Register
A password will be e-mailed to you.

„Minden évszak megtalálható lelkünkben. Olykor a tél meddőségét, fásultságát és unalmát érzitek, majd a májusi harmatot a szent virágok illatával, aztán a meleget isteni Vőlegényünk örömének szeretetlángjaiban. Nem marad más hátra, csak az ősz, amely úgy tűnik, nem hoz sok gyümölcsöt. Gyakran megesik azonban, hogy a gabonacséplés és szőlősajtolás idején nagyobb termést kapunk, mint amilyet az aratás és a szüret ígért.
.
Ti azt szeretnétek, ha mindig tavasz és nyár lenne; de nem, kedves gyermekeim, a világban és a lélekben is szükség van erre a forgandóságra.

A mennyben minden a tavasz szépségében, az ősz örömében, a nyár szeretetében lesz. Ott nem lesz tél. De az önmegtagadáshoz és ezer kicsi, de szép erény gyakorlásához, amelyek épp a meddőség idején mutatkoznak meg, itt szükség van a télre.”

(Szent Pio atya)

* * *

Köszönjük, ha – bár kisebb összegű, de rendszeres – utalással segíted hittérítő munkánkat!

Etikus Adománygyűjtő Szervezet Logó
Evangelizálunk az online térben (Metropolita), evangelizálunk az utcán (Győztes Bárány Közösség), és mélyszegénységben élő családok között, akiket élelmiszerrel, tüzelővel és taníttatással segítünk (Nyitott Ajtók Misszió), valamint egyengetjük állami gondozott gyerekek sorsát (Legyél Nevelőszülő!).
Metropolita Egyesület 3600 Ózd, Pázmány utca 6.
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428 I Adószám: 18876842-1-05
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

2 hozzászólás

  1. Tamás

    Istennek kedves testvérem Pió atya!

    Kérlek járj közbe minden tisztítótűzben szenvedő lélekért!
    Kérd a mi Mennyei Édesanyánk közbenjárását mielőbbi szabadulásukért és enyhülést nyújtó meglátogatásukért!
    Esedezve kérjük közösen Urunkat Istenünket a Neki Szentelt lelkekért !

    Válasz
  2. Remény

    Pió Atya!
    Kérlek járj közben a Szent Istennél, hogy én és az egész család szabaduljon meg mindentől ami nem a Jó Istentől származik.
    A másik kérés, van egy imafüzetem, melyben áldások találhatók, s lassan egy éve írom, az összes szentet szeretném megkérni járjatok közben a Szentháromságnak, hogy megadassék a kéréseim sokasága.
    Pió Atya!
    Imádkozzál érettem és a családjainkért.
    Szeretettel : Remény

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.