RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

“Hogy a lelki életben előrehaladhassunk, nagyon kell arra ügyelnünk, kinek a vezetésére bízzuk magunkat. Amilyen ugyanis a tanítómester, olyan a tanítvány is, és amilyen az atya, olyan a fiú is.”
.
Keresztes Szent János.

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

3 hozzászólás

 1. Giusseppe di Napolitano

  Nagy keresztek ezek, kedves Erzsébet! Istent kérem hogy segítsen!!!

  Válasz
 2. horváth erzsébet

  KÉRLEK BENETEKET HOGY IMÁDKOZATOK ÉRTEM ÉS A GYERMEKEIMÉRT APÁMÉRT MERT RÁKOS BETEG ÉS NEM SZERETNÉNK MÉG ELVESZITENI ÉS HOGY NE CSAK A ROSZAK JŐJENEK MERT A SOK ADOSSÁG ÉS A BETEGSÉG AMIBŐL NEM TUDOK KIMENNI

  Válasz
 3. Nagy Rózsi

  Kedves Imádkozó Testvérek!

  Én is imádkozom SZENT RITÁHOZ és más szentekhez.Imáinkba foglaljuk egymást, akik SZENT RITÁHOZ imádkoznak.Súlyos kopásos bajaim , és más egészségügyi bajaim gyógyulásáért,anyagi gondjaink megoldódásáért , a lányaiknak legyen jó munkahelyük más iskola elvégzéséért, ami még szükséges nekik! Csak jó vallásos alapokon
  nyugvó házasságért, mivel ők is mélyen vallásosak.Visszaköltözésükért, mivel már régóta távol laknak, és ez sem volt megoldás eddig a számukra, egymáson is könnyebben tudnánk segíteni is, ha együtt, vagy egímástól nem messze lakhatnánk tőlük.Vallásos kapcsolatok kialakításásért magunk, és a lányaink számára is.A ” NEM KÍVÁNT” kevésbé vallásos rokonoktól való megszabadulásért( ne tudjanak ártani se anyagiakban, se lelkiekben már többet!)
  Természetes Jézushoz, Szűzanyhához is imádkozom szent Ritán kívül.

  Nagyon szépen köszönöm : egy sokat szenvedő édesanya és házastárs és a leányai

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.