Register
A password will be e-mailed to you.

Egyszer egy 50 emberből álló csoport vett részt egy szemináriumon. Az előadó egyszerre csak leállt, és úgy döntött, hogy végeztet a csoporttal egy gyakorlatot. Mindenkinek adott egy léggömböt. Mindenkit megkért, hogy írja rá a nevét egy filctollal. Ezután összegyűjtötte az összes léggömböt, és berakta őket egy mások szobába.
Most a résztvevőket beengedték a szobába, és megkérték őket, hogy mindenki keresse meg 5 perc alatt a nevével jelzett léggömböt. Mindenki megszállottan kereste a saját nevét, egymásnak ütköztek, lökdösődtek, és hatalmas káosz keletkezett.
Az 5 perc leteltével senkinek sem volt meg a saját léggömbje. Most mindenkit arra kértek, hogy válasszon ki véletlenszerűen egy léggömböt, és adja oda annak, akinek a nevét látja rajta. Perceken belül mindenkinek megvolt a saját léggömbje.
Az előadó ezt mondta: – Pontosan ez történik az életben. Mindenki őrülten keresi a boldogságot, mert nem tudja, hogy az hol található.
A boldogságunk a többi ember boldogságában található. Add oda nekik az ő boldogságukat, és meg fogod kapni a sajátodat. És ez az emberi élet célja.

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.