Register
A password will be e-mailed to you.

A mexikói Coahuila de Zaragoza államban lévő Chapel of Saltillo templomban tavaly júniusban videózott egy hívő, ám rendkívüli dolog került az optikája elé. Amikor éppen a Jézus-szobrot filmezte, az hirtelen kinyitotta a szemét.

Az ember kapásból azt feltételezi, hogy átverés az egész, és csak optikai illúzió vagy digitális manipuláció állhat a háttérben. Az elmúlt évben azonban számtalan alapos szakértői vizsgálat történt, ami megállapította: semmiféle hamisítás nem történt.
A videót több mint 20 paranormális specialista, köztük papok, szobrászok és speciális effektusokkal foglalkozó filmesek elemezték ki.
„A felvétel valódinak bizonyult, nem találtak hamisításra utaló bizonyítékot” – nyilatkozta az eredményről a szerkesztő. 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

14 hozzászólás

  1. Tamás, László

    Talán valóban azt szeretné…
    De!
    Mi mindnyájan minden bűnös cselekedetünkkel, melyet gondolattal, szóval, és mulasztással elkövetünk, újabb szeget verünk és lándzsát döfünk Drága Megváltónk Szent Testébe!
    Uram! Bocsáss meg nekünk! Bűnösöknek.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.