: semmiféle hamisítás nem történt.
A videót több mint 20 paranormális specialista, köztük papok, szobrászok és speciális effektusokkal foglalkozó filmesek elemezték ki.
“A felvétel valódinak bizonyult, nem találtak hamisításra utaló bizonyítékot” – nyilatkozta az eredményről a szerkesztő. 

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

14 hozzászólás

 1. Tamás, László

  Talán valóban azt szeretné…
  De!
  Mi mindnyájan minden bűnös cselekedetünkkel, melyet gondolattal, szóval, és mulasztással elkövetünk, újabb szeget verünk és lándzsát döfünk Drága Megváltónk Szent Testébe!
  Uram! Bocsáss meg nekünk! Bűnösöknek.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.