RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

A kilenced 2014-ben február 13-án kezdődik!
.
1.csütörtök
2.csütörtök
3.csütörtök
4.csütörtök
5.csütörtök
6.csütörtök
7.csütörtök
8.csütörtök
9.csütörtök
10.csütörtök
11.csütörtök
12.csütörtök
13.csütörtök
14.csütörtök
2014. 05. 22 – 15.csütörtök
..
Szent Rita élete


Szent Rita-templom, Budapest VIII. ker., Kun utca. 5.

A Budapest belvárosában található Szent Rita templom sokak zarándokhelye. Szent Rita élete tele volt megpróbáltatásokkal, ezért a nehéz sorssal küzdő emberek szívesen fordulnak hozzá ma is, a lehetetlen ügyek közbenjárójához, segítségét kérve. Szent Rita 15 éven át viselte homlokán Jézus töviskoszorújának egy sebét. Ezért ünnepére – május 22-re – 15 héten keresztül imádsággal, lelkigyakorlattal készülnek tisztelői.

www.szentrita.plebania.hu

A Metropolita Egyesület többféle céljához adományokat gyűjtünk, hogy újabb keresztény médiafelületeket hozhassunk létre. Tervünk egy papi hivatásról szóló oldal, egy online imaközösségi felület létrehozása, és szeretnénk a nagy keresztény misztikusokat hangoskönyvben elérhetővé tenni. Ebben kérjük anyagi segítségeteket.

Az adományt paypal-on keresztül (ha a linkre kattintasz) és közvetlen utalással is be tudjuk fogadni.

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük!!!

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Számlázás részletei

Összes adomány: 5000Ft

Hasonló bejegyzések

961 hozzászólás

 1. somodi Jánosné

  Van egy SM beteg Vejem Szent Ritát kérem hogy tartsa meg ilyen állapotba hogy a két kicsi lányát feltudja nevelni a lányommal. A Férjemért könyörgök aki nagyon sokat szenved a munkahelyén a sok piszkálásoktol. Egészséget kérek a családom számára.

  Válasz
 2. Gabriella

  Drága Rita,Szentek Szentje! Te,aki annyi szenvedésen mentél keresztül és mégis állhatatos voltál az imában,kérlek,hallgasd meg most az én imámat!
  Kérlek,mint védőszentünket,segítsd meg három gyermekemet az életük kezdetén,hogy sikeres vizsga után olyan munka is adódjon,melyben kedvvel dolgozhatnak.
  Segítsd gyermekeimet,hogy rátaláljanak párjukra és szép családjuk lehessen.
  Te,aki családanya és szerzetes is voltál,Te,aki türelmes és szüntelen imáid meghallgatása után Krisztus stigmájában is részesülhettél,Te,akit már életében szentként tiszteltek…sok száz évvel ezelőtt!Drága Rita,a reménytelen helyzetekben is sok reménnyel és erős hittel imádkozom Hozzád naponta szüntelenül gyermekeim és magam boldogulásáért és hitbeli erősödéséért!Köszönöm,hogy meghallgattad mai imáimat is!Hála neked!

  Válasz
 3. Agica

  Drága Szent Rita kérem a segitségeded segicsd meg barátomat nagyon nehéz hejzetbe került kérlek segidcs öt meg hogy meg tudja oldani és haza tudjon meni a lányához eröbe egéségbe Isten áldásával Drága Szent Rita könyörüj rajta ! Köszönöm hogy meghagatod kérésemet AMEN !

  Válasz
 4. Agica

  Drága Szent Rita könyörüj barátom aki nehéz helyzetbe került hogv meg tudja oldani és haza tudjon utazni lányához eröbe egéségbe könyörüj rajta. Köszönöm. AMEN !

  Válasz
 5. Krisztina

  O szent Rita! Könyörgök hozzád édesanyám gyógyulásáért, segits neki legyőzni a betegségit, adj erőt, ovd és oltalazd és áraszd el kegyelmeddel, hogy meggyogyuljon! Adj neki testi lelki gyogyulást és békét!
  Kérlek téged hallgass meg engem!
  Ámen.

