RegisztrációA jelszavát emailben elküldtük.

"Nem legyőzni, hanem meggyőzni kell a másikat. Nem leállítani, hanem magunk mellé állítani, türelemmel, alázattal. Ha igaz ügyet képviselek, akkor úgy kell feltálalnom, megfogalmaznom érveimet, hogy a másik mellém álljon. Ha nem tudom őt meggyőzni, akkor nem biztos, hogy igazam van, vagy nem tudom jól megfogalmazni, képviselni az értékeimet. Legyek nyitott, hátha neki van igaza, vagy figyeljek arra, mi nem világos, mi nem emészthető a nézeteimben. A gyerekek között is látom, hogy kakaskodnak, háromból egy azonnal főnök akar lenni. A felnőttek is rögtön észosztók akarnak lenni, irányítani a többieket. Nagy-nagy alázattal magunkba kellene néznünk, hogy vajon tényleg az igazságot védem, vagy csak lehengerelni akarom a másikat. Amikor keményen belemegyünk a vitába, a legtöbb esetben az a legfontosabb, hogy ki a kakas a szemétdombon."

Böjte Csaba testvér

 
Gondold el, hogy minden újságért fizetni kell, mi is várjuk a te önkéntes adományodat, ha meg tudod engedni magadnak :-)
> a metropolita.hu NEM ENGEDÉLYEZ reklámokat
> vannak terveink új oldalak létrehozására: kifejezetten a papi hivatásról, illetve imakampány oldal, ahova beírhatjátok sürgős szándékokat és válaszhattok imaszándékot (hasonlóan az adományoldalakhoz..)
> EGYETLEN anyagi forrásunk a ti adományotok
Ft

Állítsd be mennyit szeretnél adományozni

Fizetési mód választása
Személyes adatok

Metropolita Egyesület
Nyilvántartási szám: 01-02-0016428
Adószám: 18876842-1-41
HUF Számlaszám: 10700598-69996096-51100005

Köszönjük adományozási szándékát

Metropolita Egyesület
1024 Budapest
Ezredes utca 13.

Összes adomány: 1500Ft

Hasonló bejegyzések

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.