Register
A password will be e-mailed to you.

Rózsaeső imaharmincad
.
Kis Szent Teréz közbenjárást kérve, aki megígérte, hogy a mennyben azzal fog foglalkozni, hogy jót tegyen a földön.
.
Az imádság, amit harminc napon át mindenki egyénileg, vagy közösségben imádkozik:


† Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Atyánk, Istenünk, tudjuk, hogy Te magad mellé veszed azokat, akik ebben a világban, mint hűséges gyermekek szolgálnak Téged, ezért Kis Szent Teréz segítségét kérjük irántad való szeretete miatt. Benned való feltétel nélküli bizalma és gyermeki ráhagyatkozása azzal a reménnyel töltötte el, hogy „Te teljesíted akaratát az égben, hiszen ő mindig megtette a Te akaratodat a földön.” Az ő közbenjárására bízva magam, hittel és teljes ráhagyatkozással kérlek, hallgasd meg imám… (mondd el kérésed)

Mi Atyánk…

Uram, Jézus, Te az Istentől született Isten vagy , valóságos Isten a valóságos Istentől született, de nem teremtmény. Te az Isten Egyszülött Fia vagy, Uram és Megváltóm. Emlékezz, hogy Szent Teréz itt a földön szeretetből áldozta fel életét Érted és a lelkek üdvösségéért. Ő „azért akart az égbe menni, hogy jót tegyen a földön”. A Te szeretett jegyesed lett, aki szenvedélyesen kereste dicsőségedet, ezért kérjük őt. Az ő közbenjárásában bízva átadom magam Neked, alázattal és szeretettel kérlek, hallgasd meg imám… (mondd el kérésed)

Üdvözlégy Mária…
 
Szelíd, Vigasztaló Szentlélek, Te Urunk és éltetőnk vagy, Akit éppúgy imádunk és dicsőítünk, mint az Atyát és a Fiút. Te vagy minden szeretet forrása. Te halmoztad el Terézt ingyenes kegyelmeiddel és tökéletes készséget árasztottál ki szívében, hogy szentté válhasson. Most, amikor ő már átlépett az örökkévalóságba, hogy közbenjárjon értünk, hozzá fordulunk imáinkkal. Az ő közbenjárására kérlek, sugalmazd vágyaimat, irányítsd kéréseimet és taníts meg imádkozni szívem belső szobájában, ahol Te laksz.
 
Dicsőség az Atyának…
 
Gyermek Jézusról és a Szent Arcról nevezett Szent Teréz, aki Xavéri Szent Ferenccel együtt a missziók védőszentje vagy, tekints beléd vetett bizalmamra, fogadd kéréseimet és mutasd be őket a Szentháromságnak. Járj közben értem a Szűzanyánál, aki a megpróbáltatás idején, mint édesanya mosolygott rád. Hallgasd meg főleg azokat, akik többet fáradnak és szenvednek, mint én. Egyesíts engem testvéri egységben mindazokkal, akik hozzád imádkoznak. Taníts meg türelemre, kitartásra és szenvedéseim felajánlására.
 
Teljesítsd be vágyaimat, ha ez a Szentháromság akarata. Eszközöld ki számomra, hogy megerősödjem a mindennapi imádságban és segítséget kapjak halálom óráján is, hogy eljuthassak ebből a világból az Atya végtelen békéjébe és megismerhessem Isten gyermekeinek örökké tartó örömét. Ámen
 

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

22 hozzászólás

  1. Gigi

    Drága Szent Teréz!
    Én a szerelmemért imádkoztam hozzád; azért, hogy jöjjön vissza hozzám, találjon vissza, térjen vissza, legyen újra ugyanolyan szerelmes belém, mint idén télen volt.. Lassan 3 hónapja nem láttam, hébehóba levelezünk, de nem szakítottunk. Nekem nagyon hiányzik ő, mert én őszintén, tiszta szívvel szerettem, úgy, mint még soha senki mást!!! Már többször is imádkoztam ezt az imát, és 1 hónapja is kaptam ajándékba egy ismerőstől egy barackszínű rózsát, …de nem változott semmi kettőnk között… most a 15. napon újra kaptam egy vörös rózsát egy családtagomtól (úgy, hogy nem tudja, hogy imádkozom, ő is kapta, de nekem adta), és reménykedem, esetleg most változni fog az Ő szívében irántam pozitív irányban valami? Bárcsak úgy lenne… nem tudom, hogy mindez csupán véletlen egybeesés, vagy tényleg segít nekem valaki Odafentről!? Mindenesetre az imát nem hagyom abba a 24. napig.

    Válasz
  2. Ibi mama

    Drága Szent Teréz! Kérlek halgasd meg fohászom
    Segísd és óvd a gyermekeimet,unokámat eme szörnyű betegségek idején! Maradjanak egészségesek! Magamnak pedig segíts munkát találni,és ebből a nehéz anyagi létből ki kerüljek! Köszönöm Szent Teréz Ámen

    Válasz
  3. Szépvölgyi Tamás

    Drága Szent Teréz!