  Válasz
 6. tordai gabriella

  Draga Szent Rita! kerlek vegy engem es gyermekeimet partfogasodban .Egyedul vagyunk semink nincs de van valamink ami mindenel fontosab hitunk a Mi Urunk Jezus Krisztusban aki erot ad hogy felvegyuk a mindenapi keresztunket nehez kilatastalan az eletunk senki nem segit csak benned bizunk Draga Szent Rita! imadkoz ertunk hogy bekeben egesegben es hogy legyen othonunk adj nekunk lehetosegeket hogy boldogulni tudjunk es ha Isten is ugy akarja kuld visza az apjukat mert szuksegunk van ra hogy visza terjen a csaladjahoz szeretetben .Segits nekunk adj munkat es erot mert kilatastalan az anyagi hejzetunk.Adj a fiamnak ojan tarsat aki szereti ot igazan es boldog legyen ne enged hogy a fajdalom fell orolje meg a keseruseg a gyermekeim lelket .Koszonom mert tudom meghalgatod keresem te aki minden rmenyunk vagy aldasek a neved hirdtni fogom josagodat .

  Válasz
 7. Zsuzsanna Margit

  Drága Szent Rita!
  Hozzád fordulok,benned van minden reményem,könyörgöm segíts a fiam gyógyulásában, kérlek segíts hogy elfogadja a kezeléseket, és az egészsége visszatérjen.Kérlek segíts a mielöbbi gyógyulásában.Kérlek imádkozz érettünk,könyörgöm segíts. Ámen

  Válasz
 8. zsuzsi

  Drága Szent Rita!!Megint csak hozzád fordulok,segitségért mert te vagy a mi megmentők segítőnk.Ma légy velünk,főleg a drága unokámmal,akit tegnap ért egy kis baleset,gyógyitsd meg ,és add hogy ne legyen semmi baja minél hamarabb gyógyuljon meg.Kérlek légy velem is ,hogy a munkahelyemen minden jól alakuljon, helyezzenek át egy másik helyre, mert ezt nem bírom.Kérlek szánd meg őket ,hogy a jó indulat vezérelje őket.Már nem sokáig bírom.Kérlek Drága Szent Rita a mi megmentőnk segítőnk légy velünk az egész családommal imátkozz értünk.Ámen Köszönöm!!

  Válasz
 9. katalin

  Drága Szent Rita!
  Örök hálával és szeretettel köszönöm neked a gyerekeimet! Tudom, hogy óvsz és védesz minket, ezért tudtam hármójukat épségben egészségben felnevelni. Most arra kérlek, imádkozz a gyerekeimért, kérlek adj nekik erőt, egészséget, hosszú boldog örömteli életet, szeretetben békében, bőségben, kegyelemben, keresztény hitben, itt ezen a Földön is. Adj nekik kérlek igaz barátokat, találják meg életük párját, és legyen sok sok gyermekük akik ugyan ilyen boldogságban és szeretetben élnek majd velük Isten áldásával! És ha lehet az ő boldogságuknak én is részese lehessek. És kérlek adj nekünk szép otthont, ahol boldogan élhetünk, ahol jó élni, ahol mindenki otthonra lel. Ne vezesse őket az úr Tőlem és hazájuktól távolra. Szép hazánkban éljenek keresztény életet. Köszönöm szépen. Tiszta szívemből, hálával és tisztelettel. Ámen

  Válasz
 10. maria

  Szent Rita! kerlek bizalommal,eszkozold ki nemekem azt a nagy kegyelmet ,hogy egy vallasos jo tarsat kapjak kivel csaladot alapithassak bekessegben elhessunk,es azt a hatalmas kegyelmet amit semmi kep sem latok megkapni csa a te segitsegeddel ,hogy gyermekemmel kapcsolatba johessek es az orokos szeretet es bekesseges lehessen,Konyorogj ertem !