    Könyörgöm!
    Maradjon egybe a mi kis családunk Vivivel és Gotival!
    Adj erőt ahhoz, hogy Vivit ki tudjam engesztelni, és újra megbízzon bennem, és higgye el, hogy tényleg ki tudunk mászni a gödörből.
    Kérlek lágyítsd meg a szívét, és kérlek saját akaratából költözzünk le együtt a saját kertesházunkba, Kisterenyére.

    Nagyon kérlek, hogy segíts ebben, mivel ide már az emberi erő kevés, csak a te csodatévő erőd alkalmas erre.

    Én cserébe minden erőm arra fogom fordítani, hogy ezt véghez tudjam vinni, és visszanyerjem a bizalmát, miáltal újra egy boldog család lehessünk.

    Ámen

    Válasz
  4. Katalin

    Drága Szent Terézke!
    Kérlek Téged segítsd a gyermekemet!

    Válasz
    • Barkóczi Katalin

      Kati!! Szent Teréz kérlek imátkoz értem hogy meg gyógyuljak. Hogy újra egészséges legyek. És segíts hogy sikeres legyen az új munkahelyemen.

      Válasz
  5. Zsuzsa

    Draga kicsi Szent Terez tiszta szivembol koszonom a rozsat amit 2016-ban kuldtel,ezel jelezve nekem ,hogy imam meghallgatasra talalt…
    Most ujra itt vagyok es ujabb keresel fordulok hozad,hogy jarj kozben ertem,hallgasd meg imamat es vidd az Ur Szent szine ele ,hogy vegye oltalmaba a fiamat ott a tavolban…segitse ot,batoritsa ,ne ereze egyedul magat es tudja becsuletesen elvegezni a raadot feladatott..

    Amen

    Válasz
  6. Andrea

    Kérlek, küldj a fiamnak egy szerető lányt, akivel boldog párként Istennek tetsző életet él. Amen

    Válasz
  7. Bogárka

    Szent Terézke! Segítsd jó útra térni az eltévedt fiamat. Mutass neki világosságot, védelmezd, érlek!

    Válasz
  8. Anna

    Köszönöm, hogy mellettem voltál. Köszönöm a rózsákat. Maradj velem, fogd a kezem. Gyógyíts meg, vigyázz rám.

    Válasz
  9. maria

    Draga Szent Terez kerem kozbenjarasod a csaladom bekesegeert kerlek szep segits megtapasztalni az anyasagot kerlek Uram aldjal meg egy kisbabaval amire oly regen vagyok tiszta szivembol lelkembol bizom benned meghallgatod keresemet Amen.

    Válasz
  10. Andrea

    Drága Szent Terèzke! Segits, hogy a vizsgám sikerüljön! Azt a tètelt húzzam, amelyikről tudok felelni. Sikers vizsgákat kívánok az idősebb fiamnak, a fiatalabbnak pedig szerencsès fèlèvet ès felvèteli vizsgát. Odamenjen tanulni, ahol a helye van.

    Válasz
  11. Annamaria

    Draga, edes Szent Terezke! Tiszta szivbol, ketsegbeesetten imadkozom kozbenjarasodert, hogy meggyogyulhassak. Kerlek mondd el Jezusnak milyen nagy szuksegem van az irgalmas segitsegere es gyogyito erejere. Aldott legy Terezke, nagyon szeretlek.

    Válasz
  12. Mária

    Édesanyám védőszentje voltál Szent Teréz. Ő már ott van a mennyországban tudom . Kérlek járj közben kislányom gyógyulásáért, aki már 13 éve szenved szörnyű betegségbe. Kérlek gyógyítsd meg Istenem ez a fiatal teremtést. Add át nekem inkább a szenvedést. Én igérem bátran viselem és felajánlom Neked!

    Válasz
  13. nagyvali

    Édes Jézus kis Teréze kérlek segíts a fiamnak hogy el tudjon indulni az életben!
    Adj neki erőt , hitet, bátorságot a változás megtételére!
    Kérlek menjen el egy jó emberhez dolgozni a fiam ahol boldogan dolgozik és boldog lesz!!!

    Válasz
  14. Zsuzsa

    Drága Szent Teréz!! Kérlek járj közben családomért,segíts meg gyermekeimet,hogy síkerüljön nekik a lakás csere,ahogy ők tervezik.Adj erőt ,hogy végig tudjuk csinálni,légy velünk minden nap segíts nehéz helyzetekben,vigyázz drága unokáimra ,gyermekeimre ,és reánk is,hogy tudjunk nekik segíteni.Köszönöm Szent Teréz!!! Ámen

    Válasz
  15. Ibolya

    Uram halgasd meg kőnyőrgésemet kis Szent Teréz érdemei által Amen!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.