  Válasz
 11. zsuzsi

  Drága Szent Rita!! Megint csak hozzád fohászkodom ,mint megmentőkhöz ,mint védő angyalunkhoz.Kérlek légy velünk a nap minden percében vigyázz reánk, legfőképpen az unokáimra gyerekeimre ,férjemre a vömre.Segits rajtunk vedd le róluk a betegségeket mert nem igazán jól vannak enyhits a feszültségükön ,adj nekik egy kis nyogodságot.Drága Szent Rita légy velünk ,imátkozz érettünk,segits nekünk.Te vagy a mi megmentőnk és segitőnk!!!Ámen Köszönöm!!!

  Válasz
 12. zsuzsi

  Drága Szent Rita!!! Mai napon is hozzád fordulok .mint mindig.Kérlek légy velünk a hétvégén is imátkozz értünk.gyerekeim elmennek az unokák maradnak velünk Segits meg minket,hogy minden rendbe legyen gyógyuljanak meg adj erőt hozzájuk.Szent Rita védőszentünk légy velünk imátkozz érettünk.Adj meg mindent ,hogy sikerüljön a gyerekeimnek minden még soha nem volt a párjával kettesben minden rendbe legyen .Kérlek könyörgöm segits védj óvj minket.Te mindenki segítője megmentője.Áldott vagy nekünk Szent Rita .Imátkozz érettünk!!Ámen

  Válasz
 13. Ibolya

  Szent Rita jájrj közbe értem segits a nehéz ügyemben. Köszönöm!

  Válasz
 14. zoli

  Kedves Szent Rita! Kérlek bizalommal, eszközöld ki nekem a kegyelmet, hogy akit szeretek és elhagyott az én hibámból, visszatérjen hozzám megújult szerelemmel és jóvá tehessem mindazt, ami fájdalmat okoztam neki! Megváltoztatott a szeretet és szeretném neki mindazt a jót odaadni neki, amit én kapok Jézustól…Reménytelen esetek szószólója, kérlek segíts ebben a nagyon reménytelen helyzetben! Nem szeretnék hálátlan lenni, egész életemben az irgalmas szeretetet akarom hirdetni tetteimmel, szavaimmal és imában! Köszönöm!!!

  Válasz
 15. Anna

  Kerlek Szent Rita,imadkozz hazassagunkert a mennyei Atyanal,hogy megszunjenek a vitak es veszekedesek.Ferjem ertse meg a hazassag ertelmet,fontossagat.Szeressen gyermekemmel egyutt.Mutasd meg neki mielobb a Jo Istenhez vezeto utat! Koszonom eddigi kozbenjarasodat halas szivvel!

  Válasz
 16. Judit

  A kisfiamnak boldog élete legyen. Köszönöm Drága Szent Rita.

  Válasz
 17. Judit

  Drága Szent Rita! Segíts, hogy megleljem nyugalmam az életben, békében,biztonságban élhessek. Vigyázz diákra, találja még helyét és boldogságát az életben. Anyukám nyugalomban éljen ezután. Hallgass meg Kedves Szent.

  Válasz
 18. agnes

  Szent Ria kerlek segitsd meg lanyomat es ket unokamat.Jarj kozbe ertuk
  hogymegoldodjanak problemaik.Te a remenytelen esetekben is segitesz .Kerlek segits mert en nem tudok!

  Válasz
 19. Melinda

  Szent Rita köszönöm a közbenjárást, amit kértem telyesitetted,eröt egésszéget, és megértést adjál hogy hitbe és szeretettben éljünk ÁMEN

  Válasz
 20. lukacs kamilla

  Koszonom szepen Szent Rita a kozbenjarasodat Istenel Imam meg hallgata Isten Aldot legyen Jezus Krisztus Igaz Isten es Igaz Ember Amen

  Válasz
 21. Szabó Márta

  Szent Rita! Kérlek segíts rajtunk. Egyedül nevelem két kamasz fiamat, segítek idős szüleimnek. Nincs állásom, nehéz körülmények közt vagyunk.

  Válasz
 22. Molnár Ágnes

  Szia Ági!! Én is most kezdem el imádkozni !!! puszi

  Válasz
 23. Joe

  Hol publikálják, milyen linken a Nagy Kilenced szövegét? A tavalyi és azelőtti hanganyagokat megtaláltam, de a szöveget nem.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